katerina10
Περιβόητο μέλος
Θα συμπληρώσω επίσης ότι κι εγώ πλέον θα χρησιμοποιώ αυτήν και μόνο την αμμο γιατί είδα ότι η μόνη άμμος που βγαίνει έξω από την τουάλέτα είναι η φτηνή και μαζί με αυτήν και κακάκια!!!!!!!!η everclean η δεκακιλη εμενα μ κραταει 15 μερες (δηλαδη,ολο αυτο το διαστημα συμπληρωνω την αμμο που καθαριζω και την αλλαζω ολοκληρη κατηε 15 μερες).Μπορεις να τη βρεις 13 ευρω ειναι πολυ καλυτερης ποιοτητας απο την απλη,πολυ καλυτερη με τις μυρωδιες απο την αρωματικη απλη και πολυ πιο ευκολη στο καθαρισμα.Στην τελικη εμενα τουλαχιστον με συμφερε γιατι με την απλη ξοδευα και πιο πολλα λεφτα γιατι την αλλαζα ολη πιο συχνα και επισης λερωνοταν και η γυρω περιοχη πολυ οταν απλα την καθαριζα.
Ευτέρπη ποιά από όλες παίρνεις???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Πωπω κι αυτές οι γάτες.. Δε θα μπορούσαν να έχουν μια τουαλέτα σαν τη δικιά μας??? χιχιχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efterpi
Νεοφερμένο μέλος
χαχαχαχ ναι οπως στο "Meet the parents".....που τραβουσε καζανακι!ασε ασε χεχεχεχ!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Και εμείς, αυτή χρησιμοποιούμε. Δεν συγκρίνεται από κάθε άποψη με τις φτηνές. Μια φορά το μήνα την αλλάζω τελείως, πλένω και το κουτί. Δεν μυρίζει , βέβαια την έχω στη βεράντα. Aς βάζουμε την καλή, όσο τη βρίσκουμε, γιατί με την οικονομική κρίση, προβλέπω να εξαφανισθούν τα είδη πολυτελείαςπαιρνω την activeblock (ειναι αυτη που στη συσκευασια εχει κοκκινο).
χαχαχαχ ναι οπως στο "Meet the parents".....που τραβουσε καζανακι!ασε ασε χεχεχεχ!

και μας βλέπω σε λίγο να βάζουμε πριονίδια και εφημερίδες

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοστίζει 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, το οποίο αρκεί για μια κοινή αμμολεκάνη, κάνει σβώλους και τα τσισάκια και τα κακάκια και τα αφαιρώ χωρίς να λερώνεται η υπόλοιπη άμμος, δεν μυρίζει το σπιτι καθόλου, ούτε καν όταν ανακατεύω την άμμο ψάχνοντας για τα "κεράσματα" των μικρών. Κάθε βδομάδα εγώ (με δύο γατάκια) αλλάζω την άμμο και καθαρίζω την αμμολεκάνη και το 1 πεντάκιλο Biocat's τη βδομάδα μου βγαίνει 10 ευρώ το μήνα...Επιπλέον πιτεύω πως είναι πολύ καλύτερη από την Everclean, την οποία δοκίμασα πριν την Biocat's αλλά απογοητεύτηκα πλήρως...
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ πήρα πριν από λίγες μέρες την Biocat's και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!
Υπάρχει σε σούπερ μάρκετ αυτή ή μόνο σε πετ σοπ??
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει σε σούπερ μάρκετ αυτή ή μόνο σε πετ σοπ??
Σε σουπερμάρκετ δεν την έψαξα, γιατί το πετ σοπ που ψωνίζουμε (Cats and dogs στην Κυψέλη) κάνει ντελίβερι κατ'οίκον και μας τα φέρνει όλα στην πόρτα μας

Πάντως σε πετ σοπ σίγουρα θα την βρεις, όμως σε σουπερμάρκετ δεν νομίζω να την έχουν...
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Αυτά που κάνουν delivery μια χαρά!! Να φανταστείς εγώ με το ζόρι κουβαλάω την άμμο από το σούπερ μάρκετ ως το σπίτι που είναι γύρω στα 150 μ!!!
mata_n
Νεοφερμένο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πήρα πριν από λίγες μέρες την Biocat's και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!
Κοστίζει 2,5 ευρώ το πεντάκιλο, το οποίο αρκεί για μια κοινή αμμολεκάνη, κάνει σβώλους και τα τσισάκια και τα κακάκια και τα αφαιρώ χωρίς να λερώνεται η υπόλοιπη άμμος, δεν μυρίζει το σπιτι καθόλου, ούτε καν όταν ανακατεύω την άμμο ψάχνοντας για τα "κεράσματα" των μικρών. Κάθε βδομάδα εγώ (με δύο γατάκια) αλλάζω την άμμο και καθαρίζω την αμμολεκάνη και το 1 πεντάκιλο Biocat's τη βδομάδα μου βγαίνει 10 ευρώ το μήνα...Επιπλέον πιτεύω πως είναι πολύ καλύτερη από την Everclean, την οποία δοκίμασα πριν την Biocat's αλλά απογοητεύτηκα πλήρως...
Συγνώμη, η Βιοκατς, δεν είναι αυτή με το άρωμα πορτοκάλι;
Μα οι γάτες δεν το θέλουν νομίζω; Α τελικά κοίταξα αυτή που εχω και είναι friskies με κόκκους λεβάντας! Και παρατήρησα σήμερα και αυτά που μου είπατε αν δηλαδή κάνει καλούς σβόλους και όντως κάνει!
Αυτά που κάνουν delivery μια χαρά!! Να φανταστείς εγώ με το ζόρι κουβαλάω την άμμο από το σούπερ μάρκετ ως το σπίτι που είναι γύρω στα 150 μ!!!
Που τους είδες τους σβώλους;
Τίποτα δεν κάνει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool