Tσαμπουκάς ο μικρός!

• Thread starter Thread starter Lins
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Lins

Νεοφερμένο μέλος

Η Lins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Hellooo everybody
οπως ολοι ξερουμε δεν ειναι ευκολο να ερθουν σε επαφη 2 γατες κ να μην επικρατησει ενας ψιλοπανικος.
Αυτες τις μερες που εχω ερθει στην πολη μου και τον εχω βαλει σε εναν χωρο ισογειο με μια μικρη αυλη πισω,αλλα δεν βγαινει εξω,απλα υπαρχει μια σιτα.
Προφανως υπαρχουν γατουλες στη γειτονια και προχθες που τσακωνοταν καπου εδω γυρω ο δικος μου αγριεψε,και εκανε κχχχχ σε μενα!!(εγω τι εφταιγα?:redface: :P)
Πριν απο λιγο βλεπω μια γατουλα που της ειχα βαλει και να φαει να πλησιαζει τη σιτα και να νιαουριζει.Με το που την βλεπει ο δικος μου γινεται χαμος!Σηκωνονται οι τριχες του,ορμαει στη σιτα και νιουριζει δυνατα!!
Αληθεια σας λεω,φοβηθηκα να τον πλησιασω για 5 λεπτα.Η ουρα του ηταν ακομα ορθια και φουντωμενη.Ευτυχως η αλλη εκανε ενα κχχχ κ εφυγε.
Υπαρχει περιπτωση να μου επιτεθει κι εμενα αν νευριασει παλι??
Δεν του το χα του φοβιτσιαρη να ειναι τοσο τσαμπουκας.....
Και μαλλον αυτο αποκλειει την αποκτηση δευτερης γατουλας αργοτερα....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κασλησπερα,

χωρις να θελω να σε απογοητευσω ο μικρος δεν ειναι τσαμπουκας.....:( χ...στης ειναι:redface:!!! αυτες ειναι αντιδρασεις απο φοβο και ανασφαλεια.....τον εφερες απο οτι καταλαβα σε καινουριο περιβαλλον και ολα τον τρομαζουν, μηπως αν ειχες κατι μαζι σου απο το προηγουμενο σπιτι για να νιωθει καποια ασφαλεια...:redface: φοβαται, ολα ειναι καινουρια, προσεχε να μην φυγει γιατι ειναι φοβισμενος

Τωρα για την δευτερη γατα δεν ειναι κριτηριο αυτο...απλα ειναι καπου αλλου και οπως λες υπαρχουν πολλλες γατες και ισως καποιοι αρσενικοι να εχουν ηδη οριοθετησουν το χωρο εκει και αυτος αισθανεται απειλη....να εισαι μαζι του να τον χαιδευεις και σιαγα σιγα ( 1 μερα 2 το πολυ) να αισθανθει ασφαλεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back