Άλλα κατοικίδια

Έχετε άλλα κατοικίδια εκτός από γάτες?
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ναι, σκύλο/υς!

• ναι, ψάρι/α!

• ναι, πουλί/ά!

• ναι, κουνέλι/α!

• άλλο! (σημειώστε τι)

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .

melpo2538

Νεοφερμένο μέλος

Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα.
Έχετε άλλα κατοικίδια εκτός απ' το/α γατάκι/α σας? Αν ναι, γράψτε εδώ γι' αυτά!
cat_dog_200.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 καρδερίνα, 2 ψάρια (1 μονομάχο θηλ. κι ένα γκουράμι)
, 5 κατσίκες, 1 αρνάκι και κάτι κότες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενα σκυλο(τον ηρακλη, ειναι της μεσαιας αδελφης μου), τεσσερα καναρινια(δικης μας παραγωγης, δηλαδη ειχαμε τους γονεις, ζευγαρωσαν και γεννησαν), δυο παπαγαλακια και ενα ψαρι(μονομαχο)της μικρης αδελφης μου.

Ενα σκυλο(τον ηρακλη, ειναι της μεσαιας αδελφης μου), τεσσερα καναρινια(δικης μας παραγωγης, δηλαδη ειχαμε τους γονεις, ζευγαρωσαν και γεννησαν), δυο παπαγαλακια και ενα ψαρι(μονομαχο)της μικρης αδελφης μου.

τι ωραια, ειστε μεγαλη παρεουλα δηλαδη, ε?? :) κι εγω θελω!! :lol:

Ένα σκύλο, yorkshire terrier της μεγάλης μου αδελφής τον Ραμσή και μια χαλώνα τον Λεόν. Παλιότερα είχα: καναρίνια, παπαγαλάκια, μεγάλο παπαγάλο, cockatil, γουρουνάκι, πάπιες, ψάρια, χάμστερ,κουνελάκι, πολλά από αυτά είχε τύχει να τα έχω ταυτόχρονα.:)

τι ωραια, ειστε μεγαλη παρεουλα δηλαδη, ε?? :) κι εγω θελω!! :lol:

Ειμαστε πολλοι, οντως.
Βαλε και αλλες δεκα γατες στον κηπο!
Ο σκυλος επειδη ειναι μεγαλος(ειναι μεγαλοσωμο κοπρακι)μενει σε δικο του χωρο στον κηπο και τον παμε βολτα καθε μερα!

παλια ειχα κ εγω χρυσοψαρο, καναρινι, χαμστερακια..αλλα επειδη δενομαι πολυ μαζι τους κ μετα υποφερω, μετα που πεθανε το τελευταιο χαμστερακι μου, δεν ξαναπηρα...κ εχω και ανα διαστηματα οτιδηποτε ζωακι βρω χτυπημενο ή που να χρειαζεται βοηθεια..(σκαντζοχοιρους,σπουργιτια,νυφιτσες...)το καναρινι μου εφτασε τα 13 χρονια κ το χρυσοψαρο τα 6, τα χαμστερακια δεν ξεπερασαν το 6μηνο..σκυλακι δεν ειχα ποτε λογω αλλεργιας..αφιερωθηκα λοιπον αποκλειστικα στις γατες που τις λατρευω..εχω τα μωρα μου (τα γατουνια του avatar) στο σπιτι και στην αυλη 15 γατουλες..και νομιζω πως ειδα και κατι καινουριες γατουλες απ'εξω απ'την αυλη..λετε να το ειπαν και στους φιλους τους οτι εδω εχει φαγητο? :lol: :lol: :lol:

Παλιότερα είχα σκύλους, κουνέλια, χάμστερ, καναρίνια, παπαγαλάκια, κοτοπουλάκια, χελώνες ξηράς και νερού, ψάρια και γυρίνους! Τρελαίνομαι για όλα τα ζωάκια!!!!!!:D :P
Τώρα έχω μόνο τους δυο γατούληδες μέσα στο σπίτι και πολλούς που ταίζω στον κήπο!

εχω δυο ενυδρεια με χρυσοψαρα και δυο χαμστερακια:P

λοιπον,εγω εχω εκτος απο τα 6 γατακια,3 σκυλια και 10 χελωνες ξηρας.Α,και 2 αδεσποτα σκυλακια που φροντιζω!

Ένα γάτο τον Μαντού και δύο χελώνες τον, την Τσο και τον την Φλο (δε ξέρω φύλο). Παλιότερα είχα σκυλιά και γατιά μαζί και 6 χρυσόψαρα.:)

Εγώ δεν εχω. Θα ηθελα πολύ ενα σκυλάκι (και2 και 3.......)αλλά θελει φροντιδα που στη παρουσα φαση δεν μπορω να παρεχω και δεν θα παρω αν δεν γινεται να το φροντισω σωστα. Στο μελλον, ελπιζω!

Ναι το σκυλί μου την Sila ένα boxer 2 ετών

Έχω 2 λυκόσκυλα τη Μπόνα και τη Γκάια, που η ψιψίνα τους έχει βάλει τα 2 ή καλύτερα, τα 4 πόδια σε ένα παπούτσι:blink: και δύο χελωνάκια, αβάφτιστα εδώ και 2 χρόνια.

Αυτή την περίοδο μόνο γάτο! Κατά καιρούς όμως είχαμε καναρίνια και παπαγαλάκια. Η θεία μου που μένει από πάνω έχει ένα παρτσακλό γκριφόν, την Φράνυ αλλά δεν τα πάνε καλά με τον Σάκη!

αχ ναι ο σκυλος μου ο διας ειναι στην χιο ενα γλυκο ροτβαιλερ ενας πιστος φυλακας

Εγώ βασικά δεν έχω γάτα (και μάλλον είμαι η μόνη εδώ μέσα!), όμως έχω 2 θηλυκά νανάκια χάμστερ και 2 αρσενικά μπάσταρδα κουνέλια!

Προ ημερών αποκτήσαμε άλλη μια χελώνα. Πήγε η ανηψιά μου το σκυλάκι της τον Ραμσή βόλτα στο πάρκο που έχουμε μπροστά στο σπίτι και γύρισε με μια τεράστια χελώνα αγκαλιά. Μας είπε ότι την είχαν βάλει στη μέση κι έπαιζαν μαζί της κάτι σκυλιά και οι ιδιοκτήτες τους χαζογέλαγαν και το καταδιασκέδαζαν! Αυτή την λυπήθηκε και την έφερε στον κήπο μας να κάνει παρέα με τον Λεόν την άλλη χελώνα που έχουμε. Προφανώς κάποιος ηλίθιος, αφού την πήρε από ποιος ξέρει που, τη βαρέθηκε και την παράτησε στο πάρκο, με κίνδυνο ή να τη φάνε τα σκυλιά ή να βγει στο δρόμο και την πατήσει κανένα αυτοκίνητο!:mad: Οπότε εκτός από τον Χιόνη το γάτο, έχουμε τον Ραμσή το Yorkshire Terrier και 2 χελώνες;)

Τον τελευταιο μηνα εχουμε και την Πατση [τωρα ειναι κοντα 5 μηνων] η οποια εχει απιστευτα καλη σχεση με τη Μαιρη εν αντιθεση ο Μαλιος[γατος] ουτε να τις δει και τις 2

Συνημμένα

• SP_A0210.jpg
    SP_A0210.jpg
    136,7 KB · Εμφανίσεις: 45
  • SP_A0216.jpg
    SP_A0216.jpg
    158,9 KB · Εμφανίσεις: 40
Εκτός απο την γατουλα μου τη Νεφέλη έχω και 5 καναρινάκια. Η Νεφέλη ευτυχώς δεν τους δίνει καμία σημασία! Οι δύο είναι οι γονείς και τα άλλα τρία παιδάκια τους. Τα παιδάκια είναι περίπου 6 μηνών τώρα και προσφέρονται για υιοθεσία σε όποιον ενδιαφέρεται! Είναι ένα ένα θηλυκό, ενα αρσενικό και ένα...αμφιλεγόμενο:lol:. Όλα κίτρινα με καφέ μάσκα στο προσωπάκι και λίγα καφέ φτεράκια, πολύ χαριτωμένα.:) Τραγουδάνε αρκετά επίσης!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back