World Vets στο Facebook

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
https://www.facebook.com/pages/World-Vets/75896151570?ref=nf

Είναι κτηνίατροι από όλο τον κόσμο και είναι διαθετιμένοι να βοηθήσουν στις στειρώσεις λένε. Στην αρχή ρώτησαν πια μέρη του Κόσμου έχουν πιο πολύ ανάγκη από δωρεάν στειρώσεις κ όλοι είπαν Τουρκία κ Ελλάδα. Μπείτε κ εσείς κ επικοινωνήστε νομίζω κάτι πάει να γίνει!!!!!

https://www.worldvets.org

και η official σελίδα τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο ειναι παρα πολύ καλο δυστυχως απο οσο ακουσα οι εδω κτηνιατροι δημιουργουν προβληματα σε οτιδηποτε τετοιο συμβαινει απο οσο ξερω κατι τρεχει με τους συλλογους και οσα σωματεια ειχαν επιχειρησει να φερουν κατι συνεβαινε δεν ξερω τι κατι μα αδειες κατι με οσα επρεπε να εχουν για να ερθουν να δουλεψουν εδω δεν θυμαμαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο ειναι παρα πολύ καλο δυστυχως απο οσο ακουσα οι εδω κτηνιατροι δημιουργουν προβληματα σε οτιδηποτε τετοιο συμβαινει απο οσο ξερω κατι τρεχει με τους συλλογους και οσα σωματεια ειχαν επιχειρησει να φερουν κατι συνεβαινε δεν ξερω τι κατι μα αδειες κατι με οσα επρεπε να εχουν για να ερθουν να δουλεψουν εδω δεν θυμαμαι.

μισό γιατί μπορει να μην κατάλαβα καλά. Οι κτηνιατροι εδώ εμποδιζουν να γίνουν στειρώσεις από κτηνιατρους εξωτερικού ?

Κολλήματα.. εγώ λέω ας το ψάξουμε μια.. κ άμα δεν γίνετε.. ε δεν γίνετε.. αξίζει να προσπαθήσουμε

αυτοί έχουν κάνει ήδη λένε στο Μεξικό, Ρουμανία, Παναμά κ τέτοιες χώρες.

μισό γιατί μπορει να μην κατάλαβα καλά. Οι κτηνιατροι εδώ εμποδιζουν να γίνουν στειρώσεις από κτηνιατρους εξωτερικού ?

Ναι.:|
Τσάμπα θα δούλευαν οι άνθρωποι....εννοείτε.
Είχε γίνει σάλος με μια ομάδα γερμανών, τελικά εγκαταστάθηκαν στην Κρήτη όπου κάνουν δουλειά..

Ζητάνε ενημέρωση για την κατάσταση στην Ελλάδα. Εγώ γράφτηκα, όποιος άλλος θέλει.... μήπως και κανονίζουν να έρθουν και προς τα εδώ...

Ηδη γινεται αυτο εδω στην Ελλαδα αλλα χωρις δημοσιοτητα. Σε πολλες πολεις της Ελλαδας ερχονται εθελοντες γιατροι και κανουν στειρωσεις Οι στειρωσεις δεν ειναι εντελως δωρεαν γιατι ενω οι γιατροι ειναι εθελοντες και δεν αμοιβονται πρεπει να καλυφθει το κοστος των φαρμακων για την στειρωση των ζωων καθως και τα εξοδα φιλοξενιας των γιατρων. Γιαυτο και υπαρχει μια συμβολικη τιμη της ταξης των 10 η 15 ευρω για καθε θηλυκο ζωο και 5 η 10 ευρω για καθε αρσενικο ζωο.
Στην Θεσσαλονικη αυτο γινεται τα τελευταια 15 χρονια. Γνωριζω ομως οτι γινεται και σε πολλες αλλες πολεις οπου τα σωματεια καλουν τους εθελοντες γιατρους για στειρωσεις.

Και στην Αθήνα γίνεται, μια ακόμα ομάδα όμως, δεν κάνει κακό πιστεύω...:hmm:

Julia οχι μονο μια ακομη ομαδα δεν κανει κακο αλλα και εκατο ομαδες να ερθουνε δεν ειναι αρκετοι γιαυτο προτεινω να πιεστουν ολοι οι φορεις και αυτο να γινεται πλεον νομιμα και οχι στα κρυφα και σε υπογεια και τρωγλες. Αλλωστε οι αντιδρασεις των δικων μας κτηνιατρων επαψαν πια να ειναι τοσο εντονες και εμενα προσωπικα με βοηθησαν οταν καλεσα δυο φορες εθελοντες και ηρθαν και δουλεψαν μαζι τους. Επισης μια λεπτομερεια ειναι οτι οι εθελοντες γιατροι που εχονται τοσο στην Αθηνα οσο και στην Θεσσαλονικη ειναι οι εθελοντες του Link που δημοσιευεται εδω.
Πρεπει ομως να γινει κατανοητο και σεβαστο απο ολους οτι οι εθελοντες γιατροι ειναι για τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ και οχι για τα οικοσιτα ζωα. Αν αυτο τηρηθει τοτε οι αντιδρασεις των κτηνιατρων μας θα περιοριστουν κατα πολυ.

Οσο για την Αθηνα εχω να σου πω οτι ηδη ετοιμαζεται μια δευτερη ομαδα. Τα νεοτερα οταν θα εχουμε τα οριστικα σχεδια στα χερια.

Πρακτικά να πω κι εγώ οτι ειναι ακόμα παράνομα στην ελλάδα τα κινητά χειρουργεία και κατ'επέκταση και οι γιατροί που έρχονται απο αλλού και στειρώνουν.
Ναι, κάποιοι φέρνουν γιατρούς με διακριτικότητα, αλλά μπορεί να σου δημιουργηθεί πρόβλημα.
Αλλά βέβαια τι; Ειδικα οι γάτες για το ελληνικό κράτος δεν υπάρχουν, δεν μπορούμε να φέρουμε και κανέναν απέξω να βοηθήσει, μπορούμε όλοι να καταστραφούμε οικονομικά και να αυτοκτονήσουμε για να ησυχάσουμε. Και πάλι το πρόβλημα δεν θα το έχουμε λύσει... Ελλαδάρα!

τώρα που έχουμε καινούργια κυβέρνηση.. μήπως να στέλναμε μια επιστολή για μαζικές στειρώσεις? Ίσως νίωσει κάποιος από αυτούς.......

Πρακτικά να πω κι εγώ οτι ειναι ακόμα παράνομα στην ελλάδα τα κινητά χειρουργεία και κατ'επέκταση και οι γιατροί που έρχονται απο αλλού και στειρώνουν.
Ναι, κάποιοι φέρνουν γιατρούς με διακριτικότητα, αλλά μπορεί να σου δημιουργηθεί πρόβλημα.
Αλλά βέβαια τι; Ειδικα οι γάτες για το ελληνικό κράτος δεν υπάρχουν, δεν μπορούμε να φέρουμε και κανέναν απέξω να βοηθήσει, μπορούμε όλοι να καταστραφούμε οικονομικά και να αυτοκτονήσουμε για να ησυχάσουμε. Και πάλι το πρόβλημα δεν θα το έχουμε λύσει... Ελλαδάρα!

Βιβη, εγω απλα αναρωτιεμαι αν η γατα δεν υπαρχει μονο για το Ελληνικο κρατος η αυτο το ιδιο συμβαινει και για τα περισσοτερα φιλοζωικα σωματεια. Και αυτο το λεω γιατι διαβαζοντας στο Facebook την επιστολη που στειλανε προεκλογικα πολλα σωματεια στα κομματα ουδεμια ανφορα δεν υπηρχε για τις γατες. Και στην αντιδραση μου για το γεγονος η απαντηση ηταν: Ασε πρωτα να εφαρμοστει ο νομος 3170 για τα σκυλακια και μετα βλεπουμε για τις γατες. Λοιπον καταληγω και εγω στην προσφωνηση σου:mad: ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back