darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφού δοκίμασα σχεδόν όλες τις άμμους που κυκλοφορούν στην αγορά, και έπειτα από προτροπή του ιδιοκτήτη petshop ότι πρόκειται για μια εξαιρετική άμμο, αποφάσισα να δοκιμάσω την Catʼs Pride complete
Περιγραφή
Η άμμος ανήκει στην κατηγορία των clumping litter δηλαδή δημιουργία σβώλων. Οι σβώλοι που σχηματίζονται δεν σπάνε καθόλου εύκολα με αποτέλεσμα να καθαρίζονται πολύ άνετα και έτσι να μπορεί να πετάγεται μόνο η άμμος που δεν είναι καθαρή. Παράλληλα δεν κολλάνε στα πατουσάκια ή στο τρίχωμα.
Γενική εντύπωση
Η γενική εντύπωση που αποκόμισα εγώ και η γατούλα μου από την άμμο είναι ότι πρόκειται για μια άμμο άριστης ποιότητας με πολλαπλή δράση. Η συγκεκριμένη άμμος ελέγχει απόλυτα τις μυρωδιές ενώ παράλληλα έχει αντιβακτηριδιακή δράση με μακρά διάρκεια. Οι κόκκοι της είναι λευκοί και μπλε ώστε να παρέχει την αντιβακτηριδιακή δράση και όπως γράφει και επάνω στην συσκευασία, είναι ιδανική για την πρόληψη μετάδοσης ουρολογικών προβλημάτων. Την πρώτη φορά που την χρησιμοποίησα, η γατούλα μου αντέδρασε σαν να ήταν αυτό που πάντα περίμενε ενώ κάποια στιγμή που τελείωσε και αναγκαστικά χρησιμοποίησα μια άλλη, η γατούλα μου είχε κάτσει πάνω από την αμμολεκάνη και νιαούριζε (βραδιάτικα έτρεχα να αγοράσω την Catʼs Pride γιατί αρνιόταν πεισματικά να μπει στην αμμολεκάνη).
Η συσκευασία είναι πολύ προσεγμένη, ένα πλαστικό κουτί το οποίο κλείνει ερμητικά και προφυλάσσει από την υγρασία ενώ όταν τελειώσει η άμμος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αποθηκευτικός χώρος.
Κόστος
Ένα μειονέκτημα της άμμου είναι η αρκετά τσουχτερή τιμή της. Από το συγκεκριμένο petshop που ψωνίζω αγόρασα την συσκευασία των 13,5 κιλών, το μεγάλο κουτί με το κόκκινο καπάκι(20 lib.) 16 ευρώ. Σε ένα άλλο petshop που την είδα είχε την ίδια συσκευασία 23 ευρώ! Προσοχή λοιπόν, μιας και υπάρχουν αρκετές αποκλίσεις στην τιμή, ανάλογα με την περιοχή. Ένα άλλο αρνητικό επίσης της συγκεκριμένης άμμου είναι ότι την πουλούν ελάχιστα μαγαζιά.
Επιπλέον πληροφορίες
Η άμμος προέρχεται από Αμερική και συστήνεται από την American Human Association, περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας στο www.catspride.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
roulsydney
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
https://www.accessgroup.gr/contact.htm
το τηλ είναι 210-6630800 μπορεί να πάρει κάποιος και να ρωτήσει σε πιο κατάστημα προμηθεύουν την άμμο κοντά στην περιοχή του

Fotini
Διάσημο μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Η τιμή των 15 ευρώ σε τι βάρος συσκευασίας αντιστοιχεί?Το λάσπωμα της άμμου στον πάτο της αμμολεκάνης συμβαίνει όταν η ποσότητα της δεν είναι αρκετή,δηλαδή 5 εκατοστα τουλάχιστον σύμφωνα με τις οδηγίες.Φυσικά και έχω δοκιμάσει την ever clean! Και ενώ στην αρχή μου άρεσε, αργότερα (μπορεί να είναι και ιδέα μου) νομίζω έπεσε η ποιότητα της κάπως και άρχισε να λασπώνει στον πάτο της αμμολεκάνης με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την καθαρίσω καλά. Την θεωρώ επίσης υπερβολικά ακριβή. Η Cat's Pride είναι ελαφρώς πιο οικονομική.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
katkats
Νεοφερμένο μέλος
Από που την αγοραζετε 15 ευρω?
Fotini
Διάσημο μέλος
καλημέρα
Από που την αγοραζετε 15 ευρω?
Από ένα συνοικιακό πετ σοπ στην περιοχή που μένω

Luna
Περιβόητο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
μηπως μενεις κοντα στο Παγκρατι???![]()
Όχι
Νίκαια είμαι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Πολύ ακριβή....
Luna
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Φυσικά και έχω δοκιμάσει την ever clean! Και ενώ στην αρχή μου άρεσε, αργότερα (μπορεί να είναι και ιδέα μου) νομίζω έπεσε η ποιότητα της κάπως και άρχισε να λασπώνει στον πάτο της αμμολεκάνης με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την καθαρίσω καλά. Την θεωρώ επίσης υπερβολικά ακριβή. Η Cat's Pride είναι ελαφρώς πιο οικονομική.
Συμφωνω η εβερκλεεν τα τελευταια χρονια χαλασε ακομα και η λεσσ τρακ παλια δεν μυριζε τοσ αν ειχες πολλες γατες τωρα δεν ειναι τοσο αποδοτικη και οι κοκκοι δεν ειναι τοσο μεγαλοι. Θα με ενδιεφερε η αμμος αυτη να δουμε που την πουλανε και σε θεσσαλονικη
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
ποιο ειναι αυτο???γιατι δεν το θυμαμαι το ονομα!!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς είναι ένα πετ-σοπ που πουλάει και ζώα αλλά όταν έχεις ανάγκη..δε θυμάμαι διεύθυνση.Βάλε στο γουγλη ζωοφιλία και θα σου βγάλει καταστήματα και διεύθυνση.ζωοφιλια στο παγκρατι????
ποιο ειναι αυτο???γιατι δεν το θυμαμαι το ονομα!!
panapetr
Νεοφερμένο μέλος
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα παιδιά, έχω ψάξει για αυτή την άμμο αλλά δεν την έχω βρει.... Ας μου στείλει κάποιος κανένα μήνυμα με Petshop που τις αγοράζει. Και εγώ χρησιμοποιώ την ever clean αλλά τελευταία δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Αν γνωρίζει κάποιος κατάστημα σε περιοχή Πειραιά ή Δυτικά Προάστια ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ
Μπορείς να καλέσεις στο 210-6630800 (είναι οι εισαγωγείς στην Ελλάδα) και να ρωτήσεις σε ποια καταστήματα της περιοχής σου την προμηθεύουν.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πειραιά το βρήκα στο cosmozoo...αλλά φέρνει μόνο την μικρή συσκευασία.Καλησπέρα παιδιά, έχω ψάξει για αυτή την άμμο αλλά δεν την έχω βρει.... Ας μου στείλει κάποιος κανένα μήνυμα με Petshop που τις αγοράζει. Και εγώ χρησιμοποιώ την ever clean αλλά τελευταία δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Αν γνωρίζει κάποιος κατάστημα σε περιοχή Πειραιά ή Δυτικά Προάστια ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool