elvenstar
Επιφανές μέλος
Αρά γιατί να προσθέσουν στη λίστα αν είναι παντρεμένοι η όχι, ότι να 'ναιΠαράκληση προς τους Μοντς:
Παρακαλώ προσθέστε στη λιστα κτηνιάτρων και την οικογενειακή τους κατάσταση. Άκρως απαραίτητο στοιχείο αν είναι έγγαμοι ή άγαμοι.
Γιατί καλέ και οι παντρεμένες έχουν ψυχή.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μου λέει εμένα τη Παρασκευή....με απειλητικό ύφος....
Εγώ θέλω κακομοίρα μου να τις αφήσει και τις δύο έγκυους ο Μορφέας του χρόνου, και να έχουμε απο τη καθεμια 5 γατάκια...να δω τι θα κάνεις μετά!

Αυτο που δηλ. γι'αυτον ειναι απειλή...για μένα να'ναι ευχή...

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ομολογώ πως αν ήμουν άνδρας κτηνίατρος, αυτή τη στιγμή θα έτρεχα να βρω κρυψώνα...![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι το λες αυτο ; ημαστε εμεις λυσσαρες ;; ναι, ημαστε !! χα χα χα !!!
κανενας κτηνιατρος η βοηθος κτηνιατρου σε δυτικα προαστια ;;

katerina10
Περιβόητο μέλος
)

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι για μένα. Επειδή είδα κάτι μηνύματα πιο πίσω ότι υπήρχε ένας έντονος προβληματισμός να εντοπιστούν οι άγαμοι.Αρά γιατί να προσθέσουν στη λίστα αν είναι παντρεμένοι η όχι, ότι να 'ναι![]()
Άσε εγώ τον έφαγα το Σαβ/κύριακο να του δείχνω τις φωτογραφίες της Λούνας και του Φιντελ και στο τέλος μου λέει "να σου πω μήπως να πάρω μια γκρι γούνα και να ντυθώ βρετανικός κοντότριχος"Λοιπόν!
Μου λέει εμένα τη Παρασκευή....με απειλητικό ύφος....
Εγώ θέλω κακομοίρα μου να τις αφήσει και τις δύο έγκυους ο Μορφέας του χρόνου, και να έχουμε απο τη καθεμια 5 γατάκια...να δω τι θα κάνεις μετά!
Αυτο που δηλ. γι'αυτον ειναι απειλή...για μένα να'ναι ευχή...![]()

. Και του είπα αν δεν βρεις ψάξε και για βιρμανό με άσπρα πατουσάκια....και αυτό μου κάνει

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Όχι για μένα. Επειδή είδα κάτι μηνύματα πιο πίσω ότι υπήρχε ένας έντονος προβληματισμός να εντοπιστούν οι άγαμοι.
Άσε εγώ τον έφαγα το Σαβ/κύριακο να του δείχνω τις φωτογραφίες της Λούνας και του Φιντελ και στο τέλος μου λέει "να σου πω μήπως να πάρω μια γκρι γούνα και να ντυθώ βρετανικός κοντότριχος".
Και του είπα αν δεν βρεις ψάξε και για βιρμανό με άσπρα πατουσάκια....και αυτό μου κάνει![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι αλλά τον πληρώνεις με φράγκα...Εγώ πάλι δεν θα ήθελα φίλο κτηνίατρο!!!!Θα ήξερε παραπάνω από εμένα και αντε μετά να τον πείσεις για το αναποδο..Απαπαπα!!!Αυτό που νομίζω είναι το πιο πρακτικό είναι κολλητός/ή κτηνίατρος..Τσουπ πεταγεσαι για το παραμικρό, δεν τον έχεις κρεββατομουρμούρα και κυρίως δεν χρειάζεται να τον πληρώνεις(έστω και σε είδος)
![]()

προτιμω σε... ειδος...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Αυτο που δηλ. γι'αυτον ειναι απειλή...για μένα να'ναι ευχή...![]()
Άσε εγώ τον έφαγα το Σαβ/κύριακο να του δείχνω τις φωτογραφίες της Λούνας και του Φιντελ και στο τέλος μου λέει "να σου πω μήπως να πάρω μια γκρι γούνα και να ντυθώ βρετανικός κοντότριχος".
Και του είπα αν δεν βρεις ψάξε και για βιρμανό με άσπρα πατουσάκια....και αυτό μου κάνει![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι αλλά τον πληρώνεις με φράγκα...
προτιμω σε... ειδος...![]()

