Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Eυτυχως ουτε εγω εχω λερωθει ποτε γιατι δεν ειχα και τον πιο σταθερο κυκλο, συνηθως παντως εχω 2 μερες πριν πονοκεφαλο οποτε κατι ψυλλιαζομα...Ατυχηματα παντως εχω στον υπνο μου!μου εχει τυχει να ξυπνησω βραδυ με 2 σερβιετες νυκτος και να ειμαι σαν σκηνη απο ταινια τρομουεγω τοσα χρονια ακομη και οταν δεν ηξερα οτι θα αδιαθετουσα πχ. οταν μου ερχοταν απροειδοποιητα τα βραδια ποτε δεν λερωσα ρουχο !!!

Αλλα το...ματζαφλαρι(
) βολευει διοτι και η τοποθετηση ειναι πιο ευκολη κι εσυ δεν εχεις το χερι σου ματωμενο σα να εσφαξες κανεναν.Μια κοπελα παντως που καναμε κολλητη παρεα, πλενοταν εκει κατω μονο με νερο ειτε ειχε ειτε δεν ειχε περιοδο γιατι ηταν πιο υγιεινο ελεγε

Και δεν αλλαζε γνωμη με τιποτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Οοοοοοοοοοοοχι!Απλα κι εμενα η ιδια λεξη μου ηρθε στο μυαλοσυνεχιζεται και κοροιδευεται το μαντζαφλαρι μου ή ειναι ιδεα μου?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εμενα ποτε δεν μου εχει ερθει το βραδυ![]()
αληθεια??

εμενα παντα βραδυ μου ερχεται, και θα το δω το πρωι οταν ξυπνησω..αλλα εκτος το οτι λερωνεται το εσωρουχο, ποτε δεν λερωσα ρουχα και σεντονια..

Hlianna
Διάσημο μέλος
αληθεια??εμενα παντα βραδυ μου ερχεται, και θα το δω το πρωι οταν ξυπνησω..αλλα εκτος το οτι λερωνεται το εσωρουχο, ποτε δεν λερωσα ρουχα και σεντονια..
![]()
ουτε εγω λερωνω σεντονια οταν πρωτοαδιαθετω αλλα οταν ειμαι στην 2η μερα πχ σιγουρα λερωνομαι

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μαλλον δεν εχω τοση εντονη ροη.., στην αρχη αγχωνομουν αν κατι δεν παει καλα γιατι και το αιμα μου δεν ειναι τοσο "καθαρο", αλλα απο τα 18 μου κανω αναλυσεις αιματος και παω γυναικολογο για ultrasound και τεστ παπ, και ειναι ενταξει..ουτε εγω λερωνω σεντονια οταν πρωτοαδιαθετω αλλα οταν ειμαι στην 2η μερα πχ σιγουρα λερωνομαι![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
μαλλον δεν εχω τοση εντονη ροη.., στην αρχη αγχωνομουν αν κατι δεν παει καλα γιατι και το αιμα μου δεν ειναι τοσο "καθαρο", αλλα απο τα 18 μου κανω αναλυσεις αιματος και παω γυναικολογο για ultrasound και τεστ παπ, και ειναι ενταξει..![]()
τι ειναι αυτο?

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τι ειναι αυτο?![]()
υπερηχογραφημα..στη συγκεκριμενη περιπτωση ενδοκολπικο..
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
λεω κι εγω τι ειναι τουτο με τον ηχο(μονο το sound επιασα)υπερηχογραφημα..

Εγω παλι ενα αγχος εχω, αν κοιμαμαι μονη ειμαι οκ αμα δεν κοιμαμαι μονη ειναι το θεμα αν και το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι να κοιμηθω με αλλον και την περιοδο μου μαζι

Hlianna
Διάσημο μέλος
λεω κι εγω τι ειναι τουτο με τον ηχο(μονο το sound επιασα)
Εγω παλι ενα αγχος εχω, αν κοιμαμαι μονη ειμαι οκ αμα δεν κοιμαμαι μονη ειναι το θεμα αν και το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι να κοιμηθω με αλλον και την περιοδο μου μαζι![]()
εγω δεν εχω προβλημα..βασικα αν κοιμομουν με τον οποιοδηποτε αλλο θα αισθανομουν ασχημα..αλλα με τον νικο δεν εχω κανενα προβλημα
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλο αυτο, εγω παλι ουτε με τη σκια μου δεν αντεχω, δε κοιμαμαι απο το αγχος...αλλα ποιον κοροιδευω;ποτε δε κοιμαμαι νωρις...ασχετο!εγω δεν εχω προβλημα..βασικα αν κοιμομουν με τον οποιοδηποτε αλλο θα αισθανομουν ασχημα..αλλα με τον νικο δεν εχω κανενα προβλημα

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μια απ τα ιδιαΚαλο αυτο, εγω παλι ουτε με τη σκια μου δεν αντεχω, δε κοιμαμαι απο το αγχος...αλλα ποιον κοροιδευω;ποτε δε κοιμαμαι νωρις...ασχετο!![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
εεεεεεεεελα μωρε το πολυ πολυ να πηγαινεις αυπνη μεχρι να καταρρευσεις να κοιμηθεις 2 μερες σερι και να βρεις καααααααααποια στιγμη σειρακαι εγω το ιδιο..και τωρα που θα αρχισω σχολη να δω τι θα κανω..εντομεταξυ οταν πηγαινα σχολειο κοιμομουν απο τις 11..τωρα αν δεν παει 3 δεν κλεινει το ματακι

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
μια απο τα ιδιαεγω απο τον καιρο του γυμνασιου ειχα προβλημα με τον υπνο..και ακομη να καταφερω να το στρωσω..

Hlianna
Διάσημο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
αληθεια??εμενα παντα βραδυ μου ερχεται, και θα το δω το πρωι οταν ξυπνησω..αλλα εκτος το οτι λερωνεται το εσωρουχο, ποτε δεν λερωσα ρουχα και σεντονια..
![]()
παντα μου ερχεται πρωι οταν ξυπναω ή απογευμα προς βραδυ και παντα οταν ειμαι σπιτι! Οταν λειπω απο το σπιτι μου εχει ερθει μονο 2 φορες! Εσωρουχο λερωνω πολυ σπανια οταν ειναι να μου ερθει. Στην τουαλετα συνηθως μου ερχεται... δεν προλαβαινω να λερωσω το εσωρουχο

Με τον υπνο εχω και εγω προβλημα τον τελευταιο καιρο. Επειδη με το γυμναστηριο με πιανει υπνηλια το απογευμα, κοιμαμαι, αλλα οχι για μιση ωρα οπως πρεπει, αλλα για 2-3 ωρες με αποτελεσμα να μη μπορω να κλεισω ματι το βραδυ αν δεν παει 2-3. Χθες κοιμηθηκα στις 4 και σημερα εχω το μαυρο μου το χαλι. Δεν θα κοιμηθω ομως ξανα το απογευμα για να βαλω τον υπνο μου σε ταξη γιατι δεν μπορει να συνεχιστει αλλο αυτο, κανω κακο στην υγεια μου
Hlianna
Διάσημο μέλος
παντα μου ερχεται πρωι οταν ξυπναω ή απογευμα προς βραδυ και παντα οταν ειμαι σπιτι! Οταν λειπω απο το σπιτι μου εχει ερθει μονο 2 φορες! Εσωρουχο λερωνω πολυ σπανια οταν ειναι να μου ερθει. Στην τουαλετα συνηθως μου ερχεται... δεν προλαβαινω να λερωσω το εσωρουχο
Με τον υπνο εχω και εγω προβλημα τον τελευταιο καιρο. Επειδη με το γυμναστηριο με πιανει υπνηλια το απογευμα, κοιμαμαι, αλλα οχι για μιση ωρα οπως πρεπει, αλλα για 2-3 ωρες με αποτελεσμα να μη μπορω να κλεισω ματι το βραδυ αν δεν παει 2-3. Χθες κοιμηθηκα στις 4 και σημερα εχω το μαυρο μου το χαλι. Δεν θα κοιμηθω ομως ξανα το απογευμα για να βαλω τον υπνο μου σε ταξη γιατι δεν μπορει να συνεχιστει αλλο αυτο, κανω κακο στην υγεια μου![]()
εχεις απολυτο δικιο..εγω νιωθω σαν αρρωστη και νιωθω απιστευτα κουρασμενη..αλλα και 9 τ πρωι να ξυπνησω παλι 4 θα κοιμηθω

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι timing ειναι αυτο που εχεις;παντα μου ερχεται πρωι οταν ξυπναω ή απογευμα προς βραδυ και παντα οταν ειμαι σπιτι! Οταν λειπω απο το σπιτι μου εχει ερθει μονο 2 φορες! Εσωρουχο λερωνω πολυ σπανια οταν ειναι να μου ερθει. Στην τουαλετα συνηθως μου ερχεται... δεν προλαβαινω να λερωσω το εσωρουχο![]()
Θελω κι εγωωωωω!Βαζε τον Ναρουτο να σου δινει 2 γρατσουνιες γερες να δεις τι ευκολα περναει η νυστα το μεσημεριΜε τον υπνο εχω και εγω προβλημα τον τελευταιο καιρο. Επειδη με το γυμναστηριο με πιανει υπνηλια το απογευμα, κοιμαμαι, αλλα οχι για μιση ωρα οπως πρεπει, αλλα για 2-3 ωρες με αποτελεσμα να μη μπορω να κλεισω ματι το βραδυ αν δεν παει 2-3. Χθες κοιμηθηκα στις 4 και σημερα εχω το μαυρο μου το χαλι. Δεν θα κοιμηθω ομως ξανα το απογευμα για να βαλω τον υπνο μου σε ταξη γιατι δεν μπορει να συνεχιστει αλλο αυτο, κανω κακο στην υγεια μου![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool