Άκρως γυναικείο!!! Δυσμηνόρροια!!!

:blink::blink: ουτε καν πονεσες??:blink::blink:
Οντως ειναι λιγο περιεργο να μην ποναει η πρωτη φορα, σε σχεση με τις 2 φιλες που ειχα τοτε δε με πιστευαν οτι ουτε εγω ειχα πονεσει:P
Παντως απο αθληματα εγω μονο καρατε εκανα, δε ξερω αν ειναι στα"επικινδυνα".:P
Αλλα ψαχνομασταν εκει για αιμα και τελικα μετα απο κανενα δεκαλεπτο ειδα οτι εμφανιστηκε...μα καθυστερημενη σε ολα;!:rolleyes::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουτε εγω εβγαλα αιμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ χαιρομαι που υπαρχουν πολλες που δεν ματωσαν...Μας ειχαν πρηξει τοτε με την παραπληροφορηση...αιμα να τρεχει ρυακι και πονος αφορητος κτλ..μπουρδες!:lol::lol::lol:

ουτε πονεσα ιδιαιτερα:redface:

πράγματι, πολύ παραπληροφόριση!!! πάντως ούτε εγώ πόνεσα

μα καμια σας δεν πονεσε??:blink::blink: εγω ιδιαιτερο αιμα δεν εβγαλα..σχεδον καθολου..αλλα πονουσα τις πρωτες φορες..:redface::redface:

μα καμια σας δεν πονεσε??:blink::blink: εγω ιδιαιτερο αιμα δεν εβγαλα..σχεδον καθολου..αλλα πονουσα τις πρωτες φορες..:redface::redface:

εγω το αποδείδω μάλλον στην γυμναστική...ας πούμε τόσα χρόνια ρυσιηκής και ενόργανης, θα ηταν αντιφατικό να πονάω...:hmm:

εγω το αποδείδω μάλλον στην γυμναστική...ας πούμε τόσα χρόνια ρυσιηκής και ενόργανης, θα ηταν αντιφατικό να πονάω...:hmm:
εγω παλι στο οτι προσεχε ο αλλος και δεν πηγαινε σαν ταυρος σε υαλοπωλειο:lol: αλλα ηξερα μια κοπελα που ειχε λιποθυμισει:blink::blink::blink: ειχε της ειπε ο γιατρος πολυ στενο τραχηλο η κατι τετοιο δε θυμαμαι καλα φρικηηηηηηηη!

εγω παλι στο οτι προσεχε ο αλλος και δεν πηγαινε σαν ταυρος σε υαλοπωλειο:lol: αλλα ηξερα μια κοπελα που ειχε λιποθυμισει:blink::blink::blink: ειχε της ειπε ο γιατρος πολυ στενο τραχηλο η κατι τετοιο δε θυμαμαι καλα φρικηηηηηηηη!

:lol::lol:!!! τόσο πολύ πόνεσε που λιποθύνησε???:hmm: ε, πάντως πρέπει να έχει ο άλλος και τον τρόπο..:redface::lol:

κι εγω δεν ειχα αιμα την πρωτη φορα, ουτε πονεσα..εκανα μικρη μπαλετο και ρυθμικη γυμναστικη αλλα δεν νομιζω απο εκει να εσπασε..

Βασικα απ οσο ξερω δεν εχει τοσο σχεση με τον πονο αν εσπασε ή οχι ο υμενας αφου δεν εχει νευρα ωστε να προκαλεσει πονο:hmm:

Βασικα απ οσο ξερω δεν εχει τοσο σχεση με τον πονο αν εσπασε ή οχι ο υμενας αφου δεν εχει νευρα ωστε να προκαλεσει πονο:hmm:

ναι....σωστό:hmm:

Ειχα μια συμμαθητρια παλια στο γυμνασιο που οποτε ειχε περιοδο βρωμουσε ψαριλα :blink:
Κι εγώ... και καθόταν και δύο θέσεις μπροστά από μένα... ΜΠΛΙΑΧ

Παντως εχω κοιμηθει και με ταμπον.
Με ταμπόν και σερβιετάκι μαζί, σε περιπτώσεις όπου (ω, γκαντεμιά!) σου έρθει περίοδος μία μέρα πριν πας στο ωραίο ξενοδοχείο ή μία μέρα πριν να διανυκτερεύσεις στο σπίτι κάποιου φίλου ή φίλης!

Εγώ κορίτσια στα 15 τα κατάφερα...:lol::lol:ήμουν ανορεξικό και μπασμένο τώρα πως έγινα 1,72 δεν ξέρω...:lol::lol::lol:Η κόρη μου στα 12 που είναι φέτος και της ήρθε είναι ήδη 1,70..και τόση να μείνει δεν πειράζει...αν και ο παιδίατρος μου είπε πως τα κορίτσια μέχρι τα 16 ψηλώνουν άσχετα με την περίοδο.:hmm::hmm:
Εγώ ξεκίνησα στα 13 και 1 μήνα και σταμάτησα να ψηλώνω ακριβώς στα 16...

όταν το ταμπόν "Γεμήσει"
Το ταμπόν δεν γεμίζει ποτέ μα ποτέ διότι το αλλάζουμε τακτικά! :blink:

ααα κριμα κ ελεγα να παρω το κοκκινο..:redface::D:D
Πάρε καλέ το βεραμάν για να κάνει κοντράστ με το περιεχόμενο! :lol::lol::lol:

Τα υπόλοιπα μηνύματα ούτε που θα τα κοιτάξω. Δεν σας προλαβαίνω, καλέ! ΑΑΑΑΑΑΑΑ

πως δεν γεμίζει καλέ?'οταν η ροή είναι μεγάλη, ή όταν κοιμόμαστε, ή όταν είμαστε μακριά από τουαλέτα ώστε να το αλλάξουμε???

πράγματι, πολύ παραπληροφόριση!!! πάντως ούτε εγώ πόνεσα
Εγω δεν μπορώ να πω... η μάνα μου με είχε πρήξει! και για την περίοδο και για το σεξ μου έλεγε απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ;)
Και εγω πόνεσα και εξακιλουθώ, οχι να πονάω αλλά μιά ενόχληση την νοιώθω...:redface::redface:

Έχει να κάνει με το πόσο "στενός", ή "ανοιχτός" είναι ο κόλπος της γυναίκας και με το πόσο σφιχτοί ή χαλαρή είναι οι μυες της περιοχής, είτε απ'τη γυμναστική ή το σκαρή της... ;) Και φυσικά απ'το πόσο προσεκτικός είναι ο άλλος!

κι εμένα όλο μπούρου μπούρου, κι εγώ έφευγα τρέχοντας γιατί βαριόμουνα να ακούω!!!:lol::redface::happy:

κι εμένα όλο μπούρου μπούρου, κι εγώ έφευγα τρέχοντας γιατί βαριόμουνα να ακούω!!!:lol::redface::happy:
Και εγω μια απ'τα ίδια!:mad: αλλά τουλάχιστον μάθαμε κάτι.. και νομίζω μας βγήκε σε καλό ;)

Και εγω μια απ'τα ίδια!:mad: αλλά τουλάχιστον μάθαμε κάτι.. και νομίζω μας βγήκε σε καλό ;)

:up:ναι...μαλλον!!!:lol:

Δε ξερω, τα ταμπον λεει δεν επηρεαζουν την εμμηνο ρυση αλλα δυο φορες που τα χρησιμοποιησα, ενω κανονικη διαρκεια εχω παντα 7 μερες και παραπανω...αλλο θεμα κι αυτο:rolleyes: με το ταμπον σε 4 μερες σταματουσε τελειως:blink:

απλα με τα ταμπον το αιμα το απορροφανε μεσα στον κολπο ενω με τις σερβιετες... μεχρι να κατεβει καααατω... θελει περισσοτερο χρονο. Γι' αυτο σου φαινεται οτι διαρκει λιγοτερο οταν φορας ταμπον. Το ιδιο ετυχε και σε μενα. Με τις σερβιετες μου κρατουσε γυρω στις 5 μερες. Με τα ταμπον κραταει 3-4 :D

εγώ δεν το πιστεύω αυτό... κάνω ενόργανη,και ρυθμική από τα 5 μου και είναι γνωστό πως ο παρθενικός υμένας μπορεί α σπάσει ακόμη και από την γυμναστική...ενοώ δηλαδή πως κάποια κοπέλα που αθλείται ή κάνει ιππασία, ή έτυχε να κάνει μια βαριά δουλειά πιθανότατα α έχεισπάσει ο παρθενικός ιμένας...εγώ όταν ολοκλήρωσαγια πρώτη φορά δεν είδα καν είμα, προφανός γιαττί θα είχε σπάσει από την γυμναστική...:hmm::redface:

και εγω εκανα ενοργανη μικρη, αργοτερα κολυμβηση, μετα στιβο και ποδοσφαιρο και μετα βολλεϋ αλλα δεν εσπασε. Περιμενε φαινεται να αρχισω το ποδηλατο και να φαω τα μουτρα μου για να σπασει και να νομιζει η μαμα μου οτι μου ηρθε περιοδος :lol::lol::lol:

Κι εγώ... και καθόταν και δύο θέσεις μπροστά από μένα... ΜΠΛΙΑΧ

Με ταμπόν και σερβιετάκι μαζί, σε περιπτώσεις όπου (ω, γκαντεμιά!) σου έρθει περίοδος μία μέρα πριν πας στο ωραίο ξενοδοχείο ή μία μέρα πριν να διανυκτερεύσεις στο σπίτι κάποιου φίλου ή φίλης!

Εγώ ξεκίνησα στα 13 και 1 μήνα και σταμάτησα να ψηλώνω ακριβώς στα 16...

Το ταμπόν δεν γεμίζει ποτέ μα ποτέ διότι το αλλάζουμε τακτικά! :blink:

τυχερη! Εκεινη η συμμαθητρια μου καθοταν... διπλα μου :/::/::/:
Εγω δεν χρησιμοποιω ταμπον με σερβιετα γιατι δεν μπορω με τιποτα την αισθηση της σερβιετας.. νιωθω σαν μωρο με πανα. Αναγκαστηκα ομως να φορεσω οταν επεστρεψα το καλοκαιρι καναδα γιατι ειχα μεγαλο ταξιδι μπροστα μου και δεν ημουν σιγουρη αν θα προλαβαινα να παω τουαλετα πριν γεμισει το ταμπον (ειχα να αλλαξω και 2 φορες αεροπλανο!). Το χειροτερο δε, ηταν οτι ειχα μονο ob και οσο και αν εψαξα στα αεροδρομια της θεσ/νικης, του μοναχου και της φρανκφουρτης για tampax ή εστω για ταμπον με applicator δεν βρηκα τιποτα, μονο ob.

Οσες δεν εχετε δοκιμασει ταμπον (ειδικα αυτα με applicator) δοκιμαστε τα οπωσδηποτε! Μιλαμε για απιστευτη ανεση! Δεν θα θελετε με τιποτα να ξαναφορεσετε σερβιετες!

Εγω τις 2 πρωτες μερες κοιμαμαι με ταμπον (αλλα ξυπναω μετα απο 7 ωρες να το αλλαξω και ξανακοιμαμαι). Ενας λογος που θελω το cup ειναι αυτος... για να μη διαταρασσεται ο υπνος μου :lol: Σερβιετα δεν μπορω να φορεσω στον υπνο μου γιατι δεν θα κοιμηθω καθολου ανετα γιατι θα φοβαμαι μην υπαρξει διαρροη (κοιμαμαι πολυ οπως να 'ναι και στο παρελθον ΠΑΝΤΑ λερωνα τα ρουχα μου)

εγω τοσα χρονια ακομη και οταν δεν ηξερα οτι θα αδιαθετουσα πχ. οταν μου ερχοταν απροειδοποιητα τα βραδια ποτε δεν λερωσα ρουχο !!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back