Άμμος Cat's Pride

Δυστυχώς είναι ένα πετ-σοπ που πουλάει και ζώα αλλά όταν έχεις ανάγκη..δε θυμάμαι διεύθυνση.Βάλε στο γουγλη ζωοφιλία και θα σου βγάλει καταστήματα και διεύθυνση.

τελικα μου την εκαναν delivery στο σπιτι!!:D:D
πολυ ωραια αμμος!!ακομα δεν εχω δει τρελες διαφορες απο την ever clean αλλα μ'αρεσει!!
και η Luna δεν ενοχληθηκε καθολου με την διαφορα!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδω στη Ροδο βρηκα την cat's pride τα 13,5 κιλα 22 ευρω!!! κουφαθηκα! ειναι ομως οντως πολυ καλη! επαιρνα την friskies αλλα λασπωνε πολυ! αν ξερει καποιος απο Ροδο καποιο πετ σοπ που να την πουλα φθηνοτερα ας πει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο Zoolosophy πάντως που βρίσκεται στην Άνω Νέα Σμύρνη, βρήκα τα 13.5 κιλά, 16 ευρώ!
Τελικά, μάλλον εκεί έχω καταλήξει.

Βρήκα στη Νάξο ένα γερμανικό αμμο που κανει 10 ευρώ για μια τσάντα 10 κιλα, σταμάτησα να αγοραζο το " everclean" από τότε. Μάζεβη πολύ καλά και νομιζο ότι ο εισαγωγέας είναι ο ίδιος που φέρνει τα τρόφιμα γατών Leonardo (LYDIA) Το όνομα του αμμο είναι GOLDEN WHITE

Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα συγκριτικό μεταξύ διαφόρων ειδών άμμου, θα με ενδιέφερε πολυ

Εγω ειχα ξεκινησει με αμμο ever clean ...διαβαζοντας τα σχολια για την cats pride ειπα να την δοκιμασω.Μεγαλο κουτι μεγαλη ποσοτητα μια χαρα μου ακουστηκε. Και της μικρης της αρεσε...αν και δεν νομιζω να εχει προτιμησεις η τσουπρα μου. Ολα ωραια αλλα εχει ενα μειονεκτημα. Βρωμαει!!! Βρωμαει μετα απο καθε χρηση...Βρωμαγε το σπιτι μου (ειναι μικρο) κι ας καθαριζα τη λεκανη 2 φροες την ημερα. Εσεις το εχετε παρατηρησει αυτο? Αναγκαστηκα να γυρισω πισω στην αμμο ever clean και βρηκα ξανα την υγεια μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ειχα ξεκινησει με αμμο ever clean ...διαβαζοντας τα σχολια για την cats pride ειπα να την δοκιμασω.Μεγαλο κουτι μεγαλη ποσοτητα μια χαρα μου ακουστηκε. Και της μικρης της αρεσε...αν και δεν νομιζω να εχει προτιμησεις η τσουπρα μου. Ολα ωραια αλλα εχει ενα μειονεκτημα. Βρωμαει!!! Βρωμαει μετα απο καθε χρηση...Βρωμαγε το σπιτι μου (ειναι μικρο) κι ας καθαριζα τη λεκανη 2 φροες την ημερα. Εσεις το εχετε παρατηρησει αυτο? Αναγκαστηκα να γυρισω πισω στην αμμο ever clean και βρηκα ξανα την υγεια μου.

Τι να σου πω...Μου κάνει εντύπωση... Κι εγώ χρόνια ολόκληρα χρησιμοποιούσα την Ever Clean Heavy Duty μα επειδή τους τελευταίους μήνες είχε αρχίσει να λασπώνει και αναγκαζόμουν να πλένω κάθε δύο μέρες τόσες λεκάνες, είπα να δοκιμάσω την Cat's Pride και ΣΩΘΗΚΑ! Ως πολύτεκνη, έχω επτά λεκάνες και πραγματικά δεν υπάρχει σύγκριση... Από μυρωδιά δε, το απόλυτο κενό... Σαν να μην έχω άμμο... Όταν ανανεώνεις την άμμο, πλένεις τη λεκάνη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο Zoolosophy πάντως που βρίσκεται στην Άνω Νέα Σμύρνη, βρήκα τα 13.5 κιλά, 16 ευρώ!
Τελικά, μάλλον εκεί έχω καταλήξει.

