thundercat
Νεοφερμένο μέλος
https://anadasosi.blogspot.com/2008/01/blog-post_09.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Κάνας Δημοσιογράφος ανάμεσά μας????
Κανάλια θέλει αυτό!!!!!!!!!!!!!!!

@@##$$$###
aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτό θέλει σχολεία (και παιδεία γενικότερα)...Κανάλια θέλει αυτό!!!!!!!!!!!!!!!![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτό θέλει σχολεία (και παιδεία γενικότερα)...
Σωστά!!!!!
Αλλά δυστυχώς, έχουμε καταλήξει οτι μόνο αν το δούμε στην τηλεόραση υπάρχει κάποια ελπίδα.....

(βλ. μαθητης στην Χιο...)
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστά!!!!!
Αλλά δυστυχώς, έχουμε καταλήξει οτι μόνο αν το δούμε στην τηλεόραση υπάρχει κάποια ελπίδα.....
(βλ. μαθητης στην Χιο...)
Κι αυτό όμως ξεχάστηκε πολύ γρήγορα, τώρα μόνο ο Ζαχόπουλος μας ενδιαφέρει
julia
Διακεκριμένο μέλος
Κι αυτό όμως ξεχάστηκε πολύ γρήγορα, τώρα μόνο ο Ζαχόπουλος μας ενδιαφέρει
Οπότε δεν κάνουμε τίποτα...............

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ΒΑΛΙΑ13385
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτό θέλει σχολεία (και παιδεία γενικότερα)...
Ακριβώς αυτό νομίζω και γω!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ φοβάμαι όμως ότι δε συμβαίνει μόνο στο συγκεκριμένο μέρος αλλά εκτεταμένα. Απλά έτυχε να έρθει αυτό στη δημοσιότητα

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτά τα παιχνίδια τι καλλιεργούν στα παιδιά;
zorica
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
αν ηταν σκετα τα λουτρινα παλι δε θα πουλαγαν?? ηθελαν να περασουν ντε και σονι ενα αθλιο μηνυμα που δεν καταλαβανω και τι ελλητηριαθα ειχε κατι τετοιο.
και αν τοσκεφτει κανεις το κλουβι εχει ενα εξτρα κοστος αρα γιατι να το κανουν..
παλι δε βρισκω μια λογικη στην υπαρξη αυτου του παιχνιδιου...
ξυπναει κανεις πολυ πρωι να προωθησει το θεμα σε κανενα ειδησεογραφικο πρωινο τυπου παπαδακη και δεν ξερω ποιο αλλο , το λεω επειδη εχουν αρκετη τηλεθεαση αν το ακουσουν πολλα αυτια και το δουν πολλα ματια ισω σιγα σιγα αρχισουμε σα λαος να σκεφτομαστε λογικα...
αν γινοματσαν πιο ενερηγτικοι ισως καταφερναμε να φτιαχναμε εμεις το τοπιο και τοτε ισως αυτο το τοπιο να ηταν ομορφο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool