Αριέτα Χουχουρέλου
Νεοφερμένο μέλος
Η 5-χρονη γατούλα μας (Ζωζώ), που είναι από τη γέννηση της φορέας FIV διαγνώστηκε με ινοβλάστωμα ( επιθετική μορφή καρκίνου) που εκτείνεται σχεδόν σε όλη την πλάτη. Αφαιρέθηκε χειρουργικά το μεγαλύτερο μέρος του όγκου και μας προτάθηκε χημειοθεραπεία σαν ύστατο μέσο επανεμφάνισης/μετάστασης. Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό θα κάνει τη Ζωζώ να υποφέρει περισσότερο- φοβόμαστε υποτροπές και παρενέργειες (αναιμία) λόγω του ανοσοποιητικού της. Αν έχετε κάποια γνώση/σύσταση/άρθρο στο θέμα ή διεύθυνση ειδικού να αποταθούμε θα βοηθούσε πολύ.
Ευχαριστώ,
αριέτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Αν θες ρώτα και τον γιατρό μας στο σχετικό θέμα εδω

Ελπίζω να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς!
jasmine
Δραστήριο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή δύναμη και στις δυό σας...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Ο γιατρός που σας συνέστησε τη χημειοθεραπεία τι σας είπε για τις πιθανές παρενέργειες;
Γενικά, σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να σταθμίζονται τα υπέρ με τα κατά (που πάντοτε υπάρχουν). Αν με τη χημειοθεραπεία υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής της γατούλας, τότε ίσως αξίζει τον κόπο να πάρετε το ρίσκο. Διαφορετικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο το ζωάκι.

Αυτό πάντως που ξέρω για τη χημειοθεραπεία (στους ανθρώπους, τουλάχιστον) είναι ότι καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα. Σε συνδυασμό δηλαδή με το aids, υποθέτω ότι κάτι τέτοιο θα αδυνατίσει υπερβολικά πολύ τον οργανισμό της γατούλας.

moukelis
Επιφανές μέλος

Αριέτα Χουχουρέλου
Νεοφερμένο μέλος
α.
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Ναι αν είναι να γλιτώσει απο ταλαιπωρία,σκεφτείτε πριν την υποβάλλετε στη διαδικασία.Αν πραγματικά την ωφελήσει,εγώ θα προχωρούσα.Δεν είμαι γιατρός για να σας συμβουλεύσω,αλλά σαν γατόφιλη και σαν άνθρωπος,ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πάνε όλα καλά για το γατουλάκι σας...![]()
Κι εγώ συμφωνώ.
Περαστικά στο γατάκι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πολυ κουραγιο και στις δυο σας.Μακαρι να υπαρχει τροπος να υποφερει οσο το δυνατο λιγοτερο η γατουλα
Περιμενουμε τα νεα σας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι πραγματικα πολυ κρίμα!! Περαστικα, εύχομαι να πανε ολα καλα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool