Άλλα κατοικίδια

Έχετε άλλα κατοικίδια εκτός από γάτες?
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ναι, σκύλο/υς!

• ναι, ψάρι/α!

• ναι, πουλί/ά!

• ναι, κουνέλι/α!

• άλλο! (σημειώστε τι)

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Εκτός από τη Μένια έχουμε και μία νεροχελώνα σε ενυδρείο! Στις φωτογραφίες βλέπετε πώς ήταν και πώς είναι η Τάρτη μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• TAPTH4.JPG
    TAPTH4.JPG
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 46
  • ΤΑΡΤΗ.jpg
    ΤΑΡΤΗ.jpg
    65,6 KB · Εμφανίσεις: 47
Μ' αρέσει η Τάρτη! :)
Πες μας ομως και τις διαστάσεις της γιατι δεν μπορουμε να καταλάβουμε μέγεθος απο την φωτογραφία. (όχι βάρος φυσικά, γιατι μπορεί να ντρέπεται σαν κυρία που είναι!:))

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην πρώτη φώτο έχει μέγεθος νομίσματος :lol: και στη δεύτερη είναι 1,5 έτους! Τώρα την έχουμε κοντά 2+ χρόνια και το μέγεθος του καβουκιού της είναι 15 εκ.!!!!! Το νυχάκι της μεγάλωσε και το στοματάκι της επίσης (άμα πας να την ταίσεις και σου μαγκώσει το δάκτυλο, την πάτησες!!) Πάντως το δικό μου λεπτό δακτυλάκι το βλέπει σαν σουβλάκι!!:lol::lol:

Ωχ, τοσο γρήγορα μεγάλωσε τοσο!;
Μου ειχες πει οτι ειναι μεγάλη, αλλά δεν φαντάστηκαοτι ειναι ΤΟΣΟ μεγάλη!:)
Σουπερ-χελωνάκι!

Είδες τι κάνει η καλή ζωή Βιβή????:lol::D Το Τορτελίνι έγινε Ταρτάκι (δεν ξέραμε το φύλο μέχρι τότε) και στη συνέχεια έγινε Τάρτη!

:lol: Καταπληκτικό!!!
Πώς και δεν της πήρατε παρέα;

Να σας συστήσω την Σάρα μου:D

Συνημμένα

• Εικόνα 0071.JPG
    Εικόνα 0071.JPG
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 42
:lol: Τι πλάσμα ειναι αυτο βρε Ουρανια;

Διανοούμενο Θιβετιανό είναι Ουρανία? Ενα τέτοιο έχει και η ξαδέρφη μου!!:D Οσο για την παρέα της Τάρτης, άμα παίρναμε 2 χελωνάκια θα χρειαζότανε και πολύυυυ μεγαλύτερο ενυδρείο για να κολυμπάνε, και πού να βρεθεί ο χώρος! Επίσης η αλλαγή νερού θα ήταν ένα δράμα (δε φαντάζεστε τι χέσ...μο κάνουν:bleh:) και γενικά θέλουν να είναι μόνα στον χώρο τους...

δεν ήξερα οτι προτιμουν την μοναξιά... οι χελώνες της ξηράς μου εχουν φανει πιο κοινωνικές.

"Διανοούμενο θιβετιανο"; :lol:

Εγώ εκτός από την Κλειώ μου έχω και 16 ψαράκι σε ενα μεγάλο ενδρείο που ή μικρή μου ανεβαίνει στον υπολογιστή και τα χαζεύει!!!!

:lol: Τι πλάσμα ειναι αυτο βρε Ουρανια;

Άσε μετενσάρκωση γάτας είναι. Αν της δεις πως κολλάει για χάδια. Αλλά βέβαια οι κακές συναναστροφές μόνο με γάτες έχει συναναστραφεί:)

Μένια ναι Θιβετιανό είναι αλλά παρατημένο αδεσποτάκι είναι κι αυτή. Κάποια καλή κυρία την είχε παρατήσει όταν ήταν 1 έτους. Την βρήκαμε βρήκαμε και τα χαρτιά της και υιοθετήθηκε.:D

Ειναι πολύ χαριτωμένη πάντως! :)

Προς το παρόν όχι...αλλά στο παρελθόν είχα και πουλιά και ψάρια και χάμστερ (πάντα όμως υπήρχε και γάτα στο σπίτι!)

Εκτός από την Τιτίκα έχω εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια και 7 καναρίνια:D

αν και εχουν περασει ολα εκτως απο πουλια απο τα χερια μου αυτη τη στιγμη εχω αλλα δυο σκυλια.Ενα μεγαλο εξω:bleh: και ενα μεσαιο μεσα :bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back