Άνθρωποι δολοφόνοι

elisaveta

Νεοφερμένο μέλος

Η elisaveta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
:mad: ΟΝΑΜΑΖΟΜΑΙ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Κ ΕΙΜΑΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ . ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 5 ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΓΑΤΑΚΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Σ ΕΝΑ ΣΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΓΑΤΑΚΙ) Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΓΚΡΙ ΜΕ ΛΕΥΚΟ,
ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΓΑΤΕΣ.
ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΦΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ,ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ..Η ΜΗΤΕΡΑ
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΑΤΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ...
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ..:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ποιον το είπε;
Ε τώρα τι να του πεις κι αυτού… έχει πρόβλημα με τις γάτες και φαντάζεται ότι τον λερώνουν. Δοκιμάστε να του μιλήσετε καναδυο άτομα μήπως και συγκινηθεί. Αν επιμένει να υπερασπίζεται αυτό που θέλει να κάνει πέστε του ότι είναι παράνομο μήπως και τον συγκινήσει αυτό. Στην ανάγκη πάτε στον εισαγγελέα.

Ε τώρα πώς να μην το πω… Του βάζεις φωτιά την έκθεση να βρει ένα σωρό παλιολαμαρίνες ή δε του βάζεις…

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω με το θαναση σε οτι ειπε

Τα ίδια περνάω κι εγώ με τον ξυλουργό εδώ δίπλα! Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Θανάση πίστεψέ με έχω μπει στον πειρασμό να του κάνω το ξυλουργείο φλαμπέ πολλές φορές! Θέλει πολύ προσοχή να μην πηγαίνουν τα γατάκια σου εκεί!

Τα ίδια περνάω κι εγώ με τον ξυλουργό εδώ δίπλα! Θανάση πίστεψέ με έχω μπει στον πειρασμό να του κάνω το ξυλουργείο φλαμπέ πολλές φορές!
Αμ σε νοιώθω δεν σε νοιώθω;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ, ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΠΩΣ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ,, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ:hmm: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ, ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ.. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΑΜΑΛΑΚΗ.. ΦΙΛΙΑ!!!:up: :up: :up:

αχ θα σε παρακαλουσα μονο να γραφεις με μοκρα γραμματα αν θες γιατι ειναι σα να φωναζεις ετσι με τα κεφαλαια

"Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης σε κατάστημα pet shop, στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο.

Η φωτιά μπορεί να τέθηκε υπό έλεγχο, δυστυχώς όμως μεγάλος αριθμός μικρών ζωών και σπάνιων πτηνών απανθρακώθηκε.
Τώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο άγνωστοι να μπήκαν στο μαγαζί με σκοπό να κλέψουν, και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά".
Απο τις σημερινές ειδήσεις.:(

Ναι ηταν ασχημο αυτο .Οσο σκεφτομαι οτι ολα τα ζωακια σε αυτα τα μαγαζια ζουν χωρις μετρα προστασιας. Το μαγαζι δεν ειχε αδεια αυτο σημαινει οτι δεν πληρουσε κανενα μετρο ασφαλειας, βεβαια ο ανθρωπος που το ειχε ηταν πολυτεκνος και εκανε λεει μια δουλεια που αγαπουσε αλλα και παλι τι φταιγαν τα καημενα ζωακια?

Αχου, δεν το είχα ακούσει.... :confused: :mad: :( . Τι φοβερό πράγμα.... Κρίμα. Μπροστά τους να το βρούνε με τόση αρνητική ενεργεια που συγκεντρώνουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back