aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Σταθερές ώρες μπορεί να έχει ένα γατάκι, νομίζω, που έχει συνηθίσει σε ''πρόγραμμα''. Εμένα το βιβικάκι μου πηγαίνει σταθερά μετά το πρωινό του
και μετά το απόγευμα. Πολύ σταθερός στις συνήθειες του...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ έχω και κάποια άλλη απορία. Πως καταφέρνετε ρε παιδιά και παρακολουθείτε τι ..κάνουν τα γατάκια σας? Το διαβάζω κατα καιρούς και τρελλαίνομαι. Εγω με την κλειστή τουαλέτα δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα. Τόσο που πολύ φοβάμαι ότι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα δεν θα το καταλάβω. Έχουνε τόσο σταθερές ώρες τουαλέτας τα γατάκια σας ή φυλάτε καραούλι για το ευτυχές γεγονός κάθε μέρα?![]()
Εγώ τον παρακολουθώ διότι μια φορά είχε πάρει το μάτι μου κατά τύχη διάρροια με αίμα και από τότε μου πάει τρεις κι εξήντα, μου έχει μείνει ο φόβος.
Πριν από αυτό ούτε εγώ καθόμουν και περίμενα πότε θα πάει ο Jack. 'Ασε που τις πιο πολλές φορές τον έβγαζα στον κήπο και την αμμοδόχο την χρησιμοποιούσε σπάνια εώς ποτέ. Αλλά έπαθα και έμαθα...
ΕλευθερίαΣ.
Νεοφερμένο μέλος

Θα μου πεις..τα δικά σου δεν μυρίζουν? Ναι φίλε αλλά όχι τόσο. Και άντε όταν είμαι μόνη μου...όταν έχω κόσμο? Θα λέω "παρακαλώ, το γατί σκάβει...πρόκειται να τα κάνει γι ' αυτό κλείστε μύτες" ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθερίαΣ.
Νεοφερμένο μέλος
Ναι έχω ανοιχτή γιατί φοβόμουν μήπως δεν μπαίνει στην κλειστή...και είπα τώρα που έμαθε για τα καλά..μη μου ξαναρχίζει να τα κάνει εκτός. Από άμμο έχω Catsan και εγώ και δεν υπάρχουν μυρωδιές, αφού έφυγα για 2 μέρες και όταν γύρισα ήταν γεμάτη και παρόλο που ήταν κλειστό το σπίτι δε μύριζε καθόλου. Απλά μερικές φορές όταν πηγαίνει μυρίζει τρομερά για 2-3 λεπτά, μετά εξαφανίζεται. 
Καλά...αν είναι θα πάρω κλειστή..τι να κάνω!

Ευχαριστώ

ομως πηρα την everclean την αρωματικη πρασινη δηλαδη κ δεν μυριζει ουτε τη στιγμη που παει
(σε κλειστη τουαλετα,)το ειχα δοκιμασει κ με ανοιχτη στο σαλονι κ μυρισε 2-3 δευτερολεπτα,αυτο μονο κ οχι τιποτα ιδιαιτερο...πιστευω ομως οτι παιζουν μεγαλο ρολο κ οι τροφες...καλη τυχη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool