elisaveta
Νεοφερμένο μέλος
ΟΝΑΜΑΖΟΜΑΙ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Κ ΕΙΜΑΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ . ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 5 ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΓΑΤΑΚΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Σ ΕΝΑ ΣΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΓΑΤΑΚΙ) Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΓΚΡΙ ΜΕ ΛΕΥΚΟ,ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΓΑΤΕΣ.
ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΦΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ,ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ..Η ΜΗΤΕΡΑ
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΑΤΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ...
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε τώρα τι να του πεις κι αυτού… έχει πρόβλημα με τις γάτες και φαντάζεται ότι τον λερώνουν. Δοκιμάστε να του μιλήσετε καναδυο άτομα μήπως και συγκινηθεί. Αν επιμένει να υπερασπίζεται αυτό που θέλει να κάνει πέστε του ότι είναι παράνομο μήπως και τον συγκινήσει αυτό. Στην ανάγκη πάτε στον εισαγγελέα.
Ε τώρα πώς να μην το πω… Του βάζεις φωτιά την έκθεση να βρει ένα σωρό παλιολαμαρίνες ή δε του βάζεις…
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμ σε νοιώθω δεν σε νοιώθω;Τα ίδια περνάω κι εγώ με τον ξυλουργό εδώ δίπλα! Θανάση πίστεψέ με έχω μπει στον πειρασμό να του κάνω το ξυλουργείο φλαμπέ πολλές φορές!
elisaveta
Νεοφερμένο μέλος
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ, ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΠΩΣ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ,, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ, ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ.. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΑΜΑΛΑΚΗ.. ΦΙΛΙΑ!!!
ladycat
Διάσημο μέλος
Η φωτιά μπορεί να τέθηκε υπό έλεγχο, δυστυχώς όμως μεγάλος αριθμός μικρών ζωών και σπάνιων πτηνών απανθρακώθηκε.
Τώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο άγνωστοι να μπήκαν στο μαγαζί με σκοπό να κλέψουν, και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά".
Απο τις σημερινές ειδήσεις.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Τι φοβερό πράγμα.... Κρίμα. Μπροστά τους να το βρούνε με τόση αρνητική ενεργεια που συγκεντρώνουνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool