aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 08:19 Η aretha έγραψε: #21 19-03-08 08:19 Αρχική Δημοσίευση από theofilos: την αμμο μεστο σπιτι την εχετε? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό θέμα, εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elunitta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:06 Η Elunitta έγραψε: #22 19-03-08 11:06 Και αν δουλεύει κάποιος όλη μέρα και λείπει το καημένο το ζωντανό τι κάνει? Εγώ έχω και κάποια άλλη απορία. Πως καταφέρνετε ρε παιδιά και παρακολουθείτε τι ..κάνουν τα γατάκια σας? Το διαβάζω κατα καιρούς και τρελλαίνομαι. Εγω με την κλειστή τουαλέτα δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα. Τόσο που πολύ φοβάμαι ότι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα δεν θα το καταλάβω. Έχουνε τόσο σταθερές ώρες τουαλέτας τα γατάκια σας ή φυλάτε καραούλι για το ευτυχές γεγονός κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Fotini έγραψε: #23 19-03-08 11:11 Είναι πιο εύκολο με ανοιχτή τουαλέτα και δε χρειάζεται να είσαι από πάνω την ώρα που κάνουν την ανάγκη τους. Όταν τα μαζεύεις, βλέπεις αν είναι φυσιολογικά ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivikos Νεοφερμένο μέλος Ο Vivikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Vivikos έγραψε: #24 24-03-08 15:59 Χαίρεται!! Είμαι καινούργια στο forum και χάρηκα πολύ που σας βρήκα γιατί κάποιες φορές πραγματικά θέλεις να ρωτήσεις κάτι για το γατοπαιδάκι σου και δεν βρίσκεις έναν άνθρωπο. Εμείς χρησιμοποιούμε την EverClean. Καμιά μυρωδιά και πιστεύω ότι διατηρείται αρκετό καιρό. Κι εμείς έχουμε την άμμο του στο μπαλκόνι. Του την καθαρίζουμε μια φορά τη μέρα, το απόγευμα, και είναι μια χαρά. κάθε 10 ημέρες βέβαια ανανεώνεται 100% όλη η άμμος. Σταθερές ώρες μπορεί να έχει ένα γατάκι, νομίζω, που έχει συνηθίσει σε ''πρόγραμμα''. Εμένα το βιβικάκι μου πηγαίνει σταθερά μετά το πρωινό του και μετά το απόγευμα. Πολύ σταθερός στις συνήθειες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Van_Moufas Νεοφερμένο μέλος Ο Van_Moufas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:40 Ο Van_Moufas: #25 24-03-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Elunitta: Εγώ έχω και κάποια άλλη απορία. Πως καταφέρνετε ρε παιδιά και παρακολουθείτε τι ..κάνουν τα γατάκια σας? Το διαβάζω κατα καιρούς και τρελλαίνομαι. Εγω με την κλειστή τουαλέτα δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα. Τόσο που πολύ φοβάμαι ότι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα δεν θα το καταλάβω. Έχουνε τόσο σταθερές ώρες τουαλέτας τα γατάκια σας ή φυλάτε καραούλι για το ευτυχές γεγονός κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... Εγώ τον παρακολουθώ διότι μια φορά είχε πάρει το μάτι μου κατά τύχη διάρροια με αίμα και από τότε μου πάει τρεις κι εξήντα, μου έχει μείνει ο φόβος. Πριν από αυτό ούτε εγώ καθόμουν και περίμενα πότε θα πάει ο Jack. 'Ασε που τις πιο πολλές φορές τον έβγαζα στον κήπο και την αμμοδόχο την χρησιμοποιούσε σπάνια εώς ποτέ. Αλλά έπαθα και έμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:13 Η ΕλευθερίαΣ.: #26 09-11-10 19:13 Καμιά λύση για να μη βρομάει τη στιγμή που τα κάνει??? Θα μου πεις..τα δικά σου δεν μυρίζουν? Ναι φίλε αλλά όχι τόσο. Και άντε όταν είμαι μόνη μου...όταν έχω κόσμο? Θα λέω "παρακαλώ, το γατί σκάβει...πρόκειται να τα κάνει γι ' αυτό κλείστε μύτες" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:19 Η Πουπουλίνα: #27 09-11-10 19:19 Καλησπερα.Καταρχην θα παρεις μια καλη αμμο( biocats,everclean) και κατα δευτερον και παρα πολυ σημαντικο..θα παρεις μια κλειστη αμμολεκανη,γιατι απο οτι καταλαβα..εχεις την ανοιχτη.Καμια σχεση δεν εχει η μια απο την αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:27 Η ΕλευθερίαΣ.: #28 09-11-10 19:27 Α ευχαριστώ. Ναι έχω ανοιχτή γιατί φοβόμουν μήπως δεν μπαίνει στην κλειστή...και είπα τώρα που έμαθε για τα καλά..μη μου ξαναρχίζει να τα κάνει εκτός. Από άμμο έχω Catsan και εγώ και δεν υπάρχουν μυρωδιές, αφού έφυγα για 2 μέρες και όταν γύρισα ήταν γεμάτη και παρόλο που ήταν κλειστό το σπίτι δε μύριζε καθόλου. Απλά μερικές φορές όταν πηγαίνει μυρίζει τρομερά για 2-3 λεπτά, μετά εξαφανίζεται. Καλά...αν είναι θα πάρω κλειστή..τι να κάνω! Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κζ8 Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:55 Η κζ8 έγραψε: #29 09-11-10 19:55 κοιτα...κ εγω φοβομουν πολυ με τις μυρωδιες γιατι την ειχα παθει με κατι φθηνες αμμους που ειχα παρει...μυριζαν και κατα τη διαρκεια κ μεταομως πηρα την everclean την αρωματικη πρασινη δηλαδη κ δεν μυριζει ουτε τη στιγμη που παει (σε κλειστη τουαλετα,)το ειχα δοκιμασει κ με ανοιχτη στο σαλονι κ μυρισε 2-3 δευτερολεπτα,αυτο μονο κ οχι τιποτα ιδιαιτερο...πιστευω ομως οτι παιζουν μεγαλο ρολο κ οι τροφες...καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theofilos: την αμμο μεστο σπιτι την εχετε? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετικό θέμα, εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:06 Η Elunitta έγραψε: #22 19-03-08 11:06 Και αν δουλεύει κάποιος όλη μέρα και λείπει το καημένο το ζωντανό τι κάνει? Εγώ έχω και κάποια άλλη απορία. Πως καταφέρνετε ρε παιδιά και παρακολουθείτε τι ..κάνουν τα γατάκια σας? Το διαβάζω κατα καιρούς και τρελλαίνομαι. Εγω με την κλειστή τουαλέτα δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα. Τόσο που πολύ φοβάμαι ότι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα δεν θα το καταλάβω. Έχουνε τόσο σταθερές ώρες τουαλέτας τα γατάκια σας ή φυλάτε καραούλι για το ευτυχές γεγονός κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Fotini έγραψε: #23 19-03-08 11:11 Είναι πιο εύκολο με ανοιχτή τουαλέτα και δε χρειάζεται να είσαι από πάνω την ώρα που κάνουν την ανάγκη τους. Όταν τα μαζεύεις, βλέπεις αν είναι φυσιολογικά ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivikos Νεοφερμένο μέλος Ο Vivikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Vivikos έγραψε: #24 24-03-08 15:59 Χαίρεται!! Είμαι καινούργια στο forum και χάρηκα πολύ που σας βρήκα γιατί κάποιες φορές πραγματικά θέλεις να ρωτήσεις κάτι για το γατοπαιδάκι σου και δεν βρίσκεις έναν άνθρωπο. Εμείς χρησιμοποιούμε την EverClean. Καμιά μυρωδιά και πιστεύω ότι διατηρείται αρκετό καιρό. Κι εμείς έχουμε την άμμο του στο μπαλκόνι. Του την καθαρίζουμε μια φορά τη μέρα, το απόγευμα, και είναι μια χαρά. κάθε 10 ημέρες βέβαια ανανεώνεται 100% όλη η άμμος. Σταθερές ώρες μπορεί να έχει ένα γατάκι, νομίζω, που έχει συνηθίσει σε ''πρόγραμμα''. Εμένα το βιβικάκι μου πηγαίνει σταθερά μετά το πρωινό του και μετά το απόγευμα. Πολύ σταθερός στις συνήθειες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Van_Moufas Νεοφερμένο μέλος Ο Van_Moufas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:40 Ο Van_Moufas: #25 24-03-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Elunitta: Εγώ έχω και κάποια άλλη απορία. Πως καταφέρνετε ρε παιδιά και παρακολουθείτε τι ..κάνουν τα γατάκια σας? Το διαβάζω κατα καιρούς και τρελλαίνομαι. Εγω με την κλειστή τουαλέτα δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα. Τόσο που πολύ φοβάμαι ότι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα δεν θα το καταλάβω. Έχουνε τόσο σταθερές ώρες τουαλέτας τα γατάκια σας ή φυλάτε καραούλι για το ευτυχές γεγονός κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... Εγώ τον παρακολουθώ διότι μια φορά είχε πάρει το μάτι μου κατά τύχη διάρροια με αίμα και από τότε μου πάει τρεις κι εξήντα, μου έχει μείνει ο φόβος. Πριν από αυτό ούτε εγώ καθόμουν και περίμενα πότε θα πάει ο Jack. 'Ασε που τις πιο πολλές φορές τον έβγαζα στον κήπο και την αμμοδόχο την χρησιμοποιούσε σπάνια εώς ποτέ. Αλλά έπαθα και έμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:13 Η ΕλευθερίαΣ.: #26 09-11-10 19:13 Καμιά λύση για να μη βρομάει τη στιγμή που τα κάνει??? Θα μου πεις..τα δικά σου δεν μυρίζουν? Ναι φίλε αλλά όχι τόσο. Και άντε όταν είμαι μόνη μου...όταν έχω κόσμο? Θα λέω "παρακαλώ, το γατί σκάβει...πρόκειται να τα κάνει γι ' αυτό κλείστε μύτες" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:19 Η Πουπουλίνα: #27 09-11-10 19:19 Καλησπερα.Καταρχην θα παρεις μια καλη αμμο( biocats,everclean) και κατα δευτερον και παρα πολυ σημαντικο..θα παρεις μια κλειστη αμμολεκανη,γιατι απο οτι καταλαβα..εχεις την ανοιχτη.Καμια σχεση δεν εχει η μια απο την αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:27 Η ΕλευθερίαΣ.: #28 09-11-10 19:27 Α ευχαριστώ. Ναι έχω ανοιχτή γιατί φοβόμουν μήπως δεν μπαίνει στην κλειστή...και είπα τώρα που έμαθε για τα καλά..μη μου ξαναρχίζει να τα κάνει εκτός. Από άμμο έχω Catsan και εγώ και δεν υπάρχουν μυρωδιές, αφού έφυγα για 2 μέρες και όταν γύρισα ήταν γεμάτη και παρόλο που ήταν κλειστό το σπίτι δε μύριζε καθόλου. Απλά μερικές φορές όταν πηγαίνει μυρίζει τρομερά για 2-3 λεπτά, μετά εξαφανίζεται. Καλά...αν είναι θα πάρω κλειστή..τι να κάνω! Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κζ8 Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:55 Η κζ8 έγραψε: #29 09-11-10 19:55 κοιτα...κ εγω φοβομουν πολυ με τις μυρωδιες γιατι την ειχα παθει με κατι φθηνες αμμους που ειχα παρει...μυριζαν και κατα τη διαρκεια κ μεταομως πηρα την everclean την αρωματικη πρασινη δηλαδη κ δεν μυριζει ουτε τη στιγμη που παει (σε κλειστη τουαλετα,)το ειχα δοκιμασει κ με ανοιχτη στο σαλονι κ μυρισε 2-3 δευτερολεπτα,αυτο μονο κ οχι τιποτα ιδιαιτερο...πιστευω ομως οτι παιζουν μεγαλο ρολο κ οι τροφες...καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και αν δουλεύει κάποιος όλη μέρα και λείπει το καημένο το ζωντανό τι κάνει? Εγώ έχω και κάποια άλλη απορία. Πως καταφέρνετε ρε παιδιά και παρακολουθείτε τι ..κάνουν τα γατάκια σας? Το διαβάζω κατα καιρούς και τρελλαίνομαι. Εγω με την κλειστή τουαλέτα δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα. Τόσο που πολύ φοβάμαι ότι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα δεν θα το καταλάβω. Έχουνε τόσο σταθερές ώρες τουαλέτας τα γατάκια σας ή φυλάτε καραούλι για το ευτυχές γεγονός κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η Fotini έγραψε: #23 19-03-08 11:11 Είναι πιο εύκολο με ανοιχτή τουαλέτα και δε χρειάζεται να είσαι από πάνω την ώρα που κάνουν την ανάγκη τους. Όταν τα μαζεύεις, βλέπεις αν είναι φυσιολογικά ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivikos Νεοφερμένο μέλος Ο Vivikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Vivikos έγραψε: #24 24-03-08 15:59 Χαίρεται!! Είμαι καινούργια στο forum και χάρηκα πολύ που σας βρήκα γιατί κάποιες φορές πραγματικά θέλεις να ρωτήσεις κάτι για το γατοπαιδάκι σου και δεν βρίσκεις έναν άνθρωπο. Εμείς χρησιμοποιούμε την EverClean. Καμιά μυρωδιά και πιστεύω ότι διατηρείται αρκετό καιρό. Κι εμείς έχουμε την άμμο του στο μπαλκόνι. Του την καθαρίζουμε μια φορά τη μέρα, το απόγευμα, και είναι μια χαρά. κάθε 10 ημέρες βέβαια ανανεώνεται 100% όλη η άμμος. Σταθερές ώρες μπορεί να έχει ένα γατάκι, νομίζω, που έχει συνηθίσει σε ''πρόγραμμα''. Εμένα το βιβικάκι μου πηγαίνει σταθερά μετά το πρωινό του και μετά το απόγευμα. Πολύ σταθερός στις συνήθειες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Van_Moufas Νεοφερμένο μέλος Ο Van_Moufas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:40 Ο Van_Moufas: #25 24-03-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Elunitta: Εγώ έχω και κάποια άλλη απορία. Πως καταφέρνετε ρε παιδιά και παρακολουθείτε τι ..κάνουν τα γατάκια σας? Το διαβάζω κατα καιρούς και τρελλαίνομαι. Εγω με την κλειστή τουαλέτα δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα. Τόσο που πολύ φοβάμαι ότι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα δεν θα το καταλάβω. Έχουνε τόσο σταθερές ώρες τουαλέτας τα γατάκια σας ή φυλάτε καραούλι για το ευτυχές γεγονός κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... Εγώ τον παρακολουθώ διότι μια φορά είχε πάρει το μάτι μου κατά τύχη διάρροια με αίμα και από τότε μου πάει τρεις κι εξήντα, μου έχει μείνει ο φόβος. Πριν από αυτό ούτε εγώ καθόμουν και περίμενα πότε θα πάει ο Jack. 'Ασε που τις πιο πολλές φορές τον έβγαζα στον κήπο και την αμμοδόχο την χρησιμοποιούσε σπάνια εώς ποτέ. Αλλά έπαθα και έμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:13 Η ΕλευθερίαΣ.: #26 09-11-10 19:13 Καμιά λύση για να μη βρομάει τη στιγμή που τα κάνει??? Θα μου πεις..τα δικά σου δεν μυρίζουν? Ναι φίλε αλλά όχι τόσο. Και άντε όταν είμαι μόνη μου...όταν έχω κόσμο? Θα λέω "παρακαλώ, το γατί σκάβει...πρόκειται να τα κάνει γι ' αυτό κλείστε μύτες" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:19 Η Πουπουλίνα: #27 09-11-10 19:19 Καλησπερα.Καταρχην θα παρεις μια καλη αμμο( biocats,everclean) και κατα δευτερον και παρα πολυ σημαντικο..θα παρεις μια κλειστη αμμολεκανη,γιατι απο οτι καταλαβα..εχεις την ανοιχτη.Καμια σχεση δεν εχει η μια απο την αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:27 Η ΕλευθερίαΣ.: #28 09-11-10 19:27 Α ευχαριστώ. Ναι έχω ανοιχτή γιατί φοβόμουν μήπως δεν μπαίνει στην κλειστή...και είπα τώρα που έμαθε για τα καλά..μη μου ξαναρχίζει να τα κάνει εκτός. Από άμμο έχω Catsan και εγώ και δεν υπάρχουν μυρωδιές, αφού έφυγα για 2 μέρες και όταν γύρισα ήταν γεμάτη και παρόλο που ήταν κλειστό το σπίτι δε μύριζε καθόλου. Απλά μερικές φορές όταν πηγαίνει μυρίζει τρομερά για 2-3 λεπτά, μετά εξαφανίζεται. Καλά...αν είναι θα πάρω κλειστή..τι να κάνω! Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κζ8 Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:55 Η κζ8 έγραψε: #29 09-11-10 19:55 κοιτα...κ εγω φοβομουν πολυ με τις μυρωδιες γιατι την ειχα παθει με κατι φθηνες αμμους που ειχα παρει...μυριζαν και κατα τη διαρκεια κ μεταομως πηρα την everclean την αρωματικη πρασινη δηλαδη κ δεν μυριζει ουτε τη στιγμη που παει (σε κλειστη τουαλετα,)το ειχα δοκιμασει κ με ανοιχτη στο σαλονι κ μυρισε 2-3 δευτερολεπτα,αυτο μονο κ οχι τιποτα ιδιαιτερο...πιστευω ομως οτι παιζουν μεγαλο ρολο κ οι τροφες...καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι πιο εύκολο με ανοιχτή τουαλέτα και δε χρειάζεται να είσαι από πάνω την ώρα που κάνουν την ανάγκη τους. Όταν τα μαζεύεις, βλέπεις αν είναι φυσιολογικά ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivikos Νεοφερμένο μέλος Ο Vivikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 15:59 Ο Vivikos έγραψε: #24 24-03-08 15:59 Χαίρεται!! Είμαι καινούργια στο forum και χάρηκα πολύ που σας βρήκα γιατί κάποιες φορές πραγματικά θέλεις να ρωτήσεις κάτι για το γατοπαιδάκι σου και δεν βρίσκεις έναν άνθρωπο. Εμείς χρησιμοποιούμε την EverClean. Καμιά μυρωδιά και πιστεύω ότι διατηρείται αρκετό καιρό. Κι εμείς έχουμε την άμμο του στο μπαλκόνι. Του την καθαρίζουμε μια φορά τη μέρα, το απόγευμα, και είναι μια χαρά. κάθε 10 ημέρες βέβαια ανανεώνεται 100% όλη η άμμος. Σταθερές ώρες μπορεί να έχει ένα γατάκι, νομίζω, που έχει συνηθίσει σε ''πρόγραμμα''. Εμένα το βιβικάκι μου πηγαίνει σταθερά μετά το πρωινό του και μετά το απόγευμα. Πολύ σταθερός στις συνήθειες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Van_Moufas Νεοφερμένο μέλος Ο Van_Moufas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:40 Ο Van_Moufas: #25 24-03-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Elunitta: Εγώ έχω και κάποια άλλη απορία. Πως καταφέρνετε ρε παιδιά και παρακολουθείτε τι ..κάνουν τα γατάκια σας? Το διαβάζω κατα καιρούς και τρελλαίνομαι. Εγω με την κλειστή τουαλέτα δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα. Τόσο που πολύ φοβάμαι ότι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα δεν θα το καταλάβω. Έχουνε τόσο σταθερές ώρες τουαλέτας τα γατάκια σας ή φυλάτε καραούλι για το ευτυχές γεγονός κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... Εγώ τον παρακολουθώ διότι μια φορά είχε πάρει το μάτι μου κατά τύχη διάρροια με αίμα και από τότε μου πάει τρεις κι εξήντα, μου έχει μείνει ο φόβος. Πριν από αυτό ούτε εγώ καθόμουν και περίμενα πότε θα πάει ο Jack. 'Ασε που τις πιο πολλές φορές τον έβγαζα στον κήπο και την αμμοδόχο την χρησιμοποιούσε σπάνια εώς ποτέ. Αλλά έπαθα και έμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:13 Η ΕλευθερίαΣ.: #26 09-11-10 19:13 Καμιά λύση για να μη βρομάει τη στιγμή που τα κάνει??? Θα μου πεις..τα δικά σου δεν μυρίζουν? Ναι φίλε αλλά όχι τόσο. Και άντε όταν είμαι μόνη μου...όταν έχω κόσμο? Θα λέω "παρακαλώ, το γατί σκάβει...πρόκειται να τα κάνει γι ' αυτό κλείστε μύτες" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:19 Η Πουπουλίνα: #27 09-11-10 19:19 Καλησπερα.Καταρχην θα παρεις μια καλη αμμο( biocats,everclean) και κατα δευτερον και παρα πολυ σημαντικο..θα παρεις μια κλειστη αμμολεκανη,γιατι απο οτι καταλαβα..εχεις την ανοιχτη.Καμια σχεση δεν εχει η μια απο την αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:27 Η ΕλευθερίαΣ.: #28 09-11-10 19:27 Α ευχαριστώ. Ναι έχω ανοιχτή γιατί φοβόμουν μήπως δεν μπαίνει στην κλειστή...και είπα τώρα που έμαθε για τα καλά..μη μου ξαναρχίζει να τα κάνει εκτός. Από άμμο έχω Catsan και εγώ και δεν υπάρχουν μυρωδιές, αφού έφυγα για 2 μέρες και όταν γύρισα ήταν γεμάτη και παρόλο που ήταν κλειστό το σπίτι δε μύριζε καθόλου. Απλά μερικές φορές όταν πηγαίνει μυρίζει τρομερά για 2-3 λεπτά, μετά εξαφανίζεται. Καλά...αν είναι θα πάρω κλειστή..τι να κάνω! Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κζ8 Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:55 Η κζ8 έγραψε: #29 09-11-10 19:55 κοιτα...κ εγω φοβομουν πολυ με τις μυρωδιες γιατι την ειχα παθει με κατι φθηνες αμμους που ειχα παρει...μυριζαν και κατα τη διαρκεια κ μεταομως πηρα την everclean την αρωματικη πρασινη δηλαδη κ δεν μυριζει ουτε τη στιγμη που παει (σε κλειστη τουαλετα,)το ειχα δοκιμασει κ με ανοιχτη στο σαλονι κ μυρισε 2-3 δευτερολεπτα,αυτο μονο κ οχι τιποτα ιδιαιτερο...πιστευω ομως οτι παιζουν μεγαλο ρολο κ οι τροφες...καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαίρεται!! Είμαι καινούργια στο forum και χάρηκα πολύ που σας βρήκα γιατί κάποιες φορές πραγματικά θέλεις να ρωτήσεις κάτι για το γατοπαιδάκι σου και δεν βρίσκεις έναν άνθρωπο. Εμείς χρησιμοποιούμε την EverClean. Καμιά μυρωδιά και πιστεύω ότι διατηρείται αρκετό καιρό. Κι εμείς έχουμε την άμμο του στο μπαλκόνι. Του την καθαρίζουμε μια φορά τη μέρα, το απόγευμα, και είναι μια χαρά. κάθε 10 ημέρες βέβαια ανανεώνεται 100% όλη η άμμος. Σταθερές ώρες μπορεί να έχει ένα γατάκι, νομίζω, που έχει συνηθίσει σε ''πρόγραμμα''. Εμένα το βιβικάκι μου πηγαίνει σταθερά μετά το πρωινό του και μετά το απόγευμα. Πολύ σταθερός στις συνήθειες του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Van_Moufas Νεοφερμένο μέλος Ο Van_Moufas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:40 Ο Van_Moufas: #25 24-03-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Elunitta: Εγώ έχω και κάποια άλλη απορία. Πως καταφέρνετε ρε παιδιά και παρακολουθείτε τι ..κάνουν τα γατάκια σας? Το διαβάζω κατα καιρούς και τρελλαίνομαι. Εγω με την κλειστή τουαλέτα δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα. Τόσο που πολύ φοβάμαι ότι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα δεν θα το καταλάβω. Έχουνε τόσο σταθερές ώρες τουαλέτας τα γατάκια σας ή φυλάτε καραούλι για το ευτυχές γεγονός κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... Εγώ τον παρακολουθώ διότι μια φορά είχε πάρει το μάτι μου κατά τύχη διάρροια με αίμα και από τότε μου πάει τρεις κι εξήντα, μου έχει μείνει ο φόβος. Πριν από αυτό ούτε εγώ καθόμουν και περίμενα πότε θα πάει ο Jack. 'Ασε που τις πιο πολλές φορές τον έβγαζα στον κήπο και την αμμοδόχο την χρησιμοποιούσε σπάνια εώς ποτέ. Αλλά έπαθα και έμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:13 Η ΕλευθερίαΣ.: #26 09-11-10 19:13 Καμιά λύση για να μη βρομάει τη στιγμή που τα κάνει??? Θα μου πεις..τα δικά σου δεν μυρίζουν? Ναι φίλε αλλά όχι τόσο. Και άντε όταν είμαι μόνη μου...όταν έχω κόσμο? Θα λέω "παρακαλώ, το γατί σκάβει...πρόκειται να τα κάνει γι ' αυτό κλείστε μύτες" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:19 Η Πουπουλίνα: #27 09-11-10 19:19 Καλησπερα.Καταρχην θα παρεις μια καλη αμμο( biocats,everclean) και κατα δευτερον και παρα πολυ σημαντικο..θα παρεις μια κλειστη αμμολεκανη,γιατι απο οτι καταλαβα..εχεις την ανοιχτη.Καμια σχεση δεν εχει η μια απο την αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:27 Η ΕλευθερίαΣ.: #28 09-11-10 19:27 Α ευχαριστώ. Ναι έχω ανοιχτή γιατί φοβόμουν μήπως δεν μπαίνει στην κλειστή...και είπα τώρα που έμαθε για τα καλά..μη μου ξαναρχίζει να τα κάνει εκτός. Από άμμο έχω Catsan και εγώ και δεν υπάρχουν μυρωδιές, αφού έφυγα για 2 μέρες και όταν γύρισα ήταν γεμάτη και παρόλο που ήταν κλειστό το σπίτι δε μύριζε καθόλου. Απλά μερικές φορές όταν πηγαίνει μυρίζει τρομερά για 2-3 λεπτά, μετά εξαφανίζεται. Καλά...αν είναι θα πάρω κλειστή..τι να κάνω! Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κζ8 Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:55 Η κζ8 έγραψε: #29 09-11-10 19:55 κοιτα...κ εγω φοβομουν πολυ με τις μυρωδιες γιατι την ειχα παθει με κατι φθηνες αμμους που ειχα παρει...μυριζαν και κατα τη διαρκεια κ μεταομως πηρα την everclean την αρωματικη πρασινη δηλαδη κ δεν μυριζει ουτε τη στιγμη που παει (σε κλειστη τουαλετα,)το ειχα δοκιμασει κ με ανοιχτη στο σαλονι κ μυρισε 2-3 δευτερολεπτα,αυτο μονο κ οχι τιποτα ιδιαιτερο...πιστευω ομως οτι παιζουν μεγαλο ρολο κ οι τροφες...καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elunitta: Εγώ έχω και κάποια άλλη απορία. Πως καταφέρνετε ρε παιδιά και παρακολουθείτε τι ..κάνουν τα γατάκια σας? Το διαβάζω κατα καιρούς και τρελλαίνομαι. Εγω με την κλειστή τουαλέτα δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα. Τόσο που πολύ φοβάμαι ότι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα δεν θα το καταλάβω. Έχουνε τόσο σταθερές ώρες τουαλέτας τα γατάκια σας ή φυλάτε καραούλι για το ευτυχές γεγονός κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... Εγώ τον παρακολουθώ διότι μια φορά είχε πάρει το μάτι μου κατά τύχη διάρροια με αίμα και από τότε μου πάει τρεις κι εξήντα, μου έχει μείνει ο φόβος. Πριν από αυτό ούτε εγώ καθόμουν και περίμενα πότε θα πάει ο Jack. 'Ασε που τις πιο πολλές φορές τον έβγαζα στον κήπο και την αμμοδόχο την χρησιμοποιούσε σπάνια εώς ποτέ. Αλλά έπαθα και έμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:13 Η ΕλευθερίαΣ.: #26 09-11-10 19:13 Καμιά λύση για να μη βρομάει τη στιγμή που τα κάνει??? Θα μου πεις..τα δικά σου δεν μυρίζουν? Ναι φίλε αλλά όχι τόσο. Και άντε όταν είμαι μόνη μου...όταν έχω κόσμο? Θα λέω "παρακαλώ, το γατί σκάβει...πρόκειται να τα κάνει γι ' αυτό κλείστε μύτες" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:19 Η Πουπουλίνα: #27 09-11-10 19:19 Καλησπερα.Καταρχην θα παρεις μια καλη αμμο( biocats,everclean) και κατα δευτερον και παρα πολυ σημαντικο..θα παρεις μια κλειστη αμμολεκανη,γιατι απο οτι καταλαβα..εχεις την ανοιχτη.Καμια σχεση δεν εχει η μια απο την αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:27 Η ΕλευθερίαΣ.: #28 09-11-10 19:27 Α ευχαριστώ. Ναι έχω ανοιχτή γιατί φοβόμουν μήπως δεν μπαίνει στην κλειστή...και είπα τώρα που έμαθε για τα καλά..μη μου ξαναρχίζει να τα κάνει εκτός. Από άμμο έχω Catsan και εγώ και δεν υπάρχουν μυρωδιές, αφού έφυγα για 2 μέρες και όταν γύρισα ήταν γεμάτη και παρόλο που ήταν κλειστό το σπίτι δε μύριζε καθόλου. Απλά μερικές φορές όταν πηγαίνει μυρίζει τρομερά για 2-3 λεπτά, μετά εξαφανίζεται. Καλά...αν είναι θα πάρω κλειστή..τι να κάνω! Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κζ8 Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:55 Η κζ8 έγραψε: #29 09-11-10 19:55 κοιτα...κ εγω φοβομουν πολυ με τις μυρωδιες γιατι την ειχα παθει με κατι φθηνες αμμους που ειχα παρει...μυριζαν και κατα τη διαρκεια κ μεταομως πηρα την everclean την αρωματικη πρασινη δηλαδη κ δεν μυριζει ουτε τη στιγμη που παει (σε κλειστη τουαλετα,)το ειχα δοκιμασει κ με ανοιχτη στο σαλονι κ μυρισε 2-3 δευτερολεπτα,αυτο μονο κ οχι τιποτα ιδιαιτερο...πιστευω ομως οτι παιζουν μεγαλο ρολο κ οι τροφες...καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καμιά λύση για να μη βρομάει τη στιγμή που τα κάνει??? Θα μου πεις..τα δικά σου δεν μυρίζουν? Ναι φίλε αλλά όχι τόσο. Και άντε όταν είμαι μόνη μου...όταν έχω κόσμο? Θα λέω "παρακαλώ, το γατί σκάβει...πρόκειται να τα κάνει γι ' αυτό κλείστε μύτες" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:19 Η Πουπουλίνα: #27 09-11-10 19:19 Καλησπερα.Καταρχην θα παρεις μια καλη αμμο( biocats,everclean) και κατα δευτερον και παρα πολυ σημαντικο..θα παρεις μια κλειστη αμμολεκανη,γιατι απο οτι καταλαβα..εχεις την ανοιχτη.Καμια σχεση δεν εχει η μια απο την αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:27 Η ΕλευθερίαΣ.: #28 09-11-10 19:27 Α ευχαριστώ. Ναι έχω ανοιχτή γιατί φοβόμουν μήπως δεν μπαίνει στην κλειστή...και είπα τώρα που έμαθε για τα καλά..μη μου ξαναρχίζει να τα κάνει εκτός. Από άμμο έχω Catsan και εγώ και δεν υπάρχουν μυρωδιές, αφού έφυγα για 2 μέρες και όταν γύρισα ήταν γεμάτη και παρόλο που ήταν κλειστό το σπίτι δε μύριζε καθόλου. Απλά μερικές φορές όταν πηγαίνει μυρίζει τρομερά για 2-3 λεπτά, μετά εξαφανίζεται. Καλά...αν είναι θα πάρω κλειστή..τι να κάνω! Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κζ8 Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:55 Η κζ8 έγραψε: #29 09-11-10 19:55 κοιτα...κ εγω φοβομουν πολυ με τις μυρωδιες γιατι την ειχα παθει με κατι φθηνες αμμους που ειχα παρει...μυριζαν και κατα τη διαρκεια κ μεταομως πηρα την everclean την αρωματικη πρασινη δηλαδη κ δεν μυριζει ουτε τη στιγμη που παει (σε κλειστη τουαλετα,)το ειχα δοκιμασει κ με ανοιχτη στο σαλονι κ μυρισε 2-3 δευτερολεπτα,αυτο μονο κ οχι τιποτα ιδιαιτερο...πιστευω ομως οτι παιζουν μεγαλο ρολο κ οι τροφες...καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα.Καταρχην θα παρεις μια καλη αμμο( biocats,everclean) και κατα δευτερον και παρα πολυ σημαντικο..θα παρεις μια κλειστη αμμολεκανη,γιατι απο οτι καταλαβα..εχεις την ανοιχτη.Καμια σχεση δεν εχει η μια απο την αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθερίαΣ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:27 Η ΕλευθερίαΣ.: #28 09-11-10 19:27 Α ευχαριστώ. Ναι έχω ανοιχτή γιατί φοβόμουν μήπως δεν μπαίνει στην κλειστή...και είπα τώρα που έμαθε για τα καλά..μη μου ξαναρχίζει να τα κάνει εκτός. Από άμμο έχω Catsan και εγώ και δεν υπάρχουν μυρωδιές, αφού έφυγα για 2 μέρες και όταν γύρισα ήταν γεμάτη και παρόλο που ήταν κλειστό το σπίτι δε μύριζε καθόλου. Απλά μερικές φορές όταν πηγαίνει μυρίζει τρομερά για 2-3 λεπτά, μετά εξαφανίζεται. Καλά...αν είναι θα πάρω κλειστή..τι να κάνω! Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κζ8 Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:55 Η κζ8 έγραψε: #29 09-11-10 19:55 κοιτα...κ εγω φοβομουν πολυ με τις μυρωδιες γιατι την ειχα παθει με κατι φθηνες αμμους που ειχα παρει...μυριζαν και κατα τη διαρκεια κ μεταομως πηρα την everclean την αρωματικη πρασινη δηλαδη κ δεν μυριζει ουτε τη στιγμη που παει (σε κλειστη τουαλετα,)το ειχα δοκιμασει κ με ανοιχτη στο σαλονι κ μυρισε 2-3 δευτερολεπτα,αυτο μονο κ οχι τιποτα ιδιαιτερο...πιστευω ομως οτι παιζουν μεγαλο ρολο κ οι τροφες...καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Α ευχαριστώ. Ναι έχω ανοιχτή γιατί φοβόμουν μήπως δεν μπαίνει στην κλειστή...και είπα τώρα που έμαθε για τα καλά..μη μου ξαναρχίζει να τα κάνει εκτός. Από άμμο έχω Catsan και εγώ και δεν υπάρχουν μυρωδιές, αφού έφυγα για 2 μέρες και όταν γύρισα ήταν γεμάτη και παρόλο που ήταν κλειστό το σπίτι δε μύριζε καθόλου. Απλά μερικές φορές όταν πηγαίνει μυρίζει τρομερά για 2-3 λεπτά, μετά εξαφανίζεται. Καλά...αν είναι θα πάρω κλειστή..τι να κάνω! Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κζ8 Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2010 στις 19:55 Η κζ8 έγραψε: #29 09-11-10 19:55 κοιτα...κ εγω φοβομουν πολυ με τις μυρωδιες γιατι την ειχα παθει με κατι φθηνες αμμους που ειχα παρει...μυριζαν και κατα τη διαρκεια κ μεταομως πηρα την everclean την αρωματικη πρασινη δηλαδη κ δεν μυριζει ουτε τη στιγμη που παει (σε κλειστη τουαλετα,)το ειχα δοκιμασει κ με ανοιχτη στο σαλονι κ μυρισε 2-3 δευτερολεπτα,αυτο μονο κ οχι τιποτα ιδιαιτερο...πιστευω ομως οτι παιζουν μεγαλο ρολο κ οι τροφες...καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κοιτα...κ εγω φοβομουν πολυ με τις μυρωδιες γιατι την ειχα παθει με κατι φθηνες αμμους που ειχα παρει...μυριζαν και κατα τη διαρκεια κ μεταομως πηρα την everclean την αρωματικη πρασινη δηλαδη κ δεν μυριζει ουτε τη στιγμη που παει (σε κλειστη τουαλετα,)το ειχα δοκιμασει κ με ανοιχτη στο σαλονι κ μυρισε 2-3 δευτερολεπτα,αυτο μονο κ οχι τιποτα ιδιαιτερο...πιστευω ομως οτι παιζουν μεγαλο ρολο κ οι τροφες...καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.