skai-animals
Δραστήριο μέλος
ρε παιδια..ειναι καλο ομως να μενει το μολυνσμενο αιμα στο κολπο??![]()
δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί τοι αίμα που μένει στον κόλπο 1. δεν μένει για 24ωρο ολόκληρο, και 2. δεν έρχεται σε επαφή με εξογενείς παράγοντες ώστε να μολυνθεί. π.χ. πιο εύκολο είναι να μολυνθεί κανείς από ένα ταμπόν, που μπορεί να αφήσει κατάλυπα του υλικού του στον κόλπο, ή από μια σερβιέτα που "επικοινωνεί" ο κόλπος με τον προκτό... το cup κλείνει αεροστεγός μόλις μπει στον κόλπο και δενπερνά τίποτα μέσα από κει και πέρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Άσχετο, αλλά Ηλιάννα είναι τέλεια η υπογράφη σου!!!![]()
ε επρεπε καποια στιγμη να γινει..ευχαριστουμε πολυ

Εγώ πάντως δεν θα σε παρεξηγούσα
εεεεεε..δεν μου επιτρεπεται σου λεω..
Καλέ, τι όχι...;
Εγω ειδικά που δεν έχω βάλει ούτε ταμπόν...
φαντάσου πως μου φαίνεται
Μην με πάρετε με τις ντομάτες...![]()
και εγω που εχω βαλει μεγαλο μου φαινεται

εγω αυτο που σκεφτομαι να παρω ειναι 13,5 ευρω και με τα μεταφορικα θα βγει γυρω στα 18-19 ευρω..βγαινει σε 3 μεγεθη, αλλα διαβασα στην κριτικη οτι το πιο μικρο ειναι για πολυ λιγη ροη και για παρθενες , οποτε εγω θα παρω το μεσαιο![]()
εγω εχω παρα πολυ ροη..τοση που τις 3 πρωτες μερες ειμαι με σερβιετες νυχτας..αλλα δεν φοβαμαι να το χρησιμοποιησωΚι εμένα κανινική είναι η ροή μου. αλλά αν θες με λες και παρθένα(δεν επέχω και πολύ)
Δεν φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις;![]()

εγω εχω διαφορετικη απορια.αν πας να ξαπλωσεις πχ..αυτο δεν αδειαζει προς τα μεσα?ρε παιδια..ειναι καλο ομως να μενει το μολυνσμενο αιμα στο κολπο??![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
εγω εχω διαφορετικη απορια.αν πας να ξαπλωσεις πχ..αυτο δεν αδειαζει προς τα μεσα?![]()
ίδια ερώτηση έχει και στο site όπου το πήρα εγώ. συγκεκριμένα έλεγε πως κάνω γιόγκα και φοβάμαι μην γίνει αναστροφή της περιόδου...και απαντούσε η εταιρία πως δεν υπάρχει κανένας τέτοιος κύνδυνος, και το εξηγούσε, αλλά δεν το θυμάμαι να σου πω την αλήθεια, γιατί το είχα διαβάσει πεταχτά...ασικά νομίζω πως αν υπάρχει τέτοιοσ κύνδυνος, θα υπήρζε και με τα ταμπόν, αφού και τα ταμπόν, δεν αποροφούν όλο το αίμα 100%
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
με το ταμπον σε 4 μερες σταματουσε τελειως
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Δε ξερω, τα ταμπον λεει δεν επηρεαζουν την εμμηνο ρυση αλλα δυο φορες που τα χρησιμοποιησα, ενω κανονικη διαρκεια εχω παντα 7 μερες και παραπανω...αλλο θεμα κι αυτομε το ταμπον σε 4 μερες σταματουσε τελειως
![]()
δεν ξέρω γιατί, αλλά και γώ το πάθαινα αυτό που λες στις αρχες και τώρα η περίοδος μου κρατά μόνο 3 μέρες...

natalouko
Επιφανές μέλος
Σε εμένα δεν συνέβει ποτέ κάτι τέτοιο.Δε ξερω, τα ταμπον λεει δεν επηρεαζουν την εμμηνο ρυση αλλα δυο φορες που τα χρησιμοποιησα, ενω κανονικη διαρκεια εχω παντα 7 μερες και παραπανω...αλλο θεμα κι αυτομε το ταμπον σε 4 μερες σταματουσε τελειως
![]()

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμ δε μπορει να ειναι συμπτωση!Δηλ εμενα αποφασισε να κανει ημιαργια και της 2 φορες κι εσυ εχεις προσεξει κατι αναλογο; Α!Και η αδερφη μου το ιδιο! Ασε που ειναι εντελως αβολα, αν ειναι στεγνο και πας να το βγαλεις πως να το πω με τροπο...Νομιζα οτι θα εχμμ ξεκολλουσαν ολα εκει κατω να βγουν μαζι τουδεν ξέρω γιατί, αλλά και γώ το πάθαινα αυτό που λες στις αρχες και τώρα η περίοδος μου κρατά μόνο 3 μέρες...![]()

Παντως και αυτο το δοχειο αβολο μου κανει, ισως γιατι με τρομαξε το μεγεθος του

skai-animals
Δραστήριο μέλος
Εμ δε μπορει να ειναι συμπτωση!Δηλ εμενα αποφασισε να κανει ημιαργια και της 2 φορες κι εσυ εχεις προσεξει κατι αναλογο; Α!Και η αδερφη μου το ιδιο! Ασε που ειναι εντελως αβολα, αν ειναι στεγνο και πας να το βγαλεις πως να το πω με τροπο...Νομιζα οτι θα εχμμ ξεκολλουσαν ολα εκει κατω να βγουν μαζι του
Παντως και αυτο το δοχειο αβολο μου κανει, ισως γιατι με τρομαξε το μεγεθος του![]()

δεν ξέρω...μήπως αποροφά τόσο πολύ πια..τι ναπώ!!! εμένα με ενοχλούσε που όταν γέμιζε κατέβαινε προς τα κάτω και καμι΄λα φορά όταν έκανα γυμναστική λερωνόμουνα...ευτυχώς είχα μάθει το κόλπο και φόραγα και ταμπον και σερβιέτα!!!έλεος δηλαδή! τώρα ηρέμισα...φα΄λινεται μεγάλο, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικό

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καποιο προβλημα εχειςΣε εμένα δεν συνέβει ποτέ κάτι τέτοιο.![]()

Το κορυφαιο,ηταν καλοκαιρι, καπου στα 16 ημουν,αδιαθετησα αλλα ηθελα να κανω μπανιο αφου ημασταν διακοπες, μου λεει μια φιλη ελα μωρε βαλε ταμπον και μου δινει ενα, παω περιχαρης κι εγω με το ταμπον στο χερι και λεω "μαμα θα κανω κι εγω μπανιο τι καλα"!Παιρνει την γυναικολογο που της λεει, "ναι, φυσικα μπορει να κανει με ταμπον μπανιο στη θαλασσα, μαζι βεβαια πες της θα αποχαιρετισει και τον παρθενικο υμενα κατα πασα πιθανοτητα"και γελουσαν. Οποτε εμεινα με το ταμπον στο χερι

natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!!Καποιο προβλημα εχεις
Το κορυφαιο,ηταν καλοκαιρι, καπου στα 16 ημουν,αδιαθετησα αλλα ηθελα να κανω μπανιο αφου ημασταν διακοπες, μου λεει μια φιλη ελα μωρε βαλε ταμπον και μου δινει ενα, παω περιχαρης κι εγω με το ταμπον στο χερι και λεω "μαμα θα κανω κι εγω μπανιο τι καλα"!Παιρνει την γυναικολογο που της λεει, "ναι, φυσικα μπορει να κανει με ταμπον μπανιο στη θαλασσα, μαζι βεβαια πες της θα αποχαιρετισει και τον παρθενικο υμενα κατα πασα πιθανοτητα"και γελουσαν. Οποτε εμεινα με το ταμπον στο χερι![]()

skai-animals
Δραστήριο μέλος
Καποιο προβλημα εχεις
Το κορυφαιο,ηταν καλοκαιρι, καπου στα 16 ημουν,αδιαθετησα αλλα ηθελα να κανω μπανιο αφου ημασταν διακοπες, μου λεει μια φιλη ελα μωρε βαλε ταμπον και μου δινει ενα, παω περιχαρης κι εγω με το ταμπον στο χερι και λεω "μαμα θα κανω κι εγω μπανιο τι καλα"!Παιρνει την γυναικολογο που της λεει, "ναι, φυσικα μπορει να κανει με ταμπον μπανιο στη θαλασσα, μαζι βεβαια πες της θα αποχαιρετισει και τον παρθενικο υμενα κατα πασα πιθανοτητα"και γελουσαν. Οποτε εμεινα με το ταμπον στο χερι![]()
εγώ δεν το πιστεύω αυτό... κάνω ενόργανη,και ρυθμική από τα 5 μου και είναι γνωστό πως ο παρθενικός υμένας μπορεί α σπάσει ακόμη και από την γυμναστική...ενοώ δηλαδή πως κάποια κοπέλα που αθλείται ή κάνει ιππασία, ή έτυχε να κάνει μια βαριά δουλειά πιθανότατα α έχεισπάσει ο παρθενικός ιμένας...εγώ όταν ολοκλήρωσαγια πρώτη φορά δεν είδα καν είμα, προφανός γιαττί θα είχε σπάσει από την γυμναστική...

croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ δεν το πιστεύω αυτό... κάνω ενόργανη,και ρυθμική από τα 5 μου και είναι γνωστό πως ο παρθενικός υμένας μπορεί α σπάσει ακόμη και από την γυμναστική...ενοώ δηλαδή πως κάποια κοπέλα που αθλείται ή κάνει ιππασία, ή έτυχε να κάνει μια βαριά δουλειά πιθανότατα α έχεισπάσει ο παρθενικός ιμένας...εγώ όταν ολοκλήρωσαγια πρώτη φορά δεν είδα καν είμα, προφανός γιαττί θα είχε σπάσει από την γυμναστική...![]()
Ούτε εγώ είδα αίμα...

Βέβαια δεν είχα βάλει ταμπόν ούτε γυμναζόμουν ιδιαίτερα...
Πολύ πιο μικρή γυμναζόμουν αρκετά.. και ιππασιά έκανα αλλά σταμάτησαν όλα στα 9, απο'κεί και πέρα πολύ λίγα πράγματα..
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Ούτε εγώ είδα αίμα...
Βέβαια δεν είχα βάλει ταμπόν ούτε γυμναζόμουν ιδιαίτερα...
Πολύ πιο μικρή γυμναζόμουν αρκετά.. και ιππασιά έκανα αλλά σταμάτησαν όλα στα 9, απο'κεί και πέρα πολύ λίγα πράγματα..
τότε προφανώς από την ιππασία...γενικά εγώ ποτέ δε κατάλαβα αυτόν τον μύθο περί παρθενικού υμένα πάντως...που λένε δηλαδή πως όποια γυναίκα έίναι παρθένα βγάζει αίμα την ρπώτη φορά...και κανείς δεν κάθετε να πει ότι αυτό δεν υσχύει γιατί παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες...
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είχα βάλει ταμπον απο πιο πριν οπότε μπορεί να έγινε απο αυτό.Αλλά σιγά!Γλιτώνεις από πόνο κ κόκκινους λεκέδες στα σεντόνια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Ούτε κ εγώ είδα αίμα..Είχα βάλει ταμπον απο πιο πριν οπότε μπορεί να έγινε απο αυτό.Αλλά σιγά!Γλιτώνεις από πόνο κ κόκκινους λεκέδες στα σεντόνια
![]()

+φονώ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά μην φανταστείς οτι ήμουν και προταθλητρια...τότε προφανώς από την ιππασία...γενικά εγώ ποτέ δε κατάλαβα αυτόν τον μύθο περί παρθενικού υμένα πάντως...που λένε δηλαδή πως όποια γυναίκα έίναι παρθένα βγάζει αίμα την ρπώτη φορά...και κανείς δεν κάθετε να πει ότι αυτό δεν υσχύει γιατί παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες...

1-2 φορες την εβδομάδα έκανα.. ποιος ξέρει όμως

Εγώ πάντως τον πόνο δεν τον γλίτωσα...Ούτε κ εγώ είδα αίμα..Είχα βάλει ταμπον απο πιο πριν οπότε μπορεί να έγινε απο αυτό.Αλλά σιγά!Γλιτώνεις από πόνο κ κόκκινους λεκέδες στα σεντόνια
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Καλά μην φανταστείς οτι ήμουν και προταθλητρια...
1-2 φορες την εβδομάδα έκανα.. ποιος ξέρει όμως
Εγώ πάντως τον πόνο δεν τον γλίτωσα...![]()
δεν έχει σημασία...και μια φορά σε ολη σου την ζωή να κάνεις, υπάρχει περίπτωση να σπάσει!!!

croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε καλέ...δεν έχει σημασία...και μια φορά σε ολη σου την ζωή να κάνεις, υπάρχει περίπτωση να σπάσει!!!![]()
δεν το ήξερα 
Δεν έχει σημασία όμως το πόσο ελαστικός είναι ο υμένας ή αν είναι πιο χαμιλά ή πιο ψιλά..;

Κάτι τέτοιο είχα ακούσει..
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Αφου ενιωθα πολυ ασχημα θυμαμαι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ουτε εγω ειδα αιμα!Ουτε πονεσα!Αφου ενιωθα πολυ ασχημα θυμαμαι...

ουτε καν πονεσες??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool