aretha
Περιβόητο μέλος
Συσκευασία
Η συσκευασία είναι πολύ πρακτική, ανοίγει πανεύκολα με το χέρι και κλείνει με «φερμουάρ». Περιέχει 75 γραμμάρια προϊόντος.
Οι λιχουδιές μοιάζουν με καραμέλες, είναι λευκές, σχετικά μεγάλες και μάλλον σκληρούτσικες. Μυρίζουν πολύ ευχάριστα, σαν κρέμα (περιέχουν βανίλια).
Αντίδραση
H Αρήθα δε φάνηκε να ενθουσιάζεται τόσο όσο περίμενα. Μύρισε τη λιχουδιά, έπαιξε μαζί της για πολλή ώρα και μόνο όταν της την έσπασα σε δυο-τρία μικρότερα κομματάκια την έφαγε. Γενικά, μάλλον μέτρια η αντίδραση.
[table 0 3 1]2^=Συστατικά
Ζάχαρη, φοινικέλαιο, γάλα σε σκόνη, γιαούρτι σε σκόνη, άμυλο καλαμποκιού, λεκιθίνη, βιταμίνη C, βανίλια.
2^=Διατροφική ανάλυση
Πρωτεΐνες | 6,6%
Έλαια | 24,4%
Ίνες | 3%
Τέφρα | 4,5%
Υγρασία | 2,5%
Βιταμίνη C | 400mg ανά κιλό.
[/table]
Είναι προφανές ότι οι λιχουδιές αυτές δεν είναι διατροφικά ισορροπημένες και δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να υποκαταστήσουν την κανονική τροφή. Θα πρέπει να δίνονται με μέτρο (η δοσολογία που αναφέρεται στη συσκευασία είναι 3-4 την ημέρα για γατάκια και 6-7 για ενήλικες γάτες, εγώ θα έλεγα ακόμη λιγότερο...)
Κόστος
Η συσκευασία των 75 γραμμαρίων στοίχισε 1,70Ε.
Φωτογραφίες
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό;
aretha
Περιβόητο μέλος
Healthy cats can make some Vitamin C in their intestine. The operative words here are "healthy" and "some." Cats can manufacture enough C only if the diet is rich in all the other nutrients they need and only if daily stresses do not become too numerous, too extreme or too prolonged. Stresses such as extreme heat or cold, fighting, being wounded or hurt, being trapped or caged, loud noises, strong, unpleasant smells or forced change of territory use up Vitamin C at an alarming rate. Even a healthy, well-nourished cat couldn't produce enough to cover the kinds and amounts of stress faced by the feral on a daily basis. Depletion of Vitamin C leaves a cat easy prey to every germ or virus that happens along.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

trikymia
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, εξαφανίστηκε όλο το σακουλάκι μέσα σε λίγα μόλις λεπτά!
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
νομίζω πως είναι καλές για τις γατες αυτές οι λιχουδιές
.Μπορεί να είναι η εντύπωσή μου,δεν ξέρω(άλλωστε δεν έχω γάτα:cry
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι κι εγώ τις δίνω στις γατούλες που έχω στην αυλή μου!Γενικά έχουμε ένα πρόβλημα με τις λιχουδιές.Δεν μπορώ να βρω κάτι να τους αρέσει πολύ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Οπότε τις πέταξα κι εγώ, διότι μπορεί και οι αδεσποτούλες να έχουν ευαισθησία και να τους κάνω κακό. Προτιμώ να μην τις ξαναπάρω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχεις δοκιμάσει τις gourmet gold;Στις περισσότερες γάτες αρέσουνΕγώ τους τις πήρα την προηγουμενη βδομάδα και ούτε τις άγγΙξαν!Πιο πολύ τις παίζουν παρά τις τρων!Ετσι κι εγώ τις δίνω στις γατούλες που έχω στην αυλή μου!Γενικά έχουμε ένα πρόβλημα με τις λιχουδιές.Δεν μπορώ να βρω κάτι να τους αρέσει πολύ...
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις Gourmet Gold τις τρώνε σαν τρελά!!Εγώ εννοώ λιχουδιές μικρές σαν επιβράβευση πχ.όταν κάνει κάποια αταξία ή όταν τα δίνω κάποιο φάρμακο.Είχα πάρει πριν καιρό κάποια treats σαν δοντάκια,όχι αυτής της εταιρείας,στην αρχή τα τρώγανε, τώρα έτσι τα αφήνουν κι αυτά..Έχεις δοκιμάσει τις gourmet gold;Στις περισσότερες γάτες αρέσουν.
Σήμερα πήρα να δοκιμάσουμε κάτι μπαστουνάκια με διάφορες γεύσεις,σολωμό,γαλοπούλα και μοσχάρι.Ακόμα δεν τους τα έδωσα γιατί είμαι στη δουλειά.Θα σας πω εντυπώσεις αύριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rez2q
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
To πολύ πολύ να παιξουν ποδόσφαιρο με αυτες.Δεν θα τις πρότεινα σε κανένα... Η γάτα μου ούτε που τις άγγιξε. Λιχουδιές σου λέει μετά![]()

pelen9
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Και κομματάκια το έκοψα τίποτα.Αν μπορούσε να μου το πετάξει στο κεφάλι είμαι σίγουρη ότι θα το εί
χε κάνειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Ούτε τα αδεσποτάκια το φάγανε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool