To pet-shop του τρόμου...

Νιαου!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Στις αρχες του Νοεμβριου εγινε κατι τρομερο...
Στη βαρη, ενα pet-shop τυλιχτηκε στις φλογες εχοντας ως θυματα 1500 αθωα ζωα... :cry: :cry: :cry: :mad: :mad:
Απο παντα σχεδον υπηρχαν συγκρουσεις αναμεσα στον ιδιοκτητη και καποιους κακοποιους που επιχειρησαν να ληστεψουν το μαγαζι. Για εκδικηση αυτα τα παρασιτα εβαλαν φωτια στο pet-shop (της Βαρης )
κι ετσι σκοτωσαν 1500 αθωα ζωακια που ηταν φυλακισμενα σ' αυτο το καταραμενο μαγαζι...Να φανταστειτε ο ιδιοκτητης του μαγαζιου πηρε τηλεφωνο τη μητερα μου που ειναι ασφαλιστρια για να τον ασφαλισει...Της 'εξομολογηθηκε' πως εκλαιγε διοτι αγαπουσε πολυ τα πουλακια που ειχε για εμπορευμα!!...Τι να πω;;; Μου ερχεται να ουρλιαξω να κλαψω αλλα δεν μπορω... Δεν εχω τη δυναμη...Θα θελα να μπορουσα να κανω το ιδιο σε αυτα τα παρασιτα τα αποβλητα της κοινωνιας η οπως αλλιως μπορει να πει κανεις αυτα τα...δεν ξερω...ειλικρινα...αραγε τι θα μπορουσε να κανει καποιος ζωοφιλος σε μια κατασταση σαν κι αυτην;...:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ομως ο ιδιοκτητης δεν ειχε αδεια λειτουργιας και το κυριοτερο δεν ειχε κανενα συστημα ασφαλειας απο πυρκαγια.Αρα απο την μια εχει κι αυτος μεγαλες ευθυνες. Το να αγαπας τα ζωα και τους ανθρωπους και να φερεσαι υπευθυνα σε αυτα ειναι το ωραιοτερο πραγμα που μπορεις να κανης. Δινεις μαθηματα σ αυτους που ειναι απαιδευτοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα συμφωνήσω με την giota.Δεν μπορεί από την μία να κλαίει για τα ζώα , αλλά από την άλλη να μην έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.Το να τα ασφαλίσει ,το κάνει μόνο για να εξασφαλίσει την τσέπη του.Με την αποζημίωση δεν γυρίζουν οι ψυχούλες πίσω.

ειδα τις φωτογραφιες με τα ζωα απονθρακωμενα και πραγματικα ανατριχιασα...:cry:

Τα λεφτά του κλαίει όχι τα ζώα….και πριν καούν ήταν για κλάματα αλλά δεν τον ένοιαζε.
Πρέπει να απαγορευτεί η πώληση ζώων. Ασε που έχουν κουβαλήσει και τη μισή ζούγκλα….

...

Θα συμφωνήσω με την giota.Δεν μπορεί από την μία να κλαίει για τα ζώα , αλλά από την άλλη να μην έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.Το να τα ασφαλίσει ,το κάνει μόνο για να εξασφαλίσει την τσέπη του.Με την αποζημίωση δεν γυρίζουν οι ψυχούλες πίσω.

Οχι βρε παιδια, προς θεου, δεν το ειπα για να τον διακαιολογησω(ουτε και που θα το εκανα ποτε φυσικα!...)Το οτι εκλαιγε για τα πουλια επειδη 'τα λατρευε' δεν σημαινει οτι δε φταιει... Το αντιθετο μαλιστα! Εγω θα ειχα αυτοκτονησει στη θεση του αφου αυτος ηταν που τα εβαλε μεσα στα κλουβια!...:mad: :mad: :(

ειδα τις φωτογραφιες με τα ζωα απονθρακωμενα και πραγματικα ανατριχιασα...:cry:

Που τις ειδες;

φιλοζωικη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ:down: :mad: :lol:

στο pets.gr τις ειχα δει,αλλα δε θυμαμαι ακριβως το λινκ.θα το ψαξω και θα σου πω.

Συμφωνώ με τη Γιώτα.:redface:

Παιδια εγω πιστευω πως απο τη στιγμη που ο ιδιοκτητης δεν ειχε αδεια για το μαγαζι και επομενως ουτε και συστημα ασφαλειας για πυρκαγια θα μπορουσε να του γινει μηνυση. Ξερω πως οι ψυχες των αθωων αυτων ζωων δε θα γυρισουν πισω αλλα ισως μπορεσουμε να τιμωρησουμε αυτον τον ανθρωπο για την ανευθυνοτητα και την απροσεξια του αφου εκεινος φταιει σε μεγαλο βαθμο γι αυτην την πυρκαγια και το θανατο 1500 ζωων...:mad: :mad: :mad: :( :(

Ναι θα μπορουσε Αλλα δεν γυριζουν πισω Απο την αλλη πολυτεκνος ειναι ηθελε να ζηση την οικογενεια του Δεν συμφωνω με τον τροπο που το εκανε αλλα σκοπος του αυτος ηταν

Μήπως στην πραγματικότητα θα πρέπει να κατακρίνετε το γεγονός ότι είχε ζώα, και όχι μόνο ότι δεν είχε άδεια και πυρασφάλεια; Λέγεται πολλές φορές ότι θα πρέπει να φροντίζουν αυτά τα μαγαζιά για την καλή κατάσταση των ζώων κλπ. Όλα αυτά είναι έξοδα ανεβαίνει το κόστος. Δεν μπορεί να τα έχει χορτάτα ούτε ποτισμένα και καλοζωισμένα. Έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ ότι μια γάτα έχει έξοδα και ψάχνετε για γιατρούς με λίγα λεφτά. Όταν κάποιος έχει ένα μαγαζί γεμάτο, και διαφόρων ειδών είναι δυνατόν να καλύψει τις ανάγκες τους όπως πρέπει; Κανένας δεν μπορεί να φροντίσει τόσα ζώα και να τα ταΐσει, εκτός και αν τα έχει για τροφή οπότε τα τραβάει κάμποσες ορμόνες και είναι έτοιμα γρήγορα και με μειωμένο κόστος.

ΚΙ αυτο σωστο!

Παιδια εγω πιστευω πως θα πρεπει να παρουμε καποια μετρα. Εγω εχω ηδη τυπωσει φυλλαδια που σχολιαζουν το γεγονος, ενας φιλος μου ενδιαφερθηκε και τωρα μας μενει μονο να αποφασισουμε το τι ακριβως θα κανουμε. Εκεινος σκεφτηκε να απαιτησουμε απο το υπουργειο να κανει τουλαχιστον ελεγχο στα πετ σοπ και να ελεγχει την ευζωια των ζωων και το συστημα πυρασφαλειας. Εγω συμφωνω μαζι του αλλα δεν ξερω ποσο δυσκολο μπορει να ειναι αυτο. Τι θα μπορουσα να κανω;...:hmm: :( :hmm:

Εκεινος σκεφτηκε να απαιτησουμε απο το υπουργειο να κανει τουλαχιστον ελεγχο στα πετ σοπ και να ελεγχει την ευζωια των ζωων και το συστημα πυρασφαλειας.
Το τρισάθλιο πετ-σοπ στην Αθηνάς έχει ταμπέλα κτηνιάτρου με τα στοιχεία του,που αναφέρει ότι είναι υπεύθυνος,οπότε φαντάζομαι ότι ο ιδιοκτήτης είναι καλυμμένος.Για χιλιοστή φορά που όλα τακτοποιούνται στην Ελλάδα με το κατάλληλο "πακέτο".Θα ήθελα να ρωτήσω όμως, τον κύριο κτηνίατρο, αν εκείνος θα έμενε το βράδυ κλεισμένος στο σκοτεινό υπόγειο του καταστήματος?:mad:

Αν τον ρωτήσεις αυτό θα σε περάσει για τρελή ή στην καλύτερη περίπτωση υπερβολική.

Το τρισάθλιο πετ-σοπ στην Αθηνάς έχει ταμπέλα κτηνιάτρου με τα στοιχεία του,που αναφέρει ότι είναι υπεύθυνος,οπότε φαντάζομαι ότι ο ιδιοκτήτης είναι καλυμμένος.Για χιλιοστή φορά που όλα τακτοποιούνται στην Ελλάδα με το κατάλληλο "πακέτο".Θα ήθελα να ρωτήσω όμως, τον κύριο κτηνίατρο, αν εκείνος θα έμενε το βράδυ κλεισμένος στο σκοτεινό υπόγειο του καταστήματος?:mad:
Σε πληροφορω Σοφια οτι λειτουργει πολλα χρονια το συγκεκριμενο, εχει φαει πολλες μηνυσεις και δεν γινεται τιποτα! Παλια δουλευε εκει ενας πιτσιρικας (τοτε) φιλος του αδελφου μου.... Μας περιεγραφε τι γινεται και φριξαμε. Εφυγε γιατι δεν αντεχε...:down: :down: :down:

Σε πληροφορω Σοφια οτι λειτουργει πολλα χρονια το συγκεκριμενο, εχει φαει πολλες μηνυσεις και δεν γινεται τιποτα! Παλια δουλευε εκει ενας πιτσιρικας (τοτε) φιλος του αδελφου μου.... Μας περιεγραφε τι γινεται και φριξαμε. Εφυγε γιατι δεν αντεχε...:down: :down: :down:
Δυστυχώς όταν ρωτήσαμε την Δημοτική Αστυνομία αν είναι νόμιμο να έχει τα ζώα στο πεζοδρόμιο και να δημιουργήτε αυτό το χάος και η βρωμιά , μας απάντησαν ότι αυτοί κάνουν το καθήκον τους και του κόβουν προστίματα, αλλά ο τύπος έχει μεγάλο μέσο και με το κάτι τι τα τακτοποιεί.Τι να πεις....

Μια καλη λυση ειναι να μην ψωνιζουμε απο εκει. Εγω παντως πριν περιπου 15 χρονια αγορασα μια κεραμιδογατα τη Ροζα. Ηταν εξω σε κλουβι και εσκουζε. Θεωρησα οτι τη σωζω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back