vickymoon
Διάσημο μέλος
Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
27-12-08
16:02
οι γατες μου τρωγαν ξηρα τροφη κανονικη. τους την αλλαξα κ πηρα light.
απο τοτε σαν να μην χορταινουν. δεν εχω μειωσει την ποσοτητα αλλα ολο ερχεται ο παρασκευας και νιαουριζει. πηγαινει εκει που εχω το φαγητο και νιαουριζει συνεχεια.
γιατι?? μηπως να τους αυξησω τη ποσοτητα. δεν θελω να γινουν κ χοντρες.
απο τοτε σαν να μην χορταινουν. δεν εχω μειωσει την ποσοτητα αλλα ολο ερχεται ο παρασκευας και νιαουριζει. πηγαινει εκει που εχω το φαγητο και νιαουριζει συνεχεια.
γιατι?? μηπως να τους αυξησω τη ποσοτητα. δεν θελω να γινουν κ χοντρες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
27-12-08
17:51
Τρώνε όλη την τροφή τους και μετά σου' ρχονται και νιαουρίζουν ή μήπως σε ικετεύουν με τον τρόπο τους να τους αλλάξεις τροφή? Γενικά τα light δεν τα πολυγουστάρουν θα 'λεγα, η Μένια μου τα σνομπάρει και τα τρώει μόνο όταν δει ότι δεν πιάνουν τα τσαλιμάκια που μας κάνει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
27-12-08
17:54
λες?? κ τι να κανω τωρα πηρα ενα μεγαλο σακουλι να το πεταξω?
κριμα τα λεφτακια μου.
ομως νομιζω οτι αυτο που ζητανε ειναι συνεχεια φαγητο γιατι μολις του βαζω λιγο το καταβροχθιζει.
ο ενας το κανει πιο πολυ.
κριμα τα λεφτακια μου.
ομως νομιζω οτι αυτο που ζητανε ειναι συνεχεια φαγητο γιατι μολις του βαζω λιγο το καταβροχθιζει.
ο ενας το κανει πιο πολυ.
menia
Δραστήριο μέλος
Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
27-12-08
18:01
Οχι καλέ, εννοείται ότι δεν θα το πετάξεις!!
Μην ενδώσεις στα κλαψουρίσματα! Αν οι γάτες σου είναι νεαρές σε ηλικία φυσικό είναι να τρώνε συνέχεια! Απλά πρέπει να τους έχεις συγκεκριμένη ποσότητα καθημερινά, έτσι μου είχε πει ο κτηνίατρος, για να μην γίνουν παχύσαρκα. Δηλαδή να υπάρχει κάποιος έλεγχος στο φαγητό τους.
Μην ενδώσεις στα κλαψουρίσματα! Αν οι γάτες σου είναι νεαρές σε ηλικία φυσικό είναι να τρώνε συνέχεια! Απλά πρέπει να τους έχεις συγκεκριμένη ποσότητα καθημερινά, έτσι μου είχε πει ο κτηνίατρος, για να μην γίνουν παχύσαρκα. Δηλαδή να υπάρχει κάποιος έλεγχος στο φαγητό τους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
27-12-08
18:32
δεν ειναι νεαρες. η μια ειναι 12 και οι αλλες ειναι 9
ειμαστε μεσηλικες.
κ μη νομιζεις σιγα μη με κανουν αυτες οτι θελουν
ειμαστε μεσηλικες.
κ μη νομιζεις σιγα μη με κανουν αυτες οτι θελουν

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
27-12-08
18:32
Αν θελεις να αδυνατισουν μην δινεις λαιτ τροφη, προτιμησε την obesity royal canin ειναι πολύ αποτελεσματική και πολύ πιο χορταστική. Αυξησε και την ωρα παιχνιδιου τους. Εγω ειδα πολύ καλα αποτελεσματα στη καλυψουλα μ αυτη τη τροφή
vickymoon
Διάσημο μέλος
27-12-08
18:38
δηλαδη με την ιδια ποσοτητα αυτης της τροφης κ χανουν βαρος??
θα την παρω.
συγνωμη πως καταφερνεις να παιξουν οι μεγαλες γατες (εννοω σε ηλικια)
εμεις τις πειραζουμε κ αυτες πανε κ την πεφτουν λιγο πιο κατω.
θα την παρω.
συγνωμη πως καταφερνεις να παιξουν οι μεγαλες γατες (εννοω σε ηλικια)
εμεις τις πειραζουμε κ αυτες πανε κ την πεφτουν λιγο πιο κατω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum