Vitakraft Milk + Yogurt Drops

aretha

Περιβόητο μέλος

Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
Λιχουδιές με γάλα και γιαούρτι (και πρόσθετη βιταμίνη C) για γατούλες με... ανάλογα γούστα! Τις αγόρασα επειδή η γάτα μου τρελαίνεται για γάλα και σκέφτηκα ότι μʼ αυτές θα μπορούσα να την ξεγελάσω, καθώς η κτηνίατρος μου συνέστησε να της δίνω όσο λιγότερο γάλα γίνεται. Κατασκευάζονται από τη Vitakraft, μια γερμανική εταιρεία που παράγει τροφές και άλλα προϊόντα για γάτες, σκύλους, τρωκτικά, πουλιά και ψάρια.

Συσκευασία

Η συσκευασία είναι πολύ πρακτική, ανοίγει πανεύκολα με το χέρι και κλείνει με «φερμουάρ». Περιέχει 75 γραμμάρια προϊόντος.
Οι λιχουδιές μοιάζουν με καραμέλες, είναι λευκές, σχετικά μεγάλες και μάλλον σκληρούτσικες. Μυρίζουν πολύ ευχάριστα, σαν κρέμα (περιέχουν βανίλια).

Αντίδραση

H Αρήθα δε φάνηκε να ενθουσιάζεται τόσο όσο περίμενα. Μύρισε τη λιχουδιά, έπαιξε μαζί της για πολλή ώρα και μόνο όταν της την έσπασα σε δυο-τρία μικρότερα κομματάκια την έφαγε. Γενικά, μάλλον μέτρια η αντίδραση. :|

[table 0 3 1]2^=Συστατικά
Ζάχαρη, φοινικέλαιο, γάλα σε σκόνη, γιαούρτι σε σκόνη, άμυλο καλαμποκιού, λεκιθίνη, βιταμίνη C, βανίλια.
2^=Διατροφική ανάλυση
Πρωτεΐνες | 6,6%
Έλαια | 24,4%
Ίνες | 3%
Τέφρα | 4,5%
Υγρασία | 2,5%
Βιταμίνη C | 400mg ανά κιλό.
[/table]

Είναι προφανές ότι οι λιχουδιές αυτές δεν είναι διατροφικά ισορροπημένες και δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να υποκαταστήσουν την κανονική τροφή. Θα πρέπει να δίνονται με μέτρο (η δοσολογία που αναφέρεται στη συσκευασία είναι 3-4 την ημέρα για γατάκια και 6-7 για ενήλικες γάτες, εγώ θα έλεγα ακόμη λιγότερο...)

Κόστος

Η συσκευασία των 75 γραμμαρίων στοίχισε 1,70Ε.

Φωτογραφίες
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• package.jpg
    package.jpg
    111,5 KB · Εμφανίσεις: 58
  • texture.jpg
    texture.jpg
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 65
εγω το εχω αυτο για σκυλους και της αρεσει ( του σκυλου μου) πολυ και μυριζει τελεια!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα την εντύπωση ότι δεν χρειάζονται βιταμίνη C οι γάτες (ή ότι αν χρειάζονται, τη φτιάχνει μόνος του ο οργανισμός τους). :hmm:

Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό;

Έχεις δίκιο! Βρήκα αυτό σχετικά:
Healthy cats can make some Vitamin C in their intestine. The operative words here are "healthy" and "some." Cats can manufacture enough C only if the diet is rich in all the other nutrients they need and only if daily stresses do not become too numerous, too extreme or too prolonged. Stresses such as extreme heat or cold, fighting, being wounded or hurt, being trapped or caged, loud noises, strong, unpleasant smells or forced change of territory use up Vitamin C at an alarming rate. Even a healthy, well-nourished cat couldn't produce enough to cover the kinds and amounts of stress faced by the feral on a daily basis. Depletion of Vitamin C leaves a cat easy prey to every germ or virus that happens along.

τη συγκεκριμενη εταιρεια για να'μαι ειλικρινης τη φοβαμαι.ειχα παρει παλιοτερα κατι λιχουδιες με aloe vera και μετα βρηκα οτι το φυτο αυτο ειναι τοξικο για τις γατες:blink:

μμμμ αυτά δεν αρέσουν ούτε στη γάτα μου αλλά ούτε και τα αντίστοιχα στον σκύλο μου! Υπάρχουν κάποια με σχήμα κοτοπουλάκι, δεν θυμάμαι τι μάρκα που την είχαν ξετρελλάνει αλλά δεν τα ξαναβρήκα... πάντως αν ταίζετε τη γάτα σας βιομηχανοποιημένες τροφές υποτίθεται ότι είναι ισορροπημένες και δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον.
Γειά σας!

Λοιπόν , αγόρασα εχθές ένα σακουλάκι έτσι για δοκιμή, μπορώ να πώ ότι τα γατόνια μου ξετρελάθηκαν:D, εξαφανίστηκε όλο το σακουλάκι μέσα σε λίγα μόλις λεπτά! :lol:.

Εγώ της έχω πάρει τις λιχουδιές Vitakraft malt grossys.Η συσκευασία είναι σχεδόν η ίδια. Υποτίθεται ότι οι συγκεκριμμένες καταπολεμούν και τις τριχόμπαλες. Οι νεφέλη δεν ενθουσιάζεται καθόλου βέβαια, τις μυρίζει και τις παρατάει. Οπότε για να μην πάνε και χαμένες, όποιος έχει μακρύτριχη γάτα και πρόβλημα με τις τριχόμπαλες ας μου στείλει πμ να τις φέρω στον καφέ που θα πάμε την Πέμπτη!;)

Αν και εμπιστεύομαι αυτή την εταιρία (για τη τροφή του κουνελιού μου)δε
νομίζω πως είναι καλές για τις γατες αυτές οι λιχουδιές:hmm:.Μπορεί να είναι η εντύπωσή μου,δεν ξέρω(άλλωστε δεν έχω γάτα:cry:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τους τις πήρα την προηγουμενη βδομάδα και ούτε τις άγγΙξαν!Πιο πολύ τις παίζουν παρά τις τρων!:PΕτσι κι εγώ τις δίνω στις γατούλες που έχω στην αυλή μου!Γενικά έχουμε ένα πρόβλημα με τις λιχουδιές.Δεν μπορώ να βρω κάτι να τους αρέσει πολύ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα δικά μου, δυο φορές που τους έδωσα έκαναν εμετό...:hmm: Οπότε τις πέταξα κι εγώ, διότι μπορεί και οι αδεσποτούλες να έχουν ευαισθησία και να τους κάνω κακό. Προτιμώ να μην τις ξαναπάρω.

Εγώ τους τις πήρα την προηγουμενη βδομάδα και ούτε τις άγγΙξαν!Πιο πολύ τις παίζουν παρά τις τρων!:PΕτσι κι εγώ τις δίνω στις γατούλες που έχω στην αυλή μου!Γενικά έχουμε ένα πρόβλημα με τις λιχουδιές.Δεν μπορώ να βρω κάτι να τους αρέσει πολύ...
Έχεις δοκιμάσει τις gourmet gold;Στις περισσότερες γάτες αρέσουν;).

Έχεις δοκιμάσει τις gourmet gold;Στις περισσότερες γάτες αρέσουν;).
Τις Gourmet Gold τις τρώνε σαν τρελά!!Εγώ εννοώ λιχουδιές μικρές σαν επιβράβευση πχ.όταν κάνει κάποια αταξία ή όταν τα δίνω κάποιο φάρμακο.Είχα πάρει πριν καιρό κάποια treats σαν δοντάκια,όχι αυτής της εταιρείας,στην αρχή τα τρώγανε, τώρα έτσι τα αφήνουν κι αυτά..
Σήμερα πήρα να δοκιμάσουμε κάτι μπαστουνάκια με διάφορες γεύσεις,σολωμό,γαλοπούλα και μοσχάρι.Ακόμα δεν τους τα έδωσα γιατί είμαι στη δουλειά.Θα σας πω εντυπώσεις αύριο.

Δεν θα τις πρότεινα σε κανένα... Η γάτα μου ούτε που τις άγγιξε. Λιχουδιές σου λέει μετά :P

Δεν θα τις πρότεινα σε κανένα... Η γάτα μου ούτε που τις άγγιξε. Λιχουδιές σου λέει μετά :P
To πολύ πολύ να παιξουν ποδόσφαιρο με αυτες.;)

Ο Dylan ξετρελλαθηκε με τις λιχουδιες. Την πρωτη φορα μονο προβληματιστηκε λιγο μεχρι να καταλαβει οτι προκειται για κατι που πρεπει να φαει, αλλα με το που δοκιμασε τις καταβροχθησε!!! Ειναι βολικες γιατι και παιζει μαζι τους και τις τρωει.

Λοιπόν αγόρασα ένα σακουλάκι και της έδωσα όταν μου έφερε πίσω το παιχνίδι της....Αντίδραση --->το κοίταζε ...απλά
Και κομματάκια το έκοψα τίποτα.Αν μπορούσε να μου το πετάξει στο κεφάλι είμαι σίγουρη ότι θα το εί:Pχε κάνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εμένα ούτε να το μυρίσουνε δεν θέλανε!!!;);)Ούτε τα αδεσποτάκια το φάγανε..;);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back