Άμμος clumping vadigran baby powder

• Thread starter Thread starter Guest User 74802
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Guest User 74802

Επισκέπτης

Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
Καλημέρα. Δοκίμασα πρόσφατα την άμμο Vadigran με άρωμα baby powder και ενθουσιάστηκα τόσο που κατέληξα σε αυτήν μετά από 1,5 χρόνο ψαξίματος και δοκιμών. Είναι clumping, κάνει πάρα πολύ δυνατούς σβόλους αμέσως, είναι ψιλόκοκκη, έχει ελαφρύ άρωμα πούδρας, δεν λασπώνει, απορροφάει πάρα πολύ καλά τις μυρωδιές και δεν μυρίζει, σηκώνει σκόνη μόνο όταν την βάζεις στην αμμολεκάνη και έχει πολύ καλή τιμή. Είναι 15 κιλά και κοστίζει 18,5€. Έχω δοκιμάσει από τις πιο φθηνές μέχρι τις πιο ακριβές (Friskies, Friends, Lido κόκκινη, cat leader, flamingo, atlas, cat pleasure, sanicat prof., biocats, golden white, cats pride και ever clean) και αυτή μου αρέσει πιο πολύ από όλες γιατί συνδυάζει όλα όσα θέλω. To μόνο που θα άλλαζα είναι ότι είναι ψιλόκκοκη αλλά μικρό το κακό. Μάλιστα αυτή την άμμο μου την πρότεινε μια κοπέλα που άνοιξε τώρα ένα pet shop στην Αθήνα που είναι μόνο για γατούλες. Την χρησιμοποιεί και η ίδια πολύ καιρό και μάλιστα την έχει δοκιμάσει σε πολλές γατούλες γιατί φιλοξενεί και περιθάλπει αδέσποτες γατούλες (γενικά αυτό το pet shop έχει φιλοζωικό χαρακτήρα και βέβαια δεν πουλάει ζωάκια, ίσα ίσα προωθούν υιοθεσίες). Σας επισυνάπτω και μια φωτογραφία της άμμου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• vadigran.png
    vadigran.png
    252,1 KB · Εμφανίσεις: 178
Kι εμεις αυτη χρησιμοποιουμε,δοκιμασα στην αρχη την απλη και απογοητευτικα,αλλα αυτη με την πουδρα ειναι εξαιρετικη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, υπάρχει η baby powder, η normal και η extreme που μου είπε πως είναι φοβερή για πολλές γατούλες.

Tην extreme επισης τη δοκιμασαμε,σαν την πουδρας καμια...

Εχω τρελαθεί με το να αγοράσω άμμο. ....δεν ξέρω ποια να παρω πλέον. ...εχω πάρει van cat με άρωμα λεβάντα. Για μακρυτριχες ..10 κιλά 13 ευρώ. ..μπορώ να πω πως ήταν καλή. ..εκανε σβωλους αλλά μυριζει έντονα λεβάντα και απλη χωρίς άρωμα δεν πουλαει το πετ σοπ εδω.....πηρα μαρινοπουλοσ πήρα Βασιλόπουλος Fri skies. ..ολες χάλια. ....βοηθηστε με λίγο. ...αυτη η vanigran είναι καλή? Δεν μπορώ να δώσω και πάρα πολλά χρήματα. ....θελω όμως να κάνει σβολους σκληρούς. ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα. Είναι πολύ καλή. Κάνει πολύ γερούς σβώλους και κρατάει πολύ καιρό, τόσο που βγαίνει πιο φθηνή απο το να παίρνεις κάθε τόσο μια φθηνή. Έχει πολύ διακριτικό άρωμα. Θα έλεγα να τη δοκιμάσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα τη δοκιμάσω. .Μόλις την παρήγγειλα. ..τη βρήκα 15 € ...20 μαζί με μεταφορικά. ...Ελπίζω να κρατήσει μήνα. .Μόλις δοκιμασω θα σας γράψω..Ευχαριστώ πολύ

θα τη δοκιμάσω αν βρω την ευκαιρία, αλλά δεν τη λες και οικονομική.:hmm:

εγώ παίρνω μήνες την van cat(powder-ροζ σακούλα) κι είμαι πολύ ικανοποιημένη και έχει 11ευρώ το 10/κιλο.

χθες πήρα για δοκιμή την cat leader αρωματική(για clymping μιλάμε πάντα) και επίσης με ικανοποίησε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back