escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
23-11-10
16:16
Δε μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί...
Χτες το απόγευμα πήγαμε και κάναμε το εμβόλιό μας. Ο γιατρός τη βρήκε μια χαρά, αν και υπέρβαρη. Από χτες το βράδυ είναι φαρδιά πλατιά στο κρεβάτι μου και κοιμάται ή όχι. Δε θέλει χάδια (κυρίως από το λαιμό και κάτω), θυμώνει κιόλας -σπάνιο πράγμα, και δεν έχει φάει. Μύτη ροζ και τρίτο βλέφαρο πουθενά.
Παίζει να είναι ψυχολογικό, ας πούμε; Επειδή πέθανε η άλλη γάτα του σπιτιού πριν λίγες μέρες; Τι να πω...
Καμιά γνώμη;
Χτες το απόγευμα πήγαμε και κάναμε το εμβόλιό μας. Ο γιατρός τη βρήκε μια χαρά, αν και υπέρβαρη. Από χτες το βράδυ είναι φαρδιά πλατιά στο κρεβάτι μου και κοιμάται ή όχι. Δε θέλει χάδια (κυρίως από το λαιμό και κάτω), θυμώνει κιόλας -σπάνιο πράγμα, και δεν έχει φάει. Μύτη ροζ και τρίτο βλέφαρο πουθενά.
Παίζει να είναι ψυχολογικό, ας πούμε; Επειδή πέθανε η άλλη γάτα του σπιτιού πριν λίγες μέρες; Τι να πω...
Καμιά γνώμη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
23-11-10
16:21
Μετά το εμβόλιο συχνά είναι πιο ¨βαριά¨ και κακόκεφα...ίσως είναι αυτό 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
23-11-10
16:33
Μακάρι, γιατί τίποτα άλλο δε στέκεται λογικά. Άραγε, να της χαλάσω λίγο τη βολή να δω πού θα πάει ή είναι πολύ βάρβαρο;
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
23-11-10
19:08
Μαλλον είναι αντίδραση στο εμβόλιο, θα της παρει 24-48 ώρες για να συνέλθειΔε μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί...
Καμιά γνώμη;

escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
23-11-10
20:33
Σ΄ευχαριστώ γιατρέ. Η γνώμη σου είναι εγγύηση. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum