Άνθρωποι και ζώα

thundercat

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία Μαλιδάκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Παρακαλώ δείτε το σχετικό link.
https://anadasosi.blogspot.com/2008/01/blog-post_09.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω, είμαστε οι χειρότερη φάρα!! Δεν έχω τι να πω πλέον!! Πως το καταγγέλουμε αυτό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάνας Δημοσιογράφος ανάμεσά μας????
Κανάλια θέλει αυτό!!!!!!!!!!!!!!! :mad:
@@##$$$###

Κανάλια θέλει αυτό!!!!!!!!!!!!!!! :mad:
Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτό θέλει σχολεία (και παιδεία γενικότερα)...

Σωστά!!!!!
Αλλά δυστυχώς, έχουμε καταλήξει οτι μόνο αν το δούμε στην τηλεόραση υπάρχει κάποια ελπίδα..... :(:(:mad::mad:
(βλ. μαθητης στην Χιο...)

Σωστά!!!!!
Αλλά δυστυχώς, έχουμε καταλήξει οτι μόνο αν το δούμε στην τηλεόραση υπάρχει κάποια ελπίδα..... :(:(:mad::mad:
(βλ. μαθητης στην Χιο...)

Κι αυτό όμως ξεχάστηκε πολύ γρήγορα, τώρα μόνο ο Ζαχόπουλος μας ενδιαφέρει

Κι αυτό όμως ξεχάστηκε πολύ γρήγορα, τώρα μόνο ο Ζαχόπουλος μας ενδιαφέρει

Οπότε δεν κάνουμε τίποτα............... :hmm::hmm:

Βασικά θέλει οργάνωση! Αν μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να μιλήσουμε σε μαθητές και δασκάλους για το θέμα αυτό (ωστε να βάλουμε μυαλό στους δασκάλους και μετά αντίστοιχα στα παιδιά), μια ενημέρωση πιστεύω είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε! Ακόμα και στα κανάλια μπορούμε να κάνουμε ενημέρωση

Ποιοι ειναι οι ανθρωποι και ποια τα ζωα......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακριβώς αυτό νομίζω και γω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν είναι δυνατόν! Για ποιό λόγο γίνεται αυτό; Για γούνα ή για να μην τους πειράζουν τα κοπάδια;:mad:
Πολύ φοβάμαι όμως ότι δε συμβαίνει μόνο στο συγκεκριμένο μέρος αλλά εκτεταμένα. Απλά έτυχε να έρθει αυτό στη δημοσιότητα:/:

Η εικονα σε συγκλονιζει.:down:Οσο για το τι μπορει να γινει,παιδεια και παλι παιδεια.Εχω χρονια που τελειωσα με την μεση εκπαιδευση και δεν γνωριζω την συγχρονη διδακτεα υλη.Μαθημα Οικολογια -προστασια του περιβαλλοντος επιβαλεται σημερα να ειναι πρωταρχικης σημασιας.Και να διδασκεται ουσιαστικα.Αν επενδυσεις στις νεες γενιες τοτε ισως υπαρξει ελπιδα .:/:

Που καταλήγουν όλες οι συζητήσεις για τη στάση ζωής των ανθρώπων; Στην παιδεία;
Αυτά τα παιχνίδια τι καλλιεργούν στα παιδιά;

Clip_5-1.jpg

Clip_4-1.jpg

Αισχος

Από τον κατασκευαστή μέχρι το μαγαζάτορα, ή δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν κακό ή δεν τους ενδιαφέρει. Ποιος θα σπάσει τον κρίκο για να μην συνεχίζεται η αλυσίδα;

συγνωμη παιδια αλλα δυσκολευομαι να παρακολουθησω..
αν ηταν σκετα τα λουτρινα παλι δε θα πουλαγαν?? ηθελαν να περασουν ντε και σονι ενα αθλιο μηνυμα που δεν καταλαβανω και τι ελλητηριαθα ειχε κατι τετοιο.
και αν τοσκεφτει κανεις το κλουβι εχει ενα εξτρα κοστος αρα γιατι να το κανουν..
παλι δε βρισκω μια λογικη στην υπαρξη αυτου του παιχνιδιου...

ξυπναει κανεις πολυ πρωι να προωθησει το θεμα σε κανενα ειδησεογραφικο πρωινο τυπου παπαδακη και δεν ξερω ποιο αλλο , το λεω επειδη εχουν αρκετη τηλεθεαση αν το ακουσουν πολλα αυτια και το δουν πολλα ματια ισω σιγα σιγα αρχισουμε σα λαος να σκεφτομαστε λογικα...
αν γινοματσαν πιο ενερηγτικοι ισως καταφερναμε να φτιαχναμε εμεις το τοπιο και τοτε ισως αυτο το τοπιο να ηταν ομορφο...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back