Xιόνια πολλά - πάρα πολλά

Poly

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Poly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 128 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!
Μένω στη Ραφήνα και το έχει στρώσει για τα καλά! Η Λού-η-παρδαλού
βγήκε στο χιόνι για λίγο και έπαιζε σαν τρελλή!:blink::blink::blink:
Η Ζιζέλ, η Ζιζί, η Φρατζί, κοιμούνται μπροστά στο τζάκι και γουργουρίζουν.
Η Φουντίτσα είχε βγεί έξω το πρωί και ήρθε το μεσημέρι - μόλις που είχε
αρχίσει να χιονίζει - σαν χιονογατάκι, χτύπαγε το τζάμι δυνατά και
απεγνωσμένα! Από εκείνη την ώρα έχει λιώσει στο φαϊ και στον ύπνο.
Τα λατρεύω τα ζουζουνάκια!
Αλήθεια τα δικά σας τι κάνουν? :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή τη στιγμή οι δικές μου βρίσκονται έξω στο μπαλκόνι, μέσα στο κρύο :(
Περιμένω να κοιμηθούν οι υπόλοιποι για να τις βάλω στο δωμάτιο:D
Ο,τι και να λέω πάει χαμένο και έτσι προσπαθώ να τις βάζω μέσα όσες περισσότερες ώρες μπορώ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Βούλα κοιμάται στα πόδια του πατέρα της και η Μαρικούλα στη μοκέτα δίπλα στη σόμπα!

Εμείς εδώ πάνω παγώσαμε, χάλασε ο καυστήρας (καλοριφέρ) και το καημένο το ψιψι έχει παγώσει! Δράμα ήταν αυτό το ΣΚ, η μάνα μου άρρωστη με πυρετούς, εγώ τα γυναικολογικά μου, το σπίτι παγωμένο! Προσπαθούσαμε να ζεσταθούμε με το κλιματιστικό,αλλά και πάλι,πόσο να σε ζεστάνει αυτό?:(

Αλήθεια τα δικά σας τι κάνουν? :up::up::up:
Κατάληψη στα καλοριφέρ! :lol:
Και το βράδυ κοιμήθηκαν μαζί μας στο κρεββάτι, κάτω απ' το πάπλωμα... Επίσης έχουν φάει τον αγλέορα, αναρωτιέμαι αν είναι λόγω κρύου ή απλώς επειδή είμαι σπίτι και τους βάζω φαγητό όποτε γκρινιάζουν :hmm:

εμενα η δίκια μου κόβει βόλτες και ποτε έρχεται σε μένα και δε με αφήνει να γράψω,ποτε πάει στον πατέρα της και δεν τον αφήνει να διαβάσει!!!
ζωηρή μας βγήκε!!αλλα μες στην τρελή χαρά,δεν έχει καταλάβει κρύο..όσο για φαΐ..τρώμε λίγο και πολλές φορες!!:P

εμας μας τα εχει κανει μπλε μαρε:mad::mad: Την πρωτη νυχτα δεν κοιμηθηκα γιατι ο Μυρτος ηθελε να βγει εξω και εγω δεν ηθελα.Εμπενε -εβγενε-εμπενε -εβγενε:mad: Χτες το βραδυ αντε και αντεξε μεσα μεχρι τις 530.Μετα παλι εξω μεσα εξω κτλ:mad: Το υπολοιπο τις μερας κοιματε του καλου καιρου στη ξεστασια.Το χαζο οταν ειδε τον εξω σκυλο να μπενει στο σπιτι (λογο κρυου το βραδυ τον βαζω μεσα κι ας εχει σπιτι καλυμενψ) το χαζο γατι μου του εκανε επιθεση για να τον διωξει εξω ( μια χαρα γνωριζονται) Κατα τα αλλα βγενει στο μπαλκονι σκαβει κανει την αναγκη του και τα κουκουλωνει με χιονι σαν να ειναι χωμα :rolleyes:Ο δε φοιβος αφου τον αφησαμε εξω μετα απο2 μερες πηγε και ξαπλωσε στο χιονι σαν να μην τρεχει τιποτα:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back