To μπισκοτάκι ζητάει σπιτάκι....επείγει

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fenaki12

Δραστήριο μέλος

Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
hello!
Ανοιξαμε δικο μας θεματακι ολοδικο μας,ειμαι το μονο απο τα 5 γατακια που εμεινε( ειμαι γυρω 2 εβδομαδων)
Δεν ξερω αμα ειμαι αγορι η κοριτσακι γιατι εχω κατι περιεργο για να το καταλαβω σε εκεινο το σημειο(ειδα ενα σχεδιαγραμμα αλλα εχει τον ομφαλιο λωρο εκει την ακρη βασικα) :redface: Τεσπα θα μαθουμε....Το προσωρινό μου ονομα ειναι ουδετερο γιατι δεν ξερω τι ειμαι οπως σας ειπα,με φωνάζουν μπισκοτακι.
Να μια φωτογραφια μας που τραβήχτηκε πριν 10 το πολυ λεπτα θα ανεβασουμε και αλλες οταν ξυπνησουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 24062010086.jpg
    24062010086.jpg
    418,4 KB · Εμφανίσεις: 65
Απάντηση: To μπισκοτακι ζηταει σπιτακι....επειγει

Aυτα ισχυουν αν ζησει :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: To μπισκοτακι ζηταει σπιτακι....επειγει

Τι γλυκό! Καλή τύχη

Δεν το βλεπω μεχρι την ωρα που ανοιξα το θεματακι του ηταν τελειο!ετρωγε εκανε κακακια ολα
Μολις τελειωσα το αρθρο αρχησε να τσιριζει και τωρα ειναι λες και ξεψυχαει :( ουτε να σηκωσει το κεφαλακι του δεν μπορει τι μπορουμε να κανουμε?
Ηταν ζωηρο απολα ηταν τωρα τι επαθε?ηταν ζεστα εκει που το εχουμε δεν καταλαβαινς :( :( :(

το μπισκοτακι δεν τα καταφερε :( καλο ταξιδι μικρο μου...Σ'αγαπω...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back