jass_gr
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαι νεος στο forum και μολις χθες εθαψα το λατρευτο γατακι μου..
Απλα θα ηθελα μια γνωμη απο σας που εχετε καποιες γνωσεις γυρω απο τις γατες..
Το γατακι μουπριν κανα 2βδομαδες ειχε παρουσιασει ενα προβλημα στο ματι του,οπου ειχε τσιμπλιτσες και του εκλεινε..Πηγα σε κτηνιατρο και μου ειπε οτι ειναι μια ιωση που περνανε οι γατες και μου εδωσε ενα κουτι χαπια RONAXAN 100 (οπου γραφει για σκυλους) και να του δινω μισο χαπακι την ημερα μαζι με το φαγητο για 10μερες.Την 4 μερα ειχε φαει χορτα και εκανε εμετο(προφανως κατι ηθελε να βγαλει) και ολες τις μερες κοιμοταν συνεχεια.
Προχθες το βραδυ μου εφυγε απο το σπιτι ( το χει ξανακανει) και το προωι τον βρηκα νεκρο λιγο πιο περα απο το δρομο με μια κηλιδα αιμα διπλα στο στοματακι του..Εχω τρελλαθει γιατι δεν ξερω απο τι πεθανε...να τον χτυπησε αυτοκινητο?δεν ειχε εξωτερικα χτυπηματα η κατι να φαινεται...Δεν ξερω...
καθε γνωμη πολυτιμη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
. καταλαβαινω τον πονο σου γιατι εχω χασει πολλα γατακια ετσι... και μαλλον ηταν αυτοκινητο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Κρίμα το καημένο. Από την περιγραφή κι εμενα για ατύχημα με αυτοκίνητο μου ακούγεται. Γενικά είναι επικίνδυνο να κυκλοφορούν μόνα τους έξω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
λυπάμαι......έχασα και εγώ πριν 10 μήνες τον γάτο μου και ξέρω πώς είναι!!!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Tο επόμενο που θα πάρεις να μην το μάθεις να βγαίνει. Eίναι πάρα πολύ επικίνδυνο το έξω.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
jass_gr
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
mel1
Δρ Παθολογίας Ζώων Συντροφιάς
Κατι αλλο το Ronaxan ο γιατρός μας το ΄΄ινει σαν αναλγητικο .. δεν νομιζω οτι ειναι σωστη η χρησιμοποιηση του σαν αντιβιωτικό για το ματακι.. μου κανει πολυ εντυπωση που στο εδωσε.. δεν ξερω τι λενε οι γιατροι... εξισου μπορει να εφαγε και φόλα... κριμα παντως μην αφησεις ξανα γατακι εξω...
Το Ronaxan περιέχει δοξικυκλίνη και είναι αντιβιοτικό. Καμία σχέση με αναλγησία!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool