Zητείται ζωόφιλος παιδίατρος

Όλγα Veggie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.

Oπως γράφω και στο τιτλάκι του ποστ χρειάζομαι γιατρό για το μωράκι μου που έρχεται :) Δεν χρειάζομαι απλά καλό παιδίατρο αλλά να μην μου απαγορεύσει τα γατιά μέσα στο σπίτι επειδή ετσι θα του έρθει. Kαταλαβαίνετε όλοι. Aν έχει κανεις πληροφορίες παρακαλώ πολύ να μου πει.:) :) :) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολγάκι, έχει ένας φίλος ένα παιδίατρο (για το γιο του) που όχι μόνο δεν του είπε τίπτοα για τη γάτα που είναι μέσα στο σπίτι, αλλά ανέλυσε και όλα τα θετικά του να έχεις ζώο όταν μεγαλώνεις παιδί!! :up:
Θα τον ρωτήσω διεύθυνση και τηλ και θα στα στείλω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ναι, επειδή θα κάνει και η νυφη μου τον Οκτώβριο μωράκι κι έχουνε γατάκι, πείτε όνομα ωστε αν ακουστεί τίποτα παλαβό να προτείνω καμια εναλλακτική

Ολγάκι, έχει ένας φίλος ένα παιδίατρο (για το γιο του) που όχι μόνο δεν του είπε τίπτοα για τη γάτα που είναι μέσα στο σπίτι, αλλά ανέλυσε και όλα τα θετικά του να έχεις ζώο όταν μεγαλώνεις παιδί!! :up:
Θα τον ρωτήσω διεύθυνση και τηλ και θα στα στείλω.

Σε ευχαριστώ πολύ :) Eλπίζω να είναι σε πειριοχή που να μας κάνει.

Αμάν πια με αυτόν τον ρατσισμό.
Δεν το καταλαβαίνω....γεννήθηκα και μεγάλωσα με ζώα μέσα στην κούνια.
Ακόμα ζώ και δεν έχω αρρωστήσει ποτέ απο ζώο.
Μονο οι άνθρωποι με κολλάνε καμια ίωση:lol:
Οι παιδίατροι δεν ξέρουν να λένε και τίποτε άλλο εκτός απο το ίδιο ποίημα κάθε φορά...οτι δηλαδή έξω τα ζώα.
Εξω αυτοί.

Eγώ θα σηκωνόμουν να φύγω αν μου έσπαγε τα νεύρα αλλά δεν θέλω να πει κανεις μπροστά στον Παναγιώτη καμμιά μα.....α και τον αγχώσει. Oπότε να βρώ απο την αρχή έναν στα μέτρα μου ;)
Tης κολλητής μου η παιδίατρος είπε μονο μέσα στο δωμάτιο του βρεφους όχι. Kαλή ακούγεται αλλά δεν με βολεύει η απόσταση. Eίναι κι αυτό πρόβλημα να τον θέλω και κοντά :/:

Και ο δικός μου ο παιδίατρος ειναι υπέρ των ζώων στο σπίτι.....μένει Θρακομακεδόνες και το ιατρείο του ειναι κόντα στο Πολυτεχνείο....σε βολεύει η περιοχή???????

Ο παιδίατρος μου είναι στο ιατρικό-Παγκράτι –και Πεντέλη. Αν σε βολεύει κάτι από αυτά πες μου να σου στείλω τα τηλέφωνα του. Είχε μαζέψει και αυτός μια γατούλα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back