Tα γατάκια της αποθήκης!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nikolll

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
Γεια σας, η ιστορια μας μαλλον ειναι συνηθισμενη.
Στην γειτονια κυκλοφορει μια αδεσποτη γατουλα η οποια περναει πολλες ωρες στο δρομο μας και στην οικοδομη μας, την ειχα δει αρκετες φορες να κοιμαται και στον ακαλυπτο. Μου φανηκε πολυ φιλικη και μου εκανε εντυπωση μια μερα που αφησα φαγητο διπλα στον καδο των σκουπιδιων (κατοικοεδρευουν εκει γυρω στις 6-7 γατες) οτι αγριεψε και δεν αφηνε τις αλλες γατες να φανε, παρατηρησα οτι ειναι και λιγο φουσκωτη, αλλα δεν υπηρχε κανενα ιχνος μωρων, οποτε σκεφτηκα οτι ισως ειναι εγγυος. Πριν τρια βραδια ομως ακουω ενα κλαμα δυνατο και ασταματητο, βγαινω στο μπαλκονι και τη να δω τη γατουλα να κυκλοφορει και ακριβως πισω της μια μικρη φωτοτυπια της! Ειδου!
scaled.php

Η φωτοτυπια λοιπον πρεπει να ειναι καπου 1μιση μηνων και ηταν ως τωρα πολυ καλα κρυμενη! Αποφασισα να την κατεβασω τροφη και νερο στον ακαλυπτο που συγγενευει με την πυλωτη μας. Το πρωτο πραγμα που με εντυπωσιασε ειναι ποσο φιλικη ειναι, πρωτα για χαδακια ηρθε και μετα για φαγητο. Επειδη παρατηρησα επισης οτι ειχε αρκετες ακαθαρσιες, ξανακατεβηκα για να καθαρισω, οσο ημουν κατω τα κλαματα αρχισαν να πολλαπλασιαζονται και ξαφνου τι να δω, τρια μουτρακια να με κοιτανε απο ενα κενο/παραθυρο μια αποθηκης στην οικοδομη:eek:
scaled.php

Η τιγρουλα μας λοιπον σκαρωσε 4 γατακια, χωρις να καταλαβουμε τιποτα τοσο καιρο,εκ των οποιων ο πιο φασιαροζος τολμησε να πηδηξει εξω απο την αποθηκη (δεν μπορει να ξαναμπει), τα τρια του αδερφακια λογικα ζουνε εδω κι εναμιση μηνα μεσα σε αυτην την αποθηκη-δεν εχουν βγει ακομα εξω (λυσαμε και το μυστηριο γιατι η εισοδος της οικοδομης μυριζει σα στανη...). Σας παρουσιαζω τη μικρη αδεσποτη οικογενεια της αποθηκης λοιπον (η ποιοτητα των φωτογραφιων δεν ειναι πολυ καλη, αναγκαστηκα να βαλω φλας για να φανουνε τα γατονια)!
Εαν ενδιαφερεται καποιος να δωσει ενα σπιτακι σε καποιο απο τα μικρα, για φιλοξενια ή υιοθεσια και συμφωνει με τον ορο της στειρωσης, ωστε να μη γινουνε κι αυτα μερικα απο τα ηδη παρα πολλα αδεσποτα της γειτονιας, μπορει να μου στειλει pm ή να επικοινωνησει στο nikolina_m83@hotmail.com.
Φυσικα το ιδιο ισχυει και για τη μανουλα, εαν ενδιαφερεται καποιος, τη στειρωση της θα την αναλαβω εγω, μολις ξεπεταχτουνε λιγο τα μικρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλά..έχω πάθει!!Πανέμορφα όλα τα μικρά??? Μια απορία έχω μόνο. Αφού είναι τόσο καιρό μέσα στην αποθήκη..τι τρώνε και είναι όλα τόσο τροφαντούλια??Δείχνουν μια χαρά θρεμμένα. Μακάρι να είναι καλότυχα και να βρούν σπιτάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την ιδια απορια εχω κι εγω!
Ειναι τροφαντα και καθαρα και φαινονται υγειη, νομιζω οτι η μαμα εχει βρει πατημα σε ενα πεζουλι και μπαινοβγαινει, θηλαζουν ακομα, ενδεχομενως να τους πηγαινει και φαγητο. Ειναι πολυ καλη η μανουλα τους:redface:
Αν και ειναι δυσκολοι καιροι, δυσκολο να εισαι αισιοδοξος, ειπα να κανω μια προσπαθεια με αγγελια:)

Εχω μερικες φρεσκες φωτογραφιες και μερικα φρεσκα νεα...
1.Το πρωι μαλωσα για πρωτη φορα με ξενο ανθρωπο, τη γιαγια της απεναντι πολυκατοικιας που μενει στο ισογειο και βλεπει στον ακαλυπτο.
Μεταξυ αλλων μου ζητησε να τα παρω και να τα πεταξω (τα γατακια) ή να φωναξω καποιον αλλον να τα παρει και να τα πεταξει:wall:
Δεν μπορει να κοιμηθει το βραδυ γιατι κλαινε (αληθευει, ουτε εγω μπορω να κοιμηθω, αλλα ως εκει).
2.Μου εκαναν παρατηρηση απο την οικοδομη να μαζεψω το νερο και τα φαγητο και να τα παω αλλου για να μη μαζεψουμε ολες τις γατες της γειτονιας κι εχουμε χειροτερα μετα.
3.Με ενημερωσαν οτι η γιαγια ειχε ξεπαστρεψει ενα αδεσποτο σκυλακι... Τους ειπα οτι θα φερω την αστυνομια κι οτι μπορεις να κανεις μυνηση για τετοια θεματα (απ΄το ενα αυτι μπηκανε απ΄το αλλο βγηκανε).

Eσεις το ξερατε οτι οι αδεσποτες γατες μπορουνε να στειρωθουνε κι οτι δεν κανει να τις πιανουμε
γιατι μετα μπορει να χρειαστουμε αντιβιωση γιατι ειναι τοσο μα τοσο βρωμικες?

Συνημμένα

• tiger1.jpg
    tiger1.jpg
    191,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • tiger2.jpg
    tiger2.jpg
    119 KB · Εμφανίσεις: 372
tiger2-jpg.176598

Τί ¨άνθρωπος¨πρέπει να είσαι για να κάνεις κακό σε αυτά τα θλιμμένα ματάκια....
Το κακό είναι ότι κανείς δεν εκπλήσσεται διαβάζοντας αυτά που γράφεις..δυστυχώς είναι οικεία στους περισσότερους από μας...:/:
Εύχομαι ό,τι καλύτερο και σύντομα για τα μικρά... καταλαβαίνω ότι κινδυνεύουν....
Και είναι πολύ όμορφα! Αυτή η ταρταρουγίτσα...αχ! :inlove:

Τελευταία επεξεργασία:
Eσεις το ξερατε οτι οι αδεσποτες γατες μπορουνε να στειρωθουνε κι οτι δεν κανει να τις πιανουμε
γιατι μετα μπορει να χρειαστουμε αντιβιωση γιατι ειναι τοσο μα τοσο βρωμικες?

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η ανθρώπινη βλακεία ξεπερνάει πλέον κάθε όριο, δυστυχώς...
Κι όπως είπε η Μαρίνα, δυστυχώς τέτοια πράγματα έχουμε ακούσει όλοι μας λίγο - πολύ από τους απανταχού παρόντες παντογνώστες...

Δε θελω να σας πω τι εχει συμβει την τελευταια ωρα παιδια...και τι εχω ακουσει...τα διαβαζα κι εγω απο αλλους...αλλα αν δεν τα ακουσεις πρωτο χερι δεν καταλαβαινεις... Αποφασισαμε να κατεβω με σκαλα το απογευμα και κονσερβες, αν καταδεχτουν να πηδηξουν, αλλιως με κλειδαρα και θα ευχομαι να βρουν την "τυχη" τους στο δρομο:/: Τρεμω την ωρα που θα ανοιξει η αποθηκη και θα αντικρυσω μεσα τις απιστευτες ακαθαρσιες και τρεμω μηπως βρω και κανενα νεκρο. Η αποθηκη τελικα ειναι της σπιτονοικοκυρας μου που μενει στη Γερμανια, μιλουσαμε πριν λιγο στο τηλεφωνο, με καινουρια πραγματα και επιπλα τα οποια πολυ φοβαμαι οτι θα εχουν καταστραφει...

Καλημερα σας, τα γατακια μας βγηκανε ολα απο την αποθηκη (με τελευταιο το ταρταρουγακι το κλαψιαρικο που μοιαζει τοσο πολυ στο Μουρο μου), και μεταφερθηκανε οικογενειακως 2 οικοδομες παρακατω (μεσω του ακαλυπτου) σε μια εσωτερικη αυλη. Θα κατεβω σε λιγο για ταισμα και να δω απο που θα μπορεσω να εχω προσβαση:)

Λοιπον ηρθε κι η σπιτονοικοκυρα μου να καθαρισει την αποθηκη η οποια ειναι:sick::sick::sick::sick::sick:
Κατεβηκα κι εγω κατω, μου λεει τι εξυπνα ζωα που ειναι οι γατες!
Η κυρια (μαμα γατα) ειχε τραβηξει ολες τις μαξιλαρες απο τους καναπεδες και τις ειχε στρωσει στο πατωμα για να ειναι ζεστα.
Απο ολα τα επιπλα ειχαν χρησιμοποιησει μονο ενα κομματι μπαμπου για scratching post, βρηκε και πολλα υπολλειματα τροφης, κοκκαλα, τυροπιτες κτλ. Παρολαυτα ηταν πολυ cool, πολυ περισσοτερο απ'οτι θα ημουν εγω στη θεση της.
Περασε η μαμα γατα απο μπροστα μας και τη χαιδεψε και της ειπε τι ζημια μου εκανες βρε στην αποθηκη:)
Και μετα ξαναπερασε η μαμα γατα με μια φρατζολα ψωμι στο στομα που την πηγαινε στα μικρα!!
Αυτη τη στιγμη μονο τη μαμα μπορω να ταισω παντως, δεν μπορω να φτασω στα μικρα, ελπιζω με τις μερες να πλησιασουν κι αυτα περισσοτερο.

Τελευταία επεξεργασία:
τι καλη μαμα γατα ρε παιδια?εδω ειναι το μεγαλειο της φυσης,πολλες μαμαδες θα επρεπε να παρουν το παραδειγμα της και δε μιλω για γατομαμαδες,αλλα για γυναικες!!!οσο μπορεις και ταιζεις τη μανα,θα τρων και τα μικρα!γιαυτο και ειναι τοσο τροφαντα τα μικρα της!!!!!

τι καλη μαμα γατα ρε παιδια?εδω ειναι το μεγαλειο της φυσης,πολλες μαμαδες θα επρεπε να παρουν το παραδειγμα της και δε μιλω για γατομαμαδες,αλλα για γυναικες!!!οσο μπορεις και ταιζεις τη μανα,θα τρων και τα μικρα!γιαυτο και ειναι τοσο τροφαντα τα μικρα της!!!!!
Aυτο ακριβως ειπε κι η σπιτονυκοικυρα μου!
Ειναι τοσο καλη Ρενα μου, μια αδεσποτη κοινη ταλαιπωρημενη τιγρουλα, που ομως ερχεται κατευθειαν για χαδια και τριψιμο...
Τι να πω οταν βλεπεις αυτες τις συμπεριφορες πως μπορεις να συνεχιζεις να υποστηριζεις οτι οι γατες δεν ειναι τρυφερες και δε δενονται με τους ανθρωπους?:(

Καλημερα:) Καινουριο φωτογραφικο υλικο απο τα κουρκουμπινακια!
Τα γατακια δυστυχως δεν πλησιαζουνε, αλλα ταιζω τη μαμα τους και σημερα το πρωι πρωτη φορα ηρθαν κι αυτα και εφαγαν μολις εφυγα (τα βλεπω απο το μπαλκονι, δυστυχως βγηκε και η γιαγια και μας εκοψε τη φορα:mad:)
Χαδιαρα μανουλα
scaled.php

Μαμα και κορες (η τριχρωμουλα εχει φουντωτη ουριτσα)
scaled.php

Και στη σειρα:clapup:
scaled.php

ζουζουνάκια!!!

Τα λουλουδακια μας σημερα το πρωι:)
Εχουν μεινει τρια αδερφακια, το τεταρτο (ο δευτερος τιγρουλης εχει εξαφανιστει εδω και 10 μερες πια...)
Η γλυκητατη μανουλα που με υποδεχεται καθημερινα
scaled.php

Και τα μικρα:kissing:
scaled.php

Αααα καλέ τι όμορφα λουλουδάκια!!!!
Μακάρι να τα "κόψει" κάποιος σύντομα και να τα πάρει να στολίσει το σπίτι του!!!:)

Καλή σας τύχη !!

Η μανουλιτα μας, μαζι με αλλες 4 κοκονες της γειτονιας ειναι στο δρομο για στειρωση:)
Ευχηθειτε μας καλη τυχη, αυριο θα εχω περισσοτερα νεα.

Μπράβο σου που θα τις στειρώσεις..Μακάρι όλοι να έκαναν τέτοιου είδους κινήσεις!

Όλα καλά θα πάνε Νικόλ!
Σιδερένιες να βγούν!!!

Ευχαριστω!

Το κοριτσι μου επεστρεψε:yahoo:
Μου νιαουρισε, χαιδευτηκε και πηγε να φαει με τις υπολοιπες φιλες και φιλους της (στειρωμενους και μη) καθως και τα γατακια της στα οποια πηγε κατευθειαν!!! Μολις τα ειχα ταισει κι αυτα και ηταν ολα κατω στην πυλωτη.
Ευτυχως πηγαν ολα καλα για τις γατουλες μας με τη στειρωση, εχουν παρει την αντιβιωση τους και επισης αποπαρασιτωθηκαν.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι εχουν περασει ερπητοιο μικρα και φανηκε στα ματακια τους και η μια γατουλα που εχει φανερο προβλημα με το ενα της ματακι μου ειπαν οτι ποναει και οτι καλο θα ηταν να αφαιρεθει χειρουργικα:(

Φτιάχνεται όμως γλυκιά μου! Δεν είναι κάτι ανεπανόρθωτο. Μη στενοχωριέσαι λοιπόν!! Χαίρομαι που επέστρεψε η γατούλα :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back