Άμμος

εγω οταν αλλαζω την αμμο τελειως ξεπλενω την τουαλετα αλλα μαλον μενουν νερα να βρεχετε η αμμος κατω κατω και μαζευει εντομα παντως θα αλλαξω την αμμο που θα την βρω?

Την άμμο την έχεις μέσα σε κουτί; Γιατί βρέχετε από κάτω; Μήπως έχεις ζωύφια μέσα στην αποθήκη και μπαίνουν στην άμμο;

εγω που χρησιμοποιω οικολογικη αμμο εδω και ενα χρονο (απο σιταρι και τωρα απο αρακα)

Πω πω δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο! Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα! Κυκλοφορεί και στην Ελλάδα αυτή η άμμος;

και κατι ακομα... εγω δεν θα ταιζα τις γατες μου σε μερος οπου ειναι η λεκανη και τα απορρυπαντικα. Εσενα σου αρεσει να τρως εκει; Το βρισκω και καπως ανθυγιεινο :hmm:

Συμφωνώ, καλύτερα να μην έχεις άμμο και απορρυπαντικά μαζί με το φαγητό και το νερό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αποπαρασιτωση εχεις κανει στις γατες σου? Ζωυφια που να περπατανε πανω στην αμμο,εμενα μου κανει καθαρα οτι εχουν ενδοπαρασιτα τα γατακια σου! Γιατι και εξω να την ειχες την αμμο,κατι τετοιο δυσκολα θα γινοταν.Ποσο μαλλον οταν δεν ειναι μυγες που πετανε!:confused:
Εγω θα σου ελεγα να τους κανεις εσωτερικη και εξωτερικη αποπαρασιτωση επειγοντως και να αλλαξεις αμμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την άμμο την έχεις μέσα σε κουτί; Γιατί βρέχετε από κάτω; Μήπως έχεις ζωύφια μέσα στην αποθήκη και μπαίνουν στην άμμο;

Πω πω δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο! Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα! Κυκλοφορεί και στην Ελλάδα αυτή η άμμος;

Συμφωνώ, καλύτερα να μην έχεις άμμο και απορρυπαντικά μαζί με το φαγητό και το νερό...

νομιζω κυκλοφορει μια απο καλαμποκι, ρωτα την evelynkar για περισσοτερες λεπτομερειες!! Αυτη απο σιταρι που επαιρνα λεγοταν swheat scoop και αυτη που παιρνω απο αρακα λεγεται p-pod

καλημερα τελικα μαλον ειναι της αποθηκης τα ζωηφια κ απλα μπαινουν μεσα.μενω σε σε μια διχωρη γκαρσονιερα που αποτελειται απο την κουζινα το δωματιο την μικρη αποθηκη κ ενα μικρο μπανιο κ η βεραντα οπως καταλαβαινετε δεν εχω τον χωρο να την βαλω αλλου

καλημερα τελικα μαλον ειναι της αποθηκης τα ζωηφια κ απλα μπαινουν μεσα.μενω σε σε μια διχωρη γκαρσονιερα που αποτελειται απο την κουζινα το δωματιο την μικρη αποθηκη κ ενα μικρο μπανιο κ η βεραντα οπως καταλαβαινετε δεν εχω τον χωρο να την βαλω αλλου
Στη βεραντα αν την περιφραξεις? Δεν ειναι καλο για την υγιεια του να πηγαινει σε αμμο με ζωηφια.
Μπορεις να βγαλεις μια φωτο να δουμε πως ειναι τα ζωηφια? Καθε ποτε αλλαζεις αμμο?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back