vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Την καθαρίζω κάθε μέρα αλλά κάθε πότε πρέπει να την αλλάζω ΕΝΤΕΛΩΣ και να βάζω καινούργια??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Ποια άμμο έχεις???![]()
Χμμμ δεν ξέρω τι μάρκα είναι.. Την παίρνω απο το Γαλαξία και γράφει ότι είναι αρωματική..!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν χρειάζεται να βάζεις πολύ 2 δάχτυλα είναι αρκετά.
Ανάλογα με την άμμο και την ποσότητα της παραγωγής 1 φορά 2, το μήνα πετάς όλη την άμμο και πλένεις την τουαλέτα.
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ την φτηνή την καθαρίζω 1,2 και 3 φορές την ημέρα(έχω δύο γατούλες).Κανονικά την βάζω με την ακριβή γιατί κάνει τους σβώλους πιο σκληρούς και ΄γινεται καλύτερος καθαρισμός.Όμως, εγώ γενικά το εξαντλώ..Με δύο γατιά κάθε 10 μέρες την αλλάζω τελείως και πλένω και την λεκανίτσα..Εσύ μάλλον θες τον διπλάσιο χρόνο..Όμως αν σε ενοχλεί η μυρωδια πιο νωρίς βάλε μια ποσότητα επιπλέον ΚΑΘΑΡΗ άμμο..Θα ρουφήξει τις μυρωδιες κάπως..ΚΑι θα κερδίσεις λίγο χρόνο ακόμη!Χμμμ δεν ξέρω τι μάρκα είναι.. Την παίρνω απο το Γαλαξία και γράφει ότι είναι αρωματική..!
Αυτό το κάνω εγώ..Δεν χρειάζεται να το κάνεις έτσι..Ο καθένας με τον τρόπο του!
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ την φτηνή την καθαρίζω 1,2 και 3 φορές την ημέρα(έχω δύο γατούλες).Κανονικά την βάζω με την ακριβή γιατί κάνει τους σβώλους πιο σκληρούς και ΄γινεται καλύτερος καθαρισμός.Όμως, εγώ γενικά το εξαντλώ..Με δύο γατιά κάθε 10 μέρες την αλλάζω τελείως και πλένω και την λεκανίτσα..Εσύ μάλλον θες τον διπλάσιο χρόνο..Όμως αν σε ενοχλεί η μυρωδια πιο νωρίς βάλε μια ποσότητα επιπλέον ΚΑΘΑΡΗ άμμο..Θα ρουφήξει τις μυρωδιες κάπως..ΚΑι θα κερδίσεις λίγο χρόνο ακόμη!Αυτό το κάνω εγώ..Δεν χρειάζεται να το κάνεις έτσι..Ο καθένας με τον τρόπο του!
![]()
Ναι όντως! Νόμιζα στην αρχή ότι δεν θα είχε διαφορά η απλή από την αρωματική αλλά τελικά έχει τερααααααααααααστια!! χαχα
Απορώ πώς άντεχα με την απλή.. Απλά βρώμα όχι αστεία!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Οχι βρε...Για μάρκα μιλάω..Υπάρχει μια άμμος η έβερκλιν(ever clean) που είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ αλλά είναι πάρα πολυ καλή..γιατί κάνει τους σβόλους απίστευτα γερούς και έτσι δεν μπερδεύεται η καθαρή με την βρώμικη..Όταν χρησιμοποιείς αυτήν απλά συμπληρώνεις με άμμο όταν την καθαρίσεις..Και την αλλάζεις μια φορά τον μήνα και με 2 γάτες..Ή πιο φτηνή δεν κάνει τόσο συμπαγείς τους σβώλους και σίγουρα θα μείνει κάτι πίσω.Αυτό λέω....Ναι όντως! Νόμιζα στην αρχή ότι δεν θα είχε διαφορά η απλή από την αρωματική αλλά τελικά έχει τερααααααααααααστια!! χαχα
Απορώ πώς άντεχα με την απλή.. Απλά βρώμα όχι αστεία!!
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Οχι βρε...Για μάρκα μιλάω..Υπάρχει μια άμμος η έβερκλιν(ever clean) που είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ αλλά είναι πάρα πολυ καλή..γιατί κάνει τους σβόλους απίστευτα γερούς και έτσι δεν μπερδεύεται η καθαρή με την βρώμικη..Όταν χρησιμοποιείς αυτήν απλά συμπληρώνεις με άμμο όταν την καθαρίσεις..Και την αλλάζεις μια φορά τον μήνα και με 2 γάτες..Ή πιο φτηνή δεν κάνει τόσο συμπαγείς τους σβώλους και σίγουρα θα μείνει κάτι πίσω.Αυτό λέω....
Ααααα!! Πόσο πιο ακριβή είναι βασικά?? (Δύσκολα τα πράγματα για μας τους φοιτητές...)
katerina10
Περιβόητο μέλος
απο 13 έως 17 ευρώ η δεκάκιλη!!!!!Δύσκολη ναι ναι !!!Ααααα!! Πόσο πιο ακριβή είναι βασικά?? (Δύσκολα τα πράγματα για μας τους φοιτητές...)
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
απο 13 έως 17 ευρώ η δεκάκιλη!!!!!Δύσκολη ναι ναι !!!![]()
13-17??? Ας συνεχίσω να παίρνω αυτή με τα 3 ευρώ κι ας την αλλάζω πιο συχνά!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλά θα κανεις..Απλά να σου πω..δεν υπάρχει κανοναας..αλλά πόσο θα αντέξεις την μυρωδιά εσύ και η γατούλα σου..Αν την καθαρίζεις τακτικά δεν θα υποφέρεις όμως τόσο και ίσως να μην χρειάζεται αλλαγή συχνά..13-17??? Ας συνεχίσω να παίρνω αυτή με τα 3 ευρώ κι ας την αλλάζω πιο συχνά!!!

vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Καλά θα κανεις..Απλά να σου πω..δεν υπάρχει κανοναας..αλλά πόσο θα αντέξεις την μυρωδιά εσύ και η γατούλα σου..Αν την καθαρίζεις τακτικά δεν θα υποφέρεις όμως τόσο και ίσως να μην χρειάζεται αλλαγή συχνά..![]()
Την έχω και στη βεράντα την άμμο και τώρα που αρχίζει το κρύο θα είναι καλύτερα από άποψη μυρωδιάς πιστεύω.. Απλά το καλοκαίρι την άλλαζα πολύ συχνά όλη γι'αυτό είχα την απορία!!
moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ο κανόνας λέει όποτε κάποιος από τους συαγκατοικους δεν αντέχει...Την έχω και στη βεράντα την άμμο και τώρα που αρχίζει το κρύο θα είναι καλύτερα από άποψη μυρωδιάς πιστεύω.. Απλά το καλοκαίρι την άλλαζα πολύ συχνά όλη γι'αυτό είχα την απορία!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Βρε δωράκι το ότι την καθαρίζει ...την καθαρίζει..ολόκληρη όμως ποτε την αλλάζει είναι το θέμα...Ασχετα απο τη μαρκα,εχε υποψιν σου οτι δεν πρεπει να μενει για πολλες μερες η βρωμικη αμμος,γιατι υπαρχει κινδυνος ουρολοιμωξης.Εγω παιρνω με 13 ευρω την κρυσταλλικη,που με βολευει γιατι πεταω τις ακαθαρσιες μεσα στην τουαλετα και τα ουρα τα φυλακιζουν οι κρυσταλλοι και δεν μυριζουν καθολου.

vikoulini
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
ααααααααα βεβαια εγώ αν μείνει αμμος λερρωμένη από ουρα παίρνω και κανα μανταλάκι για να καθαρίσω την άμμο..Η μυρωδιά σε εμένα σημαίνει ΑΛΛΑΓΗ επι τόπου!!!Οχι για τα ουρα εννοω,γιατι αν δεν κανει σβωλους καλους και μενει μεσα μια ποσοτητα λερωμενης αμμου,θα πρεπει να την αλλαζει συχνοτερα ολοκληρη.
Αλλά έχω και πολυ έντονη την μυρωδιά!
efterpi
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool