ria23
Διάσημο μέλος
Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
18-11-08
17:31
λοιπον εμενα η Ηρω ειναι πολυ αγρια μονο με τον γιατρο αφου οταν την πηγαμε νομιζε οτι μολις την ειχαμε πιασει!!!! του λεω ειναι πολυ ησυχη σπιτι ..επειδη ομως φοβηθηκα οτι θα εχω συνεχεια αυτο το προβλημα τον ρωτησα αν υπαρχει κατι σαν ηρεμιστικο με ελαφρια δραση ωστε να μην ειναι τοσο πανικοβλητη στο γιατρο!!!!! για να την βαλουμε στη γατοφορο θελαμε 3 ωρες περιπου!!!! μου ειπε οτι υπαρχει κατι τετοιο το οποιο ομως δεν κανει να της το δινεις συχνα παρα μονο αν ειναι πολυ εκτακτη αναγκη !!! δηλαδη πχ να παει στον γιατρο!! υπαρχουν πολυ ατιθασα γατια που ο γιατρος δεν μπορει να δουλεψει μαζι τους επισης που τα βαζουν σε ενα κλουβι και μετα μεσα σε ενα αλλο γιατι ειναι αγρια και πρεπει να εμβολιαστουν ωστε να μην εχουν κοντινη επαφη με τον κτηνιατρο!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
Η έλενα31 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
18-11-08
18:56
Γενικά βρίσκεται στο μπαλκόνι. Μέσα στο σπίτι δεν μπορώ να την κρατήσω ακόμα διότι...χέζει το σύμπαν! ( με συγχωρείτε για την έκφραση αλλά είναι η μόνη που περιγράφη αυτό που κάνει μια σταλιά γατί!!!). Με το Φρίξο όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα εξοικείωσης αλλά...μόνο σαν ερωτευμένο ζευγάρι μπορώ να τους παρομοιάσω! Αυτή με το που τον βλέπει αρχίζει να τρέμει ολόκληρη απο τη χαρά της , να γουργουρίζει, να του τρίβεται, να του γυρνάει τούμπα...Γυναίκα παιδί μου! Αυτός λυσάει να την πλύνει ολόκληρη, αν μπορούσε να την πλένει όληηηη μέρα νομίζω θα το έκανε! Ως άντρας βέβαια το παίζει και λίγο αδιάφορος αλλά αν τους δειτε μαζί θα πάθετε πλάκα κι εσείς όπως έχουμε πάθει κι εμείς! Το κύριο μελημα της Φιφης είναι να είναι μαζί με τον Φρίξο, σε δυτερη μοίρα περνάνε το φαι και τα σχετικά και σε τελευταία εμεις! Οπότε ναι, μάλλον πρέπει να περνάω εγώ περισσότερη ώρα μαζί της μπας και με συνηθίσει κάποια στιγμή!
Αυτό με το ηρεμιστικό που λες Ria το έχω ακούσει κι εγώ αλλά δεν ξέρω την διαδικασία και δεν ξέρω αν την ξέρει και ο γιατρος μας...?
Αυτό με το ηρεμιστικό που λες Ria το έχω ακούσει κι εγώ αλλά δεν ξέρω την διαδικασία και δεν ξέρω αν την ξέρει και ο γιατρος μας...?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
18-11-08
23:49
Ναι, δυστυχώς, πρέπει να έχει ο γιατρός κάποια εμπειρία, ώστε να μπορεί να κουμαντάρει άγριο γατάκι, αλλά, και τον αντίστοιχο εξοπλισμό (δεν θεωρώ εξοπλισμό το ηρεμιστικό). Κάτι σχετικό περί παγίδας (για να την πιάσεις )είχα διαβάσει εδώ, αλλά, δεν ξέρω το πού ακριβώς

Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
19-11-08
09:34
Αυτό που λες Psika μπορεί να γίνει αλλά ο γιατρός που πάω τον Φρίξο είναι μεν καλός για ένα γατάκι που έχεις σπίτι σου, αλλά για αδεσποτάκι άγριο δεν τον είδα και πολύ σχετικό...Δηλαδή άντε και την έβαλα στο γατοφόρο και την πάω στο γιατρό, πως θα την κρατήσω για να της κάνει εμβόλια...?
Αυτό νομίζω ότι είναι θέμα γιατρού να καταφέρει να επιβληθεί στο οποιοδήποτε ζώο γιατί κάποια στιγμή ρώτησα τον κτηνίατρο που πηγαίνω πως το γατί μου κάθεται τόσο ήσυχο ενώ είναι τόσο ατίθασο εδώ εγώ και δεν μπορώ να του επιβληθώ (σημειωτέον ότι την ίδια απορία είχε και ένας φίλος μου που του σύστησα τον γιατρό για να πάει τον σκύλο του ελληνικό ποιμενικό που αν ξέρετε από ράτσες ειδικά όταν είναι μικρά είναι διαολάκια) και ο γιατρός μου είπε ότι δεν κάνω το λάθος που κάνουν οι άλλοι γιατροί να τα χαιδεύουν και γλυκόλογα κλπ και μιλάω με συγκεκριμένο τόνο της φωνής έντονο ώστε να καταφέρω να τους επιβληθώ. Να καταλάβεις ότι και εγώ και ο φίλος μου νομίζαμε ότι κάτι βάζει πάνω του
αφού με το που του πηγαίναμε τα ζωάκια μας σούζα μιλάμε απίστευτο και όχι μόνο τώρα με ζώα που έχουμε σπίτι αλλά ανέκαθεν που του πήγαινα ζωάκια από μικρό παιδάκι.Όλα είχαν πάντα την ίδια αντίδραση.Εκτός τι να πω μπορεί να είναι κακομεταχειρισμένο το ζωάκι για αυτό και να είναι τόσο άγριο.
Αυτό νομίζω ότι είναι θέμα γιατρού να καταφέρει να επιβληθεί στο οποιοδήποτε ζώο γιατί κάποια στιγμή ρώτησα τον κτηνίατρο που πηγαίνω πως το γατί μου κάθεται τόσο ήσυχο ενώ είναι τόσο ατίθασο εδώ εγώ και δεν μπορώ να του επιβληθώ (σημειωτέον ότι την ίδια απορία είχε και ένας φίλος μου που του σύστησα τον γιατρό για να πάει τον σκύλο του ελληνικό ποιμενικό που αν ξέρετε από ράτσες ειδικά όταν είναι μικρά είναι διαολάκια) και ο γιατρός μου είπε ότι δεν κάνω το λάθος που κάνουν οι άλλοι γιατροί να τα χαιδεύουν και γλυκόλογα κλπ και μιλάω με συγκεκριμένο τόνο της φωνής έντονο ώστε να καταφέρω να τους επιβληθώ. Να καταλάβεις ότι και εγώ και ο φίλος μου νομίζαμε ότι κάτι βάζει πάνω του
αφού με το που του πηγαίναμε τα ζωάκια μας σούζα μιλάμε απίστευτο και όχι μόνο τώρα με ζώα που έχουμε σπίτι αλλά ανέκαθεν που του πήγαινα ζωάκια από μικρό παιδάκι.Όλα είχαν πάντα την ίδια αντίδραση.Εκτός τι να πω μπορεί να είναι κακομεταχειρισμένο το ζωάκι για αυτό και να είναι τόσο άγριο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum