Raisa
Περιβόητο μέλος

Μετά από το παραπάνω αίτημα του kd_notorious και πολλών άλλων φίλων σε διάφορα θέματα, σκέφτηκα να κάνουμε μια δημοσκόπηση για να δούμε τελικά πόσοι άντρες είναι στην παρέα μας!

Εμπρός λοιπόν να δούμε πόσους "Γατοπατέρες" έχουμε!!
Πρώτη ψηφισα εγώ...γυναίκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν έχουν άλλο λογαριασμό κα δεν γράφουν,απλά τα αγαπάνε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γιατι ομως στα αποτελεσματα μου βγαζει γυναικες 100%. Ουτε ενας ανδρας δεν δηλωσε ακομη παρον
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Προφανώς η δημοσκόπηση ισχύει για όλο το φόρουμ, ασχέτως περιοχής. Έτσι δεν είναι;
Raisa
Περιβόητο μέλος
Και εγώ δήλωσα. Περιμένω όλο περιέργεια τα αποτελέσματα...
Προφανώς η δημοσκόπηση ισχύει για όλο το φόρουμ, ασχέτως περιοχής. Έτσι δεν είναι;
Ναι είναι για όλο το φόρουμ!

Καλέ τι γίνετε....μόνο γυναίκες μέχρι τώρα
και μετά κάνουν παράπονα οι άντρες κατάλαβες;;

jasmine
Δραστήριο μέλος
Μάλλον δεν κατάλαβαν την ψηφοφορία κι επειδή δεν είναι περίεργοι δεν ανοίγουν το post για να το διαβάσουν.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Να παρουσιαστώ κι εγώ η γυναίκα!
Μάλλον δεν κατάλαβαν την ψηφοφορία κι επειδή δεν είναι περίεργοι δεν ανοίγουν το post για να το διαβάσουν.
Ναι, είναι και αυτό μια εξήγηση
....ενώ εμείς οι περίεργες κοτσομπόλες

julia
Διακεκριμένο μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
Ναι, είναι και αυτό μια εξήγηση....ενώ εμείς οι περίεργες κοτσομπόλες
![]()

Έχουμε την επίγνωση της κατάστασής μας πάντως!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Η αλήθεια είναι ότι ένα site που κυριαρχούν οι γυναίκες με έχει βοηθήσει πολύ και έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μου!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Zbeebz (γένους θηλυκού)
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Δηλωνω κι εγω το παρον λοιπον!
Αγόρια....λύθηκε το πρόβλημα με το σηματάκι...τώρα σας βλέπουμε

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Αγόρια....λύθηκε το πρόβλημα με το σηματάκι...τώρα σας βλέπουμε![]()
Nαι, cool

κοριτσια, δεν ειμαστε πολλοι οπως βλεπω, να μας προσεχετε, ε!!!!
RedCat
Διάσημο μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Προδέρμ όχι;Αγάπη Nota... αγάπη!!!!!:cry:
![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Προδέρμ όχι;
Sli8erin????
Εσύ αναποφάσιστος/η???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool