kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
22-09-11
18:52
Γεια σας ειμαι η σισσυ...ετσι τουλαχιστον με εβγαλε η κοπελα που με φιλοξενει στο σπιτι της...ενας καλος κυριος με ασπρη ρομπα που με πηγε η κοπελα ειπε οτι ειμαι περιπου 2 μηνων και μου εκανε μια βελονα που πολυ με ενοχλησε...στις φωτογραφιες που βλεπετε δεν δειχνω τοσο ομορφη οσο ειμαι στην πραγματικοτητα γιατι η κοπελα ειναι ασχετη και καθολου δεν ξερει απο φωτογραφιες ....γι αυτο και ειμαι με κατεβασμενα μουτρα.....δε λεω καλα περναω εδω αλλα μενω μαζι με αλλα 5 γατια και η αληθεια ειναι οτι θελω την ηρεμια μου....ζηταω ενα σπιτι ,μια οικογενεια που θα με αγαπησει και θα μου φερθει σαν μελος της οικογενειας...για περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να τηεφωνησετε στο 6982805099 εγω εδω θα ειμαι....δε θα παω πουθενα
) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
23-09-11
17:38
Κουκλα ειναι! απιστευτη ομοιοτητα με την συμπα μου! εχουν και το ιδιο ονυχοδρομιο 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool