Tι άλλο τρώμε;

nellos

Νεοφερμένο μέλος

Ο nellos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
προφανώς κάπου θα υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλά επειδή ποτέ δεν θυμάμαι σε ποια θέματα γράφω για να κοιτάξω τα σχόλια σας σε αυτο που έγραψα ανοίγω καινούριο θέμα για να είμαι ήσυχη:cool: . η μικρή μου είναι δύο μηνών στην αρχή έτρωγε μόνο κροκέτες της royal cannin για μωρά, μετά η μαμά μου είχε την τρομέρη ιδέα να της δώσει μεζεδάκι με αποτέλεσμα να μην τρώμε κροκέτες, έτσι δοκίμασα τις κροκέτες της whiskas με κρέας στην μέση στην αρχή ούτε να τις πλησιάσει μετά όμως τις τσάκισε και "έφτυνε" τις παλιές κροκέτες. τώρα για να φάει ανακατέβω και τις δύο κροκέτες και προσθέτω κονσερβάκια whiskas junior , λίγο πάντα για να μην κάνει διάρροιες. συμπέρασμα λοιπόν η κυρία θέλει μεγάλη πoικιλία(πως γράφεται μπερδεύτηκα?:redface: ) και αρκετή τροφή( τρώει σαν γουρούνι όχι σαν γάτα!), τώρα μας τελείωνουν οι κροκέτες της royal και δεν ξέρω τι να της πάρω, να ξαναπάρω royal ή κάποια άλλη μάρκα? έχετε κάτι να μου προτείνετε? αυτές τις κροκέτες μου είχε δώσει και ο γιατρός και από ό,τι έχω καταλάβει από το forum την εμιστεύεστε και εσεις.;)

κάπου πρέπει να έχω ξαναπεί τα ίδια τώρα που το ξαναδιαβάζω!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

science hill's kitten με κοτοπουλο δινω στην πατουνα ειναι παρα πολυ καλες κ ακομη της δινω diamond gourmet που ειναι σε γευσεις φιλετο μοσχαρι κ κοτοπουλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χρησιμοποιω κροκετες της royal canin κι ειμαι πολυ ευχαριστημενη,οποτε κι οταν στο χρονο αλλαξω τροφη μαλλον της ιδιας εταιρειας θα παρω;)

Μαγειρεμένο φαγητό, για αυτήν βέβαια, κοτοπουλάκι, μπιφτέκι και ψάρι, που και που γαιτί τρελλαίνεται γιαούρτι, αλλά φοβάμαι γιατί με το γάλα μικρό έκανε εμετούς και κροκέττες Χίλς και Ρουαγιάλ Κάνιν και βέβαια τη μεγάλη της αγάπη κονσέρβες Γκουρμέ, χρύσες, πλατινένιες, τσίγκινες, χάρτινες ότι να 'ναι, τρώει και το περιτύλιγμα. Αλλά το σημαντικό δεν είναι οι μάρκες, αλλά το να τις ταίζουμε σωστά με ότι δυνατότητες έχει ο καθένας. Αυτό που μου κάνει εντύπωση στη δική μου γάτα είναι ότι αυτό που βαριέται είναι το μαγειρεμένο φαγητό και το δικό μας φαγητό. Δηλαδή παλιά ο Μαντού εαν του έδινες αλλαντικό πάθαινε σοκ απο τη χαρά του, τώρα πια δεν το αγγίζει, το ίδιο και με μια σειρά φαγητά. Ενώ κονσέρβες και κροκκέτες δεν τις αλλάζει ποτέ και για την ώρα ακόμα και που του αλλάζω εταιρείες δεν τον πειράζει. Αντίθετα στις κονσέρβες, επειδή δοκιμάσαμε και άλλων εταιρειών επιμένει στις Γκουρμέ. Είναι όπως μάθουν ή ακόμα χειρότερα όπως μας μάθουν!:redface:

όταν έχουμε φαγητό και έγω προτιμώ το δικό μας και όχι τα συντηρητικά αλλά σήμερα είχαμε φακές, δεν νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να δοκιμάσει φακές!:lol: πάντα όμως ό,τι και να της δώσω το συνδυάζω με κροκετούλες για να μην κάνει διάρροιες, το είχα συζητήσει και με το γιατρό και είχε συμφωνήσει με αυτή την τακτική αρκεί ό,τι της δίνω να είναι για γατάκια και όχι για ενήλικες γάτες γιατί περιέχουν πολλά λιπαρά και δεν κάνουν καλό στα μωρά. ΄κάποιος μου ξαναείπε για τις hill's μάλλον αυτές θα δοκιμάσω. σήμερα είχε κροκέτες στο πιάτο της και δεν έτρωγε όταν κατάλαβε πως ετοιμάζομαι να φάω ξεσήκωσε τον κόσμο ενώ δεν ακούω την φωνή της ποτέ, μόνο όταν την πειράζω και εκνευρίζεται γιατί την ακινητοποιω:lol: πολύ πλάκα έχει την λατρεύω! σήμερα την είδα να έχει ρίξει κάτω το veet μου και να δαγκώνει το σωληνάριο, το τρύπησε αλλά δεν νομίζω να έφαγε γιατί μετά ήταν μια χαρά της ξέπλυνα το στόμα (μην ρωτήσετε πως το έκανα αυτό ούτε εγώ ξέρω, μάλλον δεν το ξέπλυνα απλά της έδωσα μπόλικο νερο) μετά έφαγε οπότε όλα καλά ελπίζω. δεν πιστεύω να γυρίσω και να βρω τίποτα περίργο:eek: ωχ θε μου! τίποτα δεν θα συμβεί μια χαρά θα είναι σκεφτόμαστε θετικα αλλά θα στείλω κάποιον να τη δει αν αργήσει η μαμα μου να πάει σπίτι:|

εχθες που πηγα στο pet shop είχε μμονο δυκιλη συσκευασια της hill's οπότε πήρα μια άλλη της εταιρία που δεν θυ΄μάμαι αλλα θα της γράψω κάποια στιγμη νομιζω purina δεν είμαι σίγουρη:hmm: όχι ότι εξτασιάστηκε και σήμερα πήρα από το bazaar στο ψυχικό της hill's ούτε με αυτές ενθουσιάστηκε. τι θα την ταιζω? :( δεν ξέρω τι να κάνω,πάντως έχει μεγαλώσει πάρα πολύ από τότε που την πήρα:D όμως εγώ θα ήθελα να μείνει μωρο για πάντα! νομίζω πως μπαίνουμε στην φάση που δεν είναι πια γλυκο γατακι αλλα ουτε γατα κανονικου μεγέθους :cat: είναι λίγο άχαρο αυτο ακομα και στους ανθρώπους! παρ'ολ'αυτα είναι τέλεια αρκει να μου πει τι θέλει να τρώει!!!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back