Tι να κάνω;!

Costis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα.
Παιδια δυστυχως φετος εδινα Πανελληνιες και δεν τα πηγα τοσο καλα οσο περιμενα γιατι εγραψα ΣΚΑΤΑ σε ενα μαθημα και αυτο με εριξε αρκετα... Με αποτελεσμα να μην περναω οικονομικα που ηθελα εδω στο Καποδιστριακο ,αλλα στο Πανεπιστημιο της Κρητης στο Ρεθυμνο.. Τι να κανω ? Να ξαναδωσω το αποκλειω. Να αυτοκτονησω μηπως?
Ξερει κανεις αν ειναι ωραια εκει ? Η θα υποφερω ? Δεν θα ξερω ΚΑΝΕΝΑΝ . Νομιζω οτι θα πεσω σε καταθλιψη.

Σκεφτομαι τον εαυτο μου τον χειμωνα εκει , μονος σε ενα αδειο νησι χωρις ανθρωπους και με πιανει τρελα.
Εγω εχω συνηθισει εδω στην Αθηνα. Το καυσαεριο ειναι το οξυγονο μου. χαχα
Εχει ανθρωπους εκει αραγε ? Οι ολοι εξαφανιζονται μετα το καλοκαιρι οπως σε ολα τα νησια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Tι να κανω?!

γεια σου κωστη!νομιζω οτι εισαι υπερβολικος σε αυτα που λες!θα γνωρισεις κοσμο φυσικα και μην ξεχνας οτι θα ειναι και αλλα ατομα εκει που θα εχουν ερθει απο αλλες πολεις.ολοι οσοι αλλαζουν πολη τα σκεφτονται αυτα αλλα δεν αυτοκτονουν κιολας!επιπλεον δεν θα εισαι σε κανενα ξερονησι στην μεση του πουθενα,στην κρητη θα εισαι!
μπορεις να κανεις κατι που κανει και η ξαδερφη μου,αν εχεις τα ιδια μαθηματα εκει με αυτα που γινονται στην αθηνα,μπορεις να παρακολουθεις εδω και να πηγαινεις εκει μονο για την εξεταστικη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπερβολικος? ΠΑΝΤΑ

λες ε? :/ δεν ξερω αν γινεται ομως !!!

επισης θα μου λειψει παρα πολυ η φανταστικη σκυλα μου (στο αβαταρ) αλλα ευτυχως εχει ατομα να την προσεχουν και να την βγαζουν βολτες κτλπ. ευτυχως την εχω μιση μιση με την θεια μου :D χαχαχα

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Κωστή το Ρέθυμνο είναι φανταστική πόλη. Όταν θα πας θα το διαπιστώσεις (και ίσως κάποια στιγμή να μην θες να φύγεις:P)

ΥΓ. Η κόρη μου πέρασε στην Λαμία;)

Εεε νταξει κοντα ειναι η Λαμια... Μωρε ωρε πολη μπορει να ειναι για διακοπες.. για φοιτητη δεν ξερω αν ειναι καλα!

κωστη χαθηκες:D..καταρχην συγχαρητηρια για την επιτυχια σου:D..καταρχην να σου πω οτι οπου υπαρχουν φοιτητες υπαρχει και φοιτητικη ζωη..και ειδικα στο ρεθυμνο μια πολη με πολλα πανεπιστημια..αρα θα περασεις μια χαρα..μην αγχωνεσαι..και εγω πηγα πατρα και δεν ηξερα κανεναν..παρολαυτα εκανα μια παρα πολυ καλη παρεα:)..επισης επειδη ολα τα πραγματα για καποιο λογο γινονται εγω θα σου ελεγα να πας και να μην εισαι αρνητικος..θα δεις που θα προσαρμοστεις κατευθειαν και δεν θα εχεις κανενα προβλημα;)και τελος αν δεν σου αρεσει υπαρχει και η λυση του 10%..εκανα φετος χωρις να πιστευω οτι θα περασω αθηνα και τελικα καταφερα να περασω αθηνα και στο ιδιο τμημα που ειμαι και στην πατρα..το ιδιο ακριβως και μια συμμαθητρια μου..πρωτα πιστευω ενας φοιτητης πρεπει να κοιταει αν του αρεσει η σχολη που εχει περασει και μετα ολα τα αλλα..εφοσων εσενα σου αρεσει ολα θα πανε καλα:)

Costis δεν χαλασε και ο κοσμος! Εγω εφυγα εξωτερικο οπου δεν γνωριζα κανεναν και εκανα 2 χρονια να παω ελλαδα για διακοπες 2.5 εβδομαδων! Θα ηταν μεγαλυτερο προβλημα αν δεν περνουσες στην σχολη που ηθελες. Απο την στιγμη που δεν αλλαζει κατι στη σχολη παρα μονο η τοποθεσια, δεν υπαρχει προβλημα. Θα κανεις φιλους εκει στην κρητη και θα δεις που θα περασεις τελεια. Κανονικα θα επρεπε να εισαι ενθουσιασμενος για την επιτυχια σου και που σου δινεται η ευκαιρια να γνωρισεις νεα ατομα!!!

Δεν περνας ωραια αμερικη δηλαδη ??

Τελεια περναω :D Εχω κανει περισσοτερους φιλους και εχω γνωρισει κοσμο απο διαφορετικο πολιτισμο και φυλη :D Απλα σου λεω οτι αδικα στεναχωριεσαι που λες οτι δεν θα γνωριζεις κανεναν. Κανουμε καινουριους φιλους στο πανεπιστημιο και συνηθως δενομαστε περισσοτερο μαζι τους απο οτι με τα ατομα που ειχαμε γνωρισει στο γυμνασιο και στο λυκειο ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back