Άντε πάλι τα ίδια!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
χθες ηρθε αυτος ο σκυλος,θηλυκο λυκοσκυλο.καποιος θα το παρατησε παλι!εβαλα παλι αγγελιες.δειχνει να τα χει τα χρονακια του.λετε να ειναι αρρωστο και γι αυτο να το παρατησανε ή το βαρεθηκανε.σε λιγο θα το παω στον κτηνιατρο μπας και εχει (λεμε τωρα)μικροτσιπ!και ειναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ!!!
P1040608.jpg
κανε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ το καημενο...:( :( Ναι δειχνει μεγαλουλη..Γιατι τα παρατανε δεν μπορω να καταλαβω!! :mad: :mad: Πως σου παει καρδια να το παρατησεις????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι φαίνεται να είναι μεγάλη, το βλέπεις από την μουσούδα της που έχει ασπρίσει.:) Μπορεί να έχει κόψει ή ξεφύγει από την αλυσίδα της, κάποιος μπορεί να την ψάχνει.:hmm: :(

το πηγα στον κτηνιατρο,ειναι 7 ετων περιπου εχει προσφατα γεννησει και δεν εχει τσιπ!

την καημενη...:( μηπως της πηραν τα παιδακια και ξεφυγε για να τα ψαξει?? τι θα κανεις αγγελικη??

το καημένο! Ειναι τόσο γλυκούλι! Μακάρι να βρεθει κανενα σπιτάκι και γι' αυτό. Παίζει καμια φιλοζωική που να μπορεί να βοηθησει??? Πανεμορφο ειναι! Τουλάχιστον βάζε του φαγάκι και νερακι όσο μπορεις, ειναι βοηθεια κι αυτή, ζωτικής σημασίας γι' αυτο

το προβλημα δεν ειναι το φαι,ειναι οτι τωρα θα εχω 3 εξω απο το σπιτι και φοβαμαι γιατι αμα βλεπουν πολλα αρχιζουν τις φολες.εχω βαλει παλι αγγελιες και πηγα και στην αστυνομια.

μπραβο αγγελικη.. τι να πω μαλλον εχεις μαγνητη κοπελα μου...ισως ο θεουλης τα στελνει σε σενα γιατι ξερει οτι τα αγαπας...

ασε μεχρι στιγμης μεσα σε 10 χρονια εχω βρει 36 κουταβια,15 γατες και 6 σκυλια μεγαλα!!!δεν μπορω αλλα......!!!!

τουλαχιστον τα φροντιζεις παντα και αυτο σε τιμαει..
μηπως το σπιτι σου ειναι περασμα??

μπα,μαλλον εγω τα μαγνητιζω!γιατι τα περισσοτερα τα εχω βρει σε ασχετα μερη.

Aγγελικη μιας και τα φροντιζεις που τα φροντιζεις γιατι δεν σκεφτεσαι να το κανεις πιο οργανωμενα και με υποστηριξη???

Ειναι δυσκολο νατο κανεις μονη , θα σου προτεινα να επικοινωνησεις με

την Μαρινα απο το στραυ στο admin@stray.gr
η με την κλειαννα στο 6945139859
η με την φιλοζωικη αθηνων Τηλ.: 210 6020.202 στο Κωροπι
η στο φιλοζωικο τους κεντρο 210 6020.202, 210 6626.061

Γινε μελος σε οποιο σου ταιριαζει,

Ετσι θα μπορεις να τα βοηθας, θα χεις πολυ φτηνους κτηνιατρους, αλλα θα αποκτησεις και υποστηριξη, θα μαθεις πως να χειριζεσαι τα σκυλακια κ γατακια που τοσο αγαπας και θα δωθουν πιο ευκολα. Κι εγω αυτο εκανα με τα εδω γιατι ειχα τα ιδια προβληματα. Προς το παρον μεχρι τη δευτερα κρατησε την γριουλα σκυλιτσα κοντα σου εστω και εξω ταισε την και δευτερα επικοινωνησε με τα σωματεια για να δειτε που θα φιλοξενηθει μεχρι να υιοθετηθει απο καποιον. μπορεις η να την κρατησεις εσυ η να βοηθησεις στην προωθηση αγγελιων για να δωθει. Αυτες που εβαλα εγω εδω εχουν πολυ περαση ιδιως αυτη του ζυμωνουλη, σημερα θα ερθουν δυο οικογενειες γι αυτον , μη το βαζεις κατω υπαρχει καποιος που θα την θελει.

ευχαριστω yasmin,εχω μιλησει με την μαρινα,μηπως ξερει καποιον και να το εχει υποψιν της,εχω βαλει παλι αγγελιες,αλλα ειναι πολυ δυσκολο γιατι ειναι 7 χρονων!!!δεν νομιζω καποιος να το θελει τοσο μεγαλο.βοηθαει οτι ειναι λυκοσκυλο,αλλα η ηλικια ειναι μεγαλο προβλημα.μακαρι να μπορουσα να τα παρω ολα!

η νεα μακρη εχει καποιο φιλοζωικο σωματειο απο οτι εμαθα προσφατα,αναλαμβανει ομως μονο στειρωσης και τραυματισμενα ζωα,δεν εχει χωρους φιλοξενειας.μιλησα με την υπευθυνη και μου ειπε οτι θα κανονισουμε να την στειρωσουμε και αυτην.και τοσο καιρο πληρωνα τοσες στειρωσεις μονη μου!!!!

Αχ, βρε Αγγελικούλα! Τα ζώα όπως και τα παιδιά καταλαβαίνουν ποιοι τα αγαπούν και πηγαίνουν σφαίρα σ'αυτούς.... :)

Γι αυτο σου λεω γινε μονιμο μελος καποιου και φτηνοτερα θα ειναι και θα γνωρισεις και ατομα που θα μπορεσουν να βοηθησουν ετσι μονη σου τραβας ζορι

Αχ, βρε Αγγελικούλα! Τα ζώα όπως και τα παιδιά καταλαβαίνουν ποιοι τα αγαπούν και πηγαίνουν σφαίρα σ'αυτούς.... :)

έτσι έιναι ... φαίνεται πολύ στεναχωρημένο και έχει απίστευτο βλέμα!Πώς είναι δυνατόν να το παρατήσει άνθρωπος ?:/: :/:

γιατι δεν ειναι <<ανθρωπος>>!

δεν ειχε ενδιαφερθει καποιος γνωστος της Γιασμιν??τι εγινε τελικα?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back