E όχι δα..ΦΑντάσου το σκηνικό..Πας να τον πληρώσεις εσύ ΄(και καλά)και σου λέει "Έλα βρε Γιούλη τι κάνεις???Λες και είμαστε άγνωστοι!"και ΄βάζεις το 50ευρω στην τσεποουλα σου αφού πρώτα πεις"μα γλυκιά μου τι θα έκανα χωρις εσένα!!???"
Τώρα βέβαια εξαρτάται και απο τους χαρακτηρες αλλά τι στο καλο??Κολλητοί είστε!!Μαζί βγαίνετε...
Αααα και σκέψου και το άλλο σκηνικό..Μαλώνετε γιατί η ντουλάπα του είναι τίγκα στα ρούχα και δεν χωράνε τα καινουρια σου συνολάκια..Μια ερώτηση να θες να του κάνεις για την υγεία του γατιού δφεν θα μπορέσεις γιατί δεν θα μιλιέστε..Αυτός δε θα ξέρει τι έχει η γάτα και θα την φροντίσει καλύτερα από εσένα αφήνοντας σε στην άγνοια..Ξαναλέω...ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλέ ειναι δυνατόν να του πω ότι θα του δώσω χρήματα για τα γατιά "μας"?E όχι δα..ΦΑντάσου το σκηνικό..Πας να τον πληρώσεις εσύ ΄(και καλά)και σου λέει "Έλα βρε Γιούλη τι κάνεις???Λες και είμαστε άγνωστοι!"και ΄βάζεις το 50ευρω στην τσεποουλα σου αφού πρώτα πεις"μα γλυκιά μου τι θα έκανα χωρις εσένα!!???"
Τώρα βέβαια εξαρτάται και απο τους χαρακτηρες αλλά τι στο καλο??Κολλητοί είστε!!Μαζί βγαίνετε...
Αααα και σκέψου και το άλλο σκηνικό..Μαλώνετε γιατί η ντουλάπα του είναι τίγκα στα ρούχα και δεν χωράνε τα καινουρια σου συνολάκια..Μια ερώτηση να θες να του κάνεις για την υγεία του γατιού δφεν θα μπορέσεις γιατί δεν θα μιλιέστε..Αυτός δε θα ξέρει τι έχει η γάτα και θα την φροντίσει καλύτερα από εσένα αφήνοντας σε στην άγνοια..Ξαναλέω...ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!!
![]()

Και γιατι να του κάνω την έξυπνη και να μην τον εμπιστεύομαι για θέματα υγειας της γάτας που δεν ξέρω?

Α...όταν μιλάει η επιστήμη εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά...υπάρχει λόγος να τον αμφισβητώ το δόλιο?
αφού μωρέ θα τα αγαπάει...θα τα φροντίζει σαν δικά του...
α...όλα κι όλα...θα περάσει απο cat love test πριν

kyka
Δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Με Κτηνίατρο όποια θέλει να τα φτιάξει...κι εσύ θα τον γνωρίσεις αυτόν και θα τον κάνεις κολλητό!

Ετσι θα ειναι ολοι ευχαριστημένη! Και αυτή που θέλει το γιατρό και εσύ!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ω, ναι, συμφωνώ! Ουαί τοις κτηνιάτροις!Ομολογώ πως αν ήμουν άνδρας κτηνίατρος, αυτή τη στιγμή θα έτρεχα να βρω κρυψώνα...![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά, το φέραμε από 'δω, το φέραμε από 'κει, να που καταφέραμε και επινοήσαμε τον τέλειο αντροδιώχτη!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι αλλά έχει και πολλά μείων.Προφανώς αδυναμία θα έχουν σε αυτόν...πραγμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!καλέ ειναι δυνατόν να του πω ότι θα του δώσω χρήματα για τα γατιά "μας"?
Και γιατι να του κάνω την έξυπνη και να μην τον εμπιστεύομαι για θέματα υγειας της γάτας που δεν ξέρω?
Α...όταν μιλάει η επιστήμη εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά...υπάρχει λόγος να τον αμφισβητώ το δόλιο?
αφού μωρέ θα τα αγαπάει...θα τα φροντίζει σαν δικά του...
α...όλα κι όλα...θα περάσει απο cat love test πριν![]()

Και βάλε και τα τηλ.στη μέση της νύχτας για να πάει σε πελάτες που προσωπικά λόγω καχυποψίας και μόνο θα με έπιαναν οπι ζήλιες μου αλλά σιγά μην έχανα τον ύπνο μου..
Απλά η επόμενη μέρα θα ήταν μέρα ανάκρισης!!

Αααααααααααααα πολύ καλή ιδέα..Αδελφούλα βρήκα τη λύση!!!
Με Κτηνίατρο όποια θέλει να τα φτιάξει...κι εσύ θα τον γνωρίσεις αυτόν και θα τον κάνεις κολλητό!
Ετσι θα ειναι ολοι ευχαριστημένη! Και αυτή που θέλει το γιατρό και εσύ!![]()

Όποιος τα φτιάξει με κτηνίατρο μου λέει έτσι???
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κι άλλο ένα χαριτωμένο που μου'πε ο λεγάμενος...
Η Σεμέλη μας θα γίνει η πιο καλή γατούλα γιατι τις τρώει απο μικρή απ'το Μορφέα....
Αν τις τρώγατε όλες απο μικρές απο έναν άντρα θα στρώνατε

katerina10
Περιβόητο μέλος
Κι άλλο ένα χαριτωμένο που μου'πε ο λεγάμενος...
Η Σεμέλη μας θα γίνει η πιο καλή γατούλα γιατι τις τρώει απο μικρή απ'το Μορφέα....
Αν τις τρώγατε όλες απο μικρές απο έναν άντρα θα στρώνατε![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος

αλλα φωτογραφιες μπορειτε να βρισκετε και στο Facebook ειναι αρκετοι συναδελφοι μεσα οπςως και εγω
αλλα με τις δικες μου φωτο μπορει να τρομαξετε
elvenstar
Επιφανές μέλος
Από όσα είδες να γράφονται μέχρι στιγμής θεωρείς ότι ενοχλείς;Επανερχομαι λιγο στο θεμα και ελπιζω να μην ενοχλω,αλλα φωτογραφιες μπορειτε να βρισκετε και στο Facebook ειναι αρκετοι συναδελφοι μεσα οπςως και εγω
αλλα με τις δικες μου φωτο μπορει να τρομαξετε
![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool