sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Εγώ τέτοια κολάρα για ψύλους βάζω στους γάτους που έχω στο μπαλκόνι και δεν μπαίνουν καθόλου στο σπίτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα δικα μου βγαινουν και εξω δυστυχως...και σκεφτομαι μηπως εκτος απο την αμπουλα να τους βαλω και αυτο, αφενος για περισσοτερη προστασια επειδη με τα παρασιτα με πιανει πανικος, και αφετερου γιατι καμμια φορα μπορει να ξεχαστω και αντι να τους βαλω αμπουλα στις 30 μερες ακριβως, μπορει να περασουν 40 μερες και εχω πολυ αγχος...
Voula
Διάσημο μέλος
Πάντα όμως το ψέκασμα γίνεται έξω στο μπαλκόνι. Εγώ έχω και το άλλο πρόβλημα ; αυτά που ζουν μέσα (οι 6 της υπογραφής) επικοινωνούν με αυτά που ζουν στο μπαλκόνι και στον κήπο (άλλα 4) μέσω της σίτας που υπάρχει στα παράθυρα.
Και έτσι φοβάμαι και εγώ πολύ για τους ψύλους

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα δικα μου δεν καθονται να τα ψεκασω σε καμμια περιπτωση!!! Με το που ακουνε το πρωτο ψιτ φευγουν τρεχοντας... Δεν ξερω τι να κανω με το κολλαρο ομως, ειναι οντως επικινδυνο για τον ανθρωπο? Ο Benny πολλες φορες κοιμαται και μαζι μου το βραδυ αγκαλια, ακομα και το μαξιλαρι μοιραζομαστε δηλαδη... Μην παθω και τιποτα απο το κολλαρο φοβαμαι...
Voula
Διάσημο μέλος
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δικιο εχεις...κριμα και ειχα βρει ενα ωραιο
Απο το να παθω καμια δηλητηριαση παντως, καλυτερα να ακολουθω το ημερολογιο με τις αποπαρασιτωσεις με ακριβεια καλυτερα!
Να σε ρωτησω ομως, αυτα που ειναι εξω, και τους βαζεις κολλαρο, δε φοβασαι μην πιαστει το κολλαρο πουθενα και πνιγουνε? Παντα εχω αυτο το αγχος με το κολλαρο, οταν τους το εχω πολυ χαλαρο το βγαζουν (χαλαρα!) αλλα παλι φοβαμαι να το σφιξω γιατι επειδη βγαινουν και εξω ισως πιαστει πουθενα και απο το τραβηγμα για να φυγουν πνιγουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum