Άλλος για Coca-cola;

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
Μου ήρθε με μαιλ.. και επειδή ρώτησα... ΕΜΕΝΑ με έπεισε!:blink:
Τί γίνετε μόλις καταναλωθεί...

Τα πρώτα 10 λεπτά:

10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

20 λεπτά:

Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).

40 λεπτά:

Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα.
Oι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

45 λεπτά:

Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.

60 λεπτά:

Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης την ουρική έκκριση του ασβεστίου.

> 60 λεπτά:

Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι. (Σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε.) Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας, καθώς επίσης και το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό.

80 λεπτά:

Δεδομένου ότι "ξεσάλωμα" μέσα σας πεθαίνει, θ' αρχίσετε να έχετε στέρηση ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή/και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η
Coke, μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα και δόντια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γνωρίζουμε αν ισχύει το ίδιοκ για τις λάιτ εκδόσεις? Πάντως αυτό θα σταλεί κατ'ευθείαν στο αγόρι μου. Έχει μια αδυναμία/εξάρτηση από την κόκα-κόλα. Ελπίζω να τον πείσει να σταματήσει να την κατεβάζει λες κ είναι νεράκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου ήρθε με μαιλ.. και επειδή ρώτησα... ΕΜΕΝΑ με έπεισε!:blink:
Τί γίνετε μόλις καταναλωθεί...

Τα πρώτα 10 λεπτά:

10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

20 λεπτά:

Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).

40 λεπτά:

Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα.
Oι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

45 λεπτά:

Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.

60 λεπτά:

Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης την ουρική έκκριση του ασβεστίου.

> 60 λεπτά:

Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι. (Σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε.) Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας, καθώς επίσης και το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό.

80 λεπτά:

Δεδομένου ότι "ξεσάλωμα" μέσα σας πεθαίνει, θ' αρχίσετε να έχετε στέρηση ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή/και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η
Coke, μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα και δόντια.
ασε που το ανθρακικό πάει και κολάει στο έντερο καταστρέφοντας τη φυσική χλωρίδα του οργανισμού και καθυστερεί τη διάσπαση των τροφών άρα και την πέψη.

Γνωρίζουμε αν ισχύει το ίδιοκ για τις λάιτ εκδόσεις? Πάντως αυτό θα σταλεί κατ'ευθείαν στο αγόρι μου. Έχει μια αδυναμία/εξάρτηση από την κόκα-κόλα. Ελπίζω να τον πείσει να σταματήσει να την κατεβάζει λες κ είναι νεράκι!
κάποτε στη σχολή μας είχαν δείξει ένα βιντεάκι για τις επιπτώσεις της ασπαρτάμης και όλων των υποκαταστατων της ζάχαρης.Είναι πολύ..αποκαλυπτικό.Αν το βρω...:(

:blink::eek::blink::eek::blink::eek: Ηξερα οτι η Coca cola κανει κακο αλλα δεν το ηξερα με αυτες τις λεπτομερειες, ουτε γνωριζα οτι κανει τοσο μεγαλο κακο στον οργανισμο μας... Και να φανταστειτε οτι ο μεσος ορος τον ανθρωπων σιγουρα πινει μια την ημερα... Απο εταιρεια στο εστειλαν αυτο το email?

Όχι ότι υποστηρίζω κοκακόλες κλπ., αλλά εγώ προτείνω να ρωτήσουμε κάποιον διατροφολόγο/διαιτολόγο.
Αλλιώς πώς να διασταυρώσεις αν αυτά που λέει στο κείμενο είναι όντως επιστημονικά και όχι επιστημονικοφανή;;;

Όχι ότι υποστηρίζω κοκακόλες κλπ., αλλά εγώ προτείνω να ρωτήσουμε κάποιον διατροφολόγο/διαιτολόγο.
Αλλιώς πώς να διασταυρώσεις αν αυτά που λέει στο κείμενο είναι όντως επιστημονικά και όχι επιστημονικοφανή;;;

Φαντάζομαι ότι κάτι ανάμεσα θα είναι σίγουρα έχει βάσει, αυτό με τα 8 κουταλάκια ζάχαρη είναι τσεκαρισμένο τουλάχιστον, αλλά επειδή τίποτα πλέον δεν είναι αγαθό κ η πληροφορία σήμερα χειραγωγείται, πιστεύω ότι η εταιρεία που ανέλαβε να στείλει αυτό το μειλ σίγουρα δεν το έκανε για να προστατέψει τον καταναλωτή αλλά γιατί την πλήρωσε κάποιος ανταγωνιστής της Κόκα Κόλα. Τώρα ως αναφορά εμένα ενώ ήμουν εθισμένη με την Κόκα(Κόλα) όταν την έκαναν σαν σιρόπι κ χωρίς ανθρακικό (δλδ κακέκτυπο της Πέπσι) σταμάτησα να πίνω.
Και εδώ θέλω να διαμαρτυρηθώ:
Θέλω πίσω την παλιά μου Κόκα Κόλα!!!!!!! :mad::mad:

σίγουρα δεν το έκανε για να προστατέψει τον καταναλωτή αλλά γιατί την πλήρωσε κάποιος ανταγωνιστής της Κόκα Κόλα.
Αυτό ξαναπές το. Παλιά είχα μια γνωστή που δούλευε στην Πέπσι. Απαγορευόταν να θεαθεί σε τραπέζι π.χ. εστιατορίου με κοκακόλα επάνω, κι ας την έπινε άλλος! Μοντέγοι και Καπουλέτοι, κανονικά! :blink:

και η κοκα κολα εχει μια ουσια που καταστρεφει το αναπαραγωγικο συστιμα του αντρα,τουλαχιστον ετσι ακουσα γιαυτο τα αγορια μακρια απο την κοκα κολα.

Και κορίτσια προσέξτε ποτέ κόκα κόλα με μέντος. Μπορεί να προκαλέει έκρηξη στο στομάχι

αυτο ειναι αληθεια το καναμε το πειραμα στο σχολειο

Για δειτε και αυτο https://www.shootandgoal.com/page.php?bid=1&id=1066

Έχω ένα φίλο τεχνικό τροφίμων ο οποίος μου είπε κάποτε "Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω γιατί θα αποκαλύψω μυστικά του επαγγέλματος, αλλά ΜΑΚΡΙΑ από την Coca-Cola,Pepsi και όλα τα συναφή!!!"

MΑ ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ .......?

AZIMA τι πίνουμε!

Τα πρώτα 10 λεπτά

10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν
στο σύστημά σας.
Είναι το 100της100
της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης.
Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό
από την υπερβολική δόση ζάχαρης
είναι το φωσφορικό οξύ,
που κόβει τη γεύση και σας
επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό
στο στομάχι σας.

20 λεπτά
Το ζάχαρό σας
προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης.
Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό,
μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί
σε λίπος
(και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή)

40 λεπτά
Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί.
Οι κόρες σας διαστέλλονται,
η πίεση του αίματος αυξάνεται
και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη
στο αίμα.
Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας
φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

45 λεπτά
Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή
ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα
ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας.
Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί
και η ηρωίνη.

60 λεπτά
Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο,
το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο
στο έντερό σας,
παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση
στο μεταβολισμό.
Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις
της ζάχαρης και των τεχνητών
γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν
επίσης τη νεφρική
αποβολή του ασβεστίου.

60 λεπτά
Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης
κάνουν παιχνίδι
(σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε).
Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε
το συνδεμένο ασβέστιο,
μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά
θα πήγαινε στα κόκκαλά σας,
καθώς επίσης το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη
και το νερό.

80 λεπτά
Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας
πεθαίνει, θ' αρχίσετε να έχετε στέρηση
ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι
ή και αργόστροφοι.
Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά,
κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε
η Coke , μαζί με τις πολύτιμες
θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας
θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει
για να ενυδατώσει το σύστημά σας
ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα
και δόντια.

Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας ΒΟΗΘΟΥΝ!

Μπορεις να καθαρίσεις μια τουλέτα
Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca-Cola
την λεκάνη της τουλέτας.
1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα.
Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει
όλες τις χρωστικές κιλήδες
από τις πορσελάνες.

Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά
από τον προφυλακτηρα του αυτοκινήτου σας
Τρίψτε τον προφυλακτήρα
με ένα τσαλακωμενο αλουμινοχαρτο,
βουτηγμένο στην Coca-Cola
Καθαριστε τους πόλους της μπαταρια
του αυτοκινητου από την διάβρωση

Ρίξτε ένα κουτάκι Coca-Cola
πάνω στους πόλους της μπαταρίας
για να εξαφανίσετε την διάβρωση

Η σκουριά φεύγει με την πρωτη
Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο
στην Coca-Cola στη σκουριά
για λίγο χρονικό διαστημα

Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσσο
από τα ρούχα
Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκε
από γράσσο, μαζί με απορρυπαντικό,
καιτρίψτε το κυκλικά.
Η Coca-Cola Pepsi θα βoηθήσει
να εξαφανιστεί ο λεκές

Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα
από το παρμπρίζ σας

Αυτό το κατασκέυασμα το πίνουμε!

Φυσικά το χρησιμοποιούμε
για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας.

Και πληρώνουμε γι'αυτό!

Σωστά?

Πληροφοριακά
Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών,
π.χ. Coke Pepsi είναι 3.4.
Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά
δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα!
Το σώμα μας σταματάει
να χτίζει τα κόκαλα περίπου
στην ηλικία των 30.
Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει
να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο
μέσα από τα ούρα μας,
εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα
του φαγητού που λαμβάνει.
Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει
από τις αρτηρίες, τα αιμοφόρα αγγεία,
το δέρμα, τους ιστούς
και τα διάφορα όργανα, στα νεφρά
με αποτέλεσμα την δημιουργία
της πέτρας στα νεφρά.

Τα αναψυκτικά δεν έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία (σε αντίθεση με τις
βιταμίνες και το φυσικό νερό).
Έχουν περισσότερη ζάχαρη,
υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά.
Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν
ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα.

Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο?

Το αντίκτυπο?
Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370
για την λειτουργία της χώνευσης
των ενζύμων.
Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι
κατά πολύ μικρότερη από 37,
μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0.
Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν
αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία
των ενζύμων και να δημιουργεί stress
στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό
να χωνεύει λιγότερο φαγητό.
Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται.
Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία,
αέρια, αποσύνθεση
και δημιουργεί τοξικά,
τα οποία απορροφούνται από τα έντερα,
κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα
απ'όπου διοχετεύεται
σε ολόκληρο το σώμα.
Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει
στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών.

Μερικά παραδείγματα
Πριν μερικούς μήνες, έγινε ένας
διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi
"Ποιος θα πιεί την περισσότερη Coke"
Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια
και πέθανε επί τόπου
από την υπερβολική δόση
«μελανικής διοξύνης» στο αίμα του
και μη επαρκής οξυγονόσεως.
Από τότε, ο πρύτανης απαγόρεψε
τα αναψυκτικά από την καντίνα
του πανεπιστημίου.

Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι
σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από
10 ημέρες αυτό διαλύθηκε!
Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνα
ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα
αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας.

Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό
το αναψυκτικό στα ευαίσθητα
έντερα σας και στο εσωτερικό
του στομάχου σας που καταλήγει!

Θερμή παράκληση προς όλους
Στείλτε αυτό το μήνυμα
σε όλους τους φίλους σας
έτσι ώστε να αυξήσουμε την
ενημέρωση για το τι είναι τελικά
Τα αναψυκτικά

Το βρήκα σε μία σελίδα και θέλησα να το μοιραστώ και μαζί σας....
Καλημέρα!!!!!!!:)

Σε πρόλαβα κοπελιά.....:(
https://www.mypetz.gr/threads/Άλλος-για-coca-cola.223030/

.. αστα... να πάνε... εδω ουτε το ΒΦΕΦΙΚΟ γαλα δεν είναι πλέον ασφαλές....

Θα πάρω και καμία αγελαδίτσα μου φαίνεται στον κήπο....:hmm:

Σε πρόλαβα κοπελιά.....:(
https://www.mypetz.gr/threads/Άλλος-για-coca-cola.223030/

.. αστα... να πάνε... εδω ουτε το ΒΦΕΦΙΚΟ γαλα δεν είναι πλέον ασφαλές....

Θα πάρω και καμία αγελαδίτσα μου φαίνεται στον κήπο....:hmm:

Είναι ακριβώς το ίδιο μόνο που αυτό που βρήκα εγώ δίνει και ωραίες συμβουλες για την καθαριότητα και για το που είναι καλή η κοκα κόλα για την τυαλέτα:lol::lol::lol::lol:

Αυτό με την τουαλέτα θα το δοκιμάσω!!!!!!!!!!! γιατί εχω δοκιμάσει τα παντα... μονο aqua forte, δεν εχω βαλει....:lol::lol:

Αυτό με την τουαλέτα θα το δοκιμάσω!!!!!!!!!!! γιατί εχω δοκιμάσει τα παντα... μονο aqua forte, δεν εχω βαλει....:lol::lol:

Να το δοκιμάσεις είναι πολύ καλό!!!!!!:P:P:P:P

Κάνουν και τα αναψυκτικά "τύπου" κόλα??? Ή θέλει το αυθεντικό προϊόν?!:P:lol:.... η λαιτ κάνει και αυτή? να μην τρέχω στα μαγαζιά.....

Ηξερα για πολλα απ`αυτα αλλα οχι με τοση λεπτομερια.Τα παιδια μου δεν ξερουν τι γευση εχει η κοκα κολα.Εγω καποτε ημουν εξαρτημενη,αντι για καφε πρωϊ πρωϊ επινα κοκα κολα ...Ευτυχως την εχω διωξει απο το σπιτι μου...Αλα δεν ηξερα οτι και τα αλλα αναψηκτικα κανουν τοση ζημια.Θα τα κινηγησω και αυτα!!!:(:hmm::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back