kounelaki
Περιβόητο μέλος
συγνωμην που θα στο πω.........αλλα η "μαγκια"-αν και δεν μου αρεσει αυτη η λεξη,απλα δεν βρισκω τωρα αλλη-ειναι να σε αγαπησει η εστω να σε ερωτευτει αυτος που λεμε" δυσκολος"...δεν εννοω τον μαλα...α που νομιζει οτι ειναι,δεν ξερω εγω ποιος,αλλα το ακριβως αντιθετο απο αυτο που περιγραφεις εσυ...ενας αντρας με αυτοπεποιθεση,που δεν θα τα φτιαξει μαζι σου απο ανασφαλεια η οποια του κατσει......και η αληθεια ειναι οτι,οταν θελουμε καποιον ,που να το πω κομψα,να νιωθει ανασφαλης για να νιωθουμε εμεις θεες...τι να πω...μαλλον νιωθεις υπερβολικες ανασφαλειες για αυτο θελεις καποιον που να νιωθει χειροτερα απο σενα....
Δεν εννοουσα ακριβως αυτο που καταλαβες αλλα οτι με καποιον που ξερει οτι μπορει να εχει οποια θελει και ειναι ο σουπερ θεος δεν θα μπορουσα να κανω χωριο!Θελω να ειναι χαμηλων τονων να στο πω αλλιως!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μην μου τσαντιζεσαι βρε............για το καλο σου τα λεω...με πολυ αγαπη...ισως καποτε να τα σκεφτεσαι και να συμφωνεις!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι δεν περνουσα ωραια αλλα επειδη τα πραγματα καπως αλλαξαν και εκανα μεγαλη συζητηση μαζι του και πρωτη φορα καθησα να ακουσω την πλευρα του και ειπαμε κι οι δυο θα προσπαθησουμε στο θεμα εμπιστοσυνη και αφου νιωθουμε κι οι δυο πραγματα για τον αλλον να μη διναμε δευτερη ευκαιρια στη σχεση???kounelaki μου μην θυμώνεις, συμβουλές σου δίνουμε και κουβέντα κάνουμε..αυτά δεν τα λέμε απο κακία, και αν είσαι πραγματικα ευτυχισμένη με τον ανθρωπο που διάλεξες χαίρομαι στ' αλήθεια! αλλά επειδή διάβασα τι περνούσες και πως ένιωθες..αυτό δεν είναι ευτυχία..τώρα αν έχεις τάσεις μαζοχισμού γούστο σου καπέλο σου![]()
Παιζει να με εχετε περασει για κανενα μαζοχιστικο χαπατο που αν ξαναγινοταν τα ιδια θα καθομουνα ή να νομιζετε οτι με ''τουμπαρε''!Αν τα νομιζετε αυτα κανετε μεγαλο λαθος γιατι δεν ειναι καθολου ετσι...
aporw
Διακεκριμένο μέλος
αλλα να ξερεις κατι..αυτο που σε ''ανεβαζει'' τωρα..αυριο θα σε ''κατεβασει''...
και στο λεω εγω που οταν αποφασισα να χωρισω με καποιον που με ζηλευε πολυ(οχι γι αυτο το λογο..αυτο ηταν το λιγοτερο..ηταν το μονο που μου αρεσε!
) για εναμιση μηνα υπεφερε απο παρακολουθησεις, τηλεφωνα μεταμεσονυκτια κτλ...τσιτα τα νευρα τσιτα!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Να τον λεω ταλιμπαν και νεατερνταλ και διαφορα τετοια ωραια?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σωστά τα λες..όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, και απο την στιγμή που τώρα είσαι ευτυχισμένη φυσικά και θα θέλεις να κρατήσεις αυτή την σχέση..η δικιά μου νοοτροπία είναι διαφορετική απο την δική σου, αλλά το παν είναι η χαρα και η ευτυχία μας! όλοι αυτην αναζητούμε, και αν την βρήκες χαίρομαι πραγματικά και εύχομαι πάντα να είσαι χαρούμενη και ερωτευμένη!Ναι δεν περνουσα ωραια αλλα επειδη τα πραγματα καπως αλλαξαν και εκανα μεγαλη συζητηση μαζι του και πρωτη φορα καθησα να ακουσω την πλευρα του και ειπαμε κι οι δυο θα προσπαθησουμε στο θεμα εμπιστοσυνη και αφου νιωθουμε κι οι δυο πραγματα για τον αλλον να μη διναμε δευτερη ευκαιρια στη σχεση???
Παιζει να με εχετε περασει για κανενα μαζοχιστικο χαπατο που αν ξαναγινοταν τα ιδια θα καθομουνα ή να νομιζετε οτι με ''τουμπαρε''!Αν τα νομιζετε αυτα κανετε μεγαλο λαθος γιατι δεν ειναι καθολου ετσι...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Το σιγουρο ειναι οτι τωρα μετα το χωρισμο τα παμε τελεια,ουτε τον πρωτο καιρο δεν ειμασταν ετσι!Εκοψα κι εγω να εκνευριζομαι με το παραμικρο και να μιλαω αποτομα(το χω αυτο..σωστά τα λες..όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, και απο την στιγμή που τώρα είσαι ευτυχισμένη φυσικά και θα θέλεις να κρατήσεις αυτή την σχέση..η δικιά μου νοοτροπία είναι διαφορετική απο την δική σου, αλλά το παν είναι η χαρα και η ευτυχία μας! όλοι αυτην αναζητούμε, και αν την βρήκες χαίρομαι πραγματικά και εύχομαι πάντα να είσαι χαρούμενη και ερωτευμένη!![]()
) και ενα σας λεω:Exει ανεβει η λιμπιντο επικινδυνα!!!!!!!!!!!!!Αλλα αυτο παει στο θεμα σεξ...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να παρουμε λιγο και την αλλη πλευρα? Αυτος θα επρεπε να κατσει μαζι μου μετα απο τοση ξεφτιλα που τον εκανα διαδυκτυακα σε ατομα που καν δεν ξερω και δεν ξερει???
Να τον λεω ταλιμπαν και νεατερνταλ και διαφορα τετοια ωραια?
μαρη..............αφου δεν το ξερει!!!!!!!!!!!!!!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Το εμαθε!μαρη..............αφου δεν το ξερει!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

κουβεντούλα κάνουμε και αν δεν συμφωνείς οκ, εσύ τα έχεις μαζί του κ αν κανεις κ λάθος οκ πάλι, εσύ θα το πληρώσεις.Απλά να θυμάσαι κάτι, ότι πάντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ, σε κάθε, ΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ απανασύνδεση,
ειδικά όταν αυτή έχει καθυστερήσει, όλα μοιάζουν διαφορετικά, αλλαγμένα, κ οι 2 έχουν αλλαξει, ο καθένας νιώθει τύψεις για τις μακακίες του
κ το σεξ...??? πάντα μα πάντα ΑΠΑΙΧΤΟ!!!! Δεν αποτελεί εξαίρεση η δικιά σας επανασύνδεση. Εδώ μετά από κέρατο, σου λένε οι ψυχολόγοι, το σεξ είναι καλύτερο ειδικά σε γάμο. Τι να λέμε τώρα...
Αλλά είπαμε, η ζωή καλήμου είναι δικιά σου, εσύ θα παρεις τις αποφάσεις, εμείς??? κουβέντα κάνουμε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Έλενα μου, οπως λένε κ τα κορίτσια, με αγάπη στα λέμε,κουβεντούλα κάνουμε και αν δεν συμφωνείς οκ, εσύ τα έχεις μαζί του κ αν κανεις κ λάθος οκ πάλι, εσύ θα το πληρώσεις.
Απλά να θυμάσαι κάτι, ότι πάντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ, σε κάθε, ΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ απανασύνδεση,ειδικά όταν αυτή έχει καθυστερήσει, όλα μοιάζουν διαφορετικά, αλλαγμένα, κ οι 2 έχουν αλλαξει, ο καθένας νιώθει τύψεις για τις μακακίες του
κ το σεξ...??? πάντα μα πάντα ΑΠΑΙΧΤΟ!!!!
Δεν αποτελεί εξαίρεση η δικιά σας επανασύνδεση. Εδώ μετά από κέρατο, σου λένε οι ψυχολόγοι, το σεξ είναι καλύτερο ειδικά σε γάμο. Τι να λέμε τώρα...
Αλλά είπαμε, η ζωή καλήμου είναι δικιά σου, εσύ θα παρεις τις αποφάσεις, εμείς??? κουβέντα κάνουμε.
Αν το ηξερα θα χωριζα πιο συχνα!

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
μα παει στα καλα του?
??εναν ολοκληρο χρονο διαβασα για της ηλιθιες πανελ εγραψα χαλια νομιζα οτι δεν ειχα περασει πουθενα.τωρα που βγηκαν οι βασεις ειδα οτι περασα στην 3 επιλογη μου!και σε μια σχολη που μου αρεσε απο το γυμνασιο .και τωρα αρχιζει να λει που θα παω και αλλα τετοια .Μια μερα ειναι μεσα στην γκρινια.Δεν υποτιθεται οτι επρεπε να χαρει δεν ειπε ενε τυπικο μπραβο
aporw
Διακεκριμένο μέλος
μα παει στα καλα του?
??εναν ολοκληρο χρονο διαβασα για της ηλιθιες πανελ εγραψα χαλια νομιζα οτι δεν ειχα περασει πουθενα.τωρα που βγηκαν οι βασεις ειδα οτι περασα στην 3 επιλογη μου!και σε μια σχολη που μου αρεσε απο το γυμνασιο .και τωρα αρχιζει να λει που θα παω και αλλα τετοια .Μια μερα ειναι μεσα στην γκρινια.Δεν υποτιθεται οτι επρεπε να χαρει δεν ειπε ενε τυπικο μπραβο
![]()
δωστου μια μουτζα και αντε στο καλο!

εστω και απο ανθρωπισμο θα επρεπε να χαρει εστω και λιγο με τη χαρα σου! πφφφ!!!
με εκνευρισες τωρα!! πες του το μελλον μου θα κοιταξω κ οχι εσενα!
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω απογοηευτικα παρα πολυ!
απο τον ιουνιο που πηραμε τους βαθμους προσπαθει να με πεισει να παω σε μια σχολη εδω περα να γιμω αισθτικο η κομμωτρια .εχω βαρεθει να του λεω οτι δεν μου αρεσουν αυτες οι δουλεις αλλα δεν το δεχεται
λεει αφου δεν μπηκες στην 1 επιλογη σου παντου το ιδιο ειναι
Η πρωτη επιλογη ηταν 14,800και εγω ειχα 14 και οταν του ειπα οτι αν δεν μουρεσει εκει που περαασα τωρα θα ξναδωσω αρχισε να γελα

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool