Xαρίζονται πορτοκαλάκια 1 μηνός

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

aramis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
Ειναι 7 γατακια πορτοκαλι, που υπολογιζω να ειναι το πολυ ενος μηνος, μολις εμφανιστηκαν ιχνη απο δοντια, δεν τρωνε ακομα φαγητο, πινουν γαλα ειδικο. Τα βρηκε μια κυρια στην Αργυρουπολη στο πεζοδρομιο μπροστα ενα petshop και τα λυπηθηκε κ τα πηρε. Την συναντησα τυχαια στην Φιλοζωικη (Κ1) και κρατησε 4 για να το δωσει κ γω 3 για το ιδιο σκοπο. Εγω εχω 2 θηληκα κ ενα αρσενικο που απο τι φαινεται θα ειναι ημιμακρυτριχο. Αν ενδιαφερεται κανεις, μπορει να επικοινωνησει στο 6936739880. Δοκιμασα να ανεβαζω φωτογραφιες και μου γραφει οτι εκανα λαθη. Οποιος ενδιαφερεται στελνω με mail η mms

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.Δυστυχως λογο αλλαγης του σερβερ ,αυτη τη στιγμη φωτο δεν μπαινουν απο το gallery(..δεν ξερω αν το εχουν ολοι αυτο το προβλημα)Μπορεις ομως να βαλεις απο εξωτερικο site ( πχ photobucket) και καλο θα ειναι να βαλεις φωτο..γιατι βοηθανε πολυ.
Καλη τυχη στα μικρα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλα πορτοκαλακια μαζευτηκαμε:P!!!!Ειναι και μικρουλια τα δικα σου!!!!Μακαρι να βρουν ενα δροσερο σπιτακι!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back