Σίγουρα έχει σε 13,5 κιλά; Αφού η μέγιστη συσκευασία της είναι τα 12,7...Μου κάνει εντύπωση... Είναι σφραγισμένο το κουτί όταν την παίρνεις ή σου προσθέτει και το βάρος του πλαστικού κουτιού;

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι αν και πολύ καλή σε θέμα λασπώματος, σβώλοι σκληροί κτλ. ρε παιδιά μυρίζει......καθαρίζω και εγώ σαν μανιακή καθε μερα, είναι λεκάνη με σκέπασμα και φίλτρο και πορτάκι, αλλά και πάλι μυρίζει με το που τα κάνουν. Πρεπει δηλαδή να καθαριστεί αμέσως. Αγοράζω αυτή με το κόκκινο καπάκι απο το zoolosophy στην νεα σμύρνη όπου την έχει 18,50. Σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω πάλι στην Ever Clean, και ας λασπώνει. Εϊπα στην αρχή λέω θα είναι η ζέστη και μυρίζει, αλλά με την Εβερ Κλιν δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Απλά για 18,5 ευρω ο κουβας νομίζω θα έπρεπε να είναι σούπερ.

γεια σας!
σήμερα αγόρασα την συγκεκριμένη άμμο και θέλω να ρωτήσω
κάθε πότε την αλλάζουμε;
μόλις τελειώσει η παλιά που χρησιμοποιώ θα βάλω την καινούργια...
αλλά κάθε πότε την αλλάζουμε;

ευχαριστώ!

γεια σας!
κάθε πότε την αλλάζουμε;

ευχαριστώ!
θα βγαζεις μονο τους σβολους και τα κακακια, καλο ειναι καθε μηνα να πλενεις την λεκανη, εγω τουλαχιστο ετσι κανω. οταν δεις οτι λιγοστευει πολυ η αμμος προσθεσε κι αλλη! ελπιζω να βοηθησα!:)

οπότε μόλις την βάλω, θα δοκιμάσω να την καθαρίζω κάθε φορά που λερώνεται.. λογικά μια φορά την ημέρα την καθαρίζω και μετά κάνω ότι πεις...

μία ακόμα απορία: το δοχείο πόσο περίπου καιρό κρατάει;

οπότε μόλις την βάλω, θα δοκιμάσω να την καθαρίζω κάθε φορά που λερώνεται.. λογικά μια φορά την ημέρα την καθαρίζω και μετά κάνω ότι πεις...

μία ακόμα απορία: το δοχείο πόσο περίπου καιρό κρατάει;
να την καθαριζεις καθε μια δυο μερες εκτος και αν μυριζει εντονα οποτε το κανεις πιο συχνα..εγω προσωπικα δεν την εχω δοκιμασει, για να δω ποσο καιρο κραταει..

έγινε! άντε να τελειώσει η παλιά για να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε αυτή την άμμο... ευχαριστώ για μια ακόμα φορά...

γεια σας!
κάθε πότε την αλλάζουμε;

ευχαριστώ!
Οι περισσότερες άμμοι, άμα βάλεις την σωστη ποσότητα που αναφέρεται στην συσκευασία επανω, με καθημερινό καθαρισμό κρατάνε 3 εβδομάδες και με υπομονή άντε με το ζόρυ 4.Δεν έχω δει ποτέ καμία παραπάνω

Μια πραγματικά αξιόλογη συμβουλή

Ακολουθώντας τη θετική αξιολόγηση της συγκεκριμένης άμμου, βρήκα κατάστημα που τη φέρνει μέσω της εταιρείας που την εισάγει και τη χρησιμοποιώ εδώ και 4 μήνες. Είναι πολύ καλή όντως, αν και ακριβή (23 € η μεγάλη συσκευασία). Όμως επειδή σχηματίζει τέλειους σβώλους και δε λασπώνει, δε σπαταλάς προιόν και με την έννοια αυτή συμφέρει. Οι μυρωδιές απορροφώνται γρήγορα και ο γατούλης δεν τη σκορπάει σε όλο το σπίτι όπως μας συνέβαινε πρίν. Ευχαριστώ πολύ για την παρουσίαση, η συμβουλή ήταν χρησιμότατη!

Ακολουθώντας τη θετική αξιολόγηση της συγκεκριμένης άμμου, βρήκα κατάστημα που τη φέρνει μέσω της εταιρείας που την εισάγει και τη χρησιμοποιώ εδώ και 4 μήνες. Είναι πολύ καλή όντως, αν και ακριβή (23 € η μεγάλη συσκευασία). Όμως επειδή σχηματίζει τέλειους σβώλους και δε λασπώνει, δε σπαταλάς προιόν και με την έννοια αυτή συμφέρει. Οι μυρωδιές απορροφώνται γρήγορα και ο γατούλης δεν τη σκορπάει σε όλο το σπίτι όπως μας συνέβαινε πρίν. Ευχαριστώ πολύ για την παρουσίαση, η συμβουλή ήταν χρησιμότατη!
Για υπάλληλο εταιρείας σε κόβω. Έτσι όπως τα γράφεις!!:hmm:Όλα είναι ΥΠΕΡΟΧΑ , ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ , η άμμος δεν σκορπάει ΠΟΥΘΕΝΑ και μυρωδιές ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μόνο που προσπαθεί πιστεύω καθένας μας στο χώρο αυτό είναι να μεταδόσει πληροφορίες που θεωρεί χρήσιμες για τους υπόλοιπους και να καταθέσει ανησυχίες για να πάρει ίσως απαντήσεις που θα τον βοηθήσουν. Δε θα ήθελα να προσβάλω το μέλος που απαξίωσε τόσο εύκολα μια εμπειρία που σκέφτηκα να μοιραστώ με τους υπόλοιπους, πάντως ελπίζω να μη γίνει σύστημα κάτι τέτοιο εδώ μέσα γιατί θα έχει ακυρωθεί ο αρχικός στόχος, ότι δηλαδή όλοι παίρνουμε θέση πάντα καλοπροαίρετα. Και όχι δεν είμαι υπάλληλος εταιρείας!

Για υπάλληλο εταιρείας σε κόβω. Έτσι όπως τα γράφεις!!:hmm:Όλα είναι ΥΠΕΡΟΧΑ , ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ , η άμμος δεν σκορπάει ΠΟΥΘΕΝΑ και μυρωδιές ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγγνώμη, κορίτσι μου, αλλά τυχαίνει και εγώ να τη βρίσκω καλύτερη από την Everclean, χωρίς μυρωδιές κι ας έχω δύο κλειστές αμμολεκάνες... και κάνει πιο σκληρούς σβώλους από την άμμο που χρησιμοποιούσαν πριν οι γάτες μου + ότι δεν κολλάει συχνά στις τρίχες του πωπού τους...

Το μόνο που προσπαθεί πιστεύω καθένας μας στο χώρο αυτό είναι να μεταδόσει πληροφορίες που θεωρεί χρήσιμες για τους υπόλοιπους και να καταθέσει ανησυχίες για να πάρει ίσως απαντήσεις που θα τον βοηθήσουν. Δε θα ήθελα να προσβάλω το μέλος που απαξίωσε τόσο εύκολα μια εμπειρία που σκέφτηκα να μοιραστώ με τους υπόλοιπους, πάντως ελπίζω να μη γίνει σύστημα κάτι τέτοιο εδώ μέσα γιατί θα έχει ακυρωθεί ο αρχικός στόχος, ότι δηλαδή όλοι παίρνουμε θέση πάντα καλοπροαίρετα. Και όχι δεν είμαι υπάλληλος εταιρείας!
Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν απλά το μήνυμα ήταν πολύ τυπικό και έμοιαζε με μηνύματα που γράφουν διάφοροι διαφημιστές που μπαίνουν σε sites.Επαναλαμβάνω ότι δεν είχα σκοπώ να προσβάλλω.
Πάντως προσωπική μου γνώμη είναι ότι την βρίσκω πανάκριβη.
Δίνω 80 ευρώ τον μήνα για διατροφή βάλε 20 για διάφορα άλλα παιχνίδια φάρμακα διάφορα . Αμα παίρνω και τόσο ακριβή άμμο πάει πολύ . Αμα σκεφτείς ότι ο μέσος μισθός είναι 800 ( που βάζω και πολλά!!) Άμα είναι να χαλάμε και για την άμμο 50 € με πόσα θα ζήσουμε?! Εγώ δίνω 3,20 παίρνω μία φθηνή την αλλάζω κάθε 1 1/2 βδομάδα και την βγάζω περίφημα με 9,60 τον μήνα.
Καθαρά προσωπική μου γνώμη θα μου πείς.!!:|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back