Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Oπως γράφω και στο τιτλάκι του ποστ χρειάζομαι γιατρό για το μωράκι μου που έρχεται
Δεν χρειάζομαι απλά καλό παιδίατρο αλλά να μην μου απαγορεύσει τα γατιά μέσα στο σπίτι επειδή ετσι θα του έρθει. Kαταλαβαίνετε όλοι. Aν έχει κανεις πληροφορίες παρακαλώ πολύ να μου πει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα τον ρωτήσω διεύθυνση και τηλ και θα στα στείλω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολγάκι, έχει ένας φίλος ένα παιδίατρο (για το γιο του) που όχι μόνο δεν του είπε τίπτοα για τη γάτα που είναι μέσα στο σπίτι, αλλά ανέλυσε και όλα τα θετικά του να έχεις ζώο όταν μεγαλώνεις παιδί!!![]()
Θα τον ρωτήσω διεύθυνση και τηλ και θα στα στείλω.
Σε ευχαριστώ πολύ
Eλπίζω να είναι σε πειριοχή που να μας κάνει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
Δεν το καταλαβαίνω....γεννήθηκα και μεγάλωσα με ζώα μέσα στην κούνια.
Ακόμα ζώ και δεν έχω αρρωστήσει ποτέ απο ζώο.
Μονο οι άνθρωποι με κολλάνε καμια ίωση
Οι παιδίατροι δεν ξέρουν να λένε και τίποτε άλλο εκτός απο το ίδιο ποίημα κάθε φορά...οτι δηλαδή έξω τα ζώα.
Εξω αυτοί.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Tης κολλητής μου η παιδίατρος είπε μονο μέσα στο δωμάτιο του βρεφους όχι. Kαλή ακούγεται αλλά δεν με βολεύει η απόσταση. Eίναι κι αυτό πρόβλημα να τον θέλω και κοντά

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum