Άντρας ή γυναίκα;

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Είσαι άντρας ή γυναίκα;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Άντρας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γυναίκα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Total voters
    0

Raisa

Περιβόητο μέλος

Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
".... μήπως να μου ετοίμαζες μια λίστα με όλους τους άντρες εδώ μέσα να τους γνώριζα και εγώ; Εμείς προφανώς θα είμαστε οι λεγόμενοι «γατοπατέρες»"

:D
Μετά από το παραπάνω αίτημα του kd_notorious και πολλών άλλων φίλων σε διάφορα θέματα, σκέφτηκα να κάνουμε μια δημοσκόπηση για να δούμε τελικά πόσοι άντρες είναι στην παρέα μας!:hmm:
Εμπρός λοιπόν να δούμε πόσους "Γατοπατέρες" έχουμε!!

Πρώτη ψηφισα εγώ...γυναίκα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεύτερη εγώ,αλλά μαζι και 5 άντρες μετράνε;:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:δεν έχουν άλλο λογαριασμό κα δεν γράφουν,απλά τα αγαπάνε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω ψηφισα γυναικα φυσικα:DΓιατι ομως στα αποτελεσματα μου βγαζει γυναικες 100%. Ουτε ενας ανδρας δεν δηλωσε ακομη παρον;)

Και εγώ δήλωσα. Περιμένω όλο περιέργεια τα αποτελέσματα...
Προφανώς η δημοσκόπηση ισχύει για όλο το φόρουμ, ασχέτως περιοχής. Έτσι δεν είναι;

Και εγώ δήλωσα. Περιμένω όλο περιέργεια τα αποτελέσματα...
Προφανώς η δημοσκόπηση ισχύει για όλο το φόρουμ, ασχέτως περιοχής. Έτσι δεν είναι;

Ναι είναι για όλο το φόρουμ!:D
Καλέ τι γίνετε....μόνο γυναίκες μέχρι τώρα:blink: και μετά κάνουν παράπονα οι άντρες κατάλαβες;;:P:D

Να παρουσιαστώ κι εγώ η γυναίκα!
Μάλλον δεν κατάλαβαν την ψηφοφορία κι επειδή δεν είναι περίεργοι δεν ανοίγουν το post για να το διαβάσουν.

Να παρουσιαστώ κι εγώ η γυναίκα!
Μάλλον δεν κατάλαβαν την ψηφοφορία κι επειδή δεν είναι περίεργοι δεν ανοίγουν το post για να το διαβάσουν.

Ναι, είναι και αυτό μια εξήγηση:hmm:....ενώ εμείς οι περίεργες κοτσομπόλες:D:lol::lol:

Δεν βλέπω ΦΩΣ παιδιά!!!!!! :lol::lol::lol:

Ναι, είναι και αυτό μια εξήγηση:hmm:....ενώ εμείς οι περίεργες κοτσομπόλες:D:lol::lol:

:lol::lol::lol: Έχουμε την επίγνωση της κατάστασής μας πάντως!!!

Και ναι αυτός που κάνει ποδαρικό για τους άντρες είμαι εγώ. Το θέμα αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία για μας που το έχουμε ξανασυζητήσει σε άλλο θέμα. Κάποιες φόρες νοιώθω λίγο άβολα αλλά από την άλλη εδώ που τα λέμε είμαι και τυχερός:). Η αλήθεια είναι ότι ένα site που κυριαρχούν οι γυναίκες με έχει βοηθήσει πολύ και έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μου!!

Επιτέλους, έσπασε η γκίνια! :D:D:D
Zbeebz (γένους θηλυκού)

Δηλωνω κι εγω το παρων λοιπον!

Δηλωνω κι εγω το παρον λοιπον!

Αγόρια....λύθηκε το πρόβλημα με το σηματάκι...τώρα σας βλέπουμε:cool:

Επρεπε απλά να τους δωσουμε δικαίωμα ψήφου
Οι δικοί μου άντρες δεν μετράνε;:blink::blink::blink::blink::blink:

Αγόρια....λύθηκε το πρόβλημα με το σηματάκι...τώρα σας βλέπουμε:cool:

Nαι, cool :cool:
κοριτσια, δεν ειμαστε πολλοι οπως βλεπω, να μας προσεχετε, ε!!!!

εμείς στα ώπα ώπα δεν σας έχουμε? έχετε κανενα παράπονο? συμβουλες ζητάτε εδω ειμαστε, σηματάκι ζητάτε άμεση εξυπηρετηση..τι αλλο πια??

Αγάπη Nota... αγάπη!!!!!:cry:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back