Άντρες!!

Drf θα μας πεις το ονομα σου? Αν οχι, κανενα προβλημα εγω θα σε λεω Doctor Fire:P:lol:

scroll back ! Νίκος το έγραψα πριν.. :cool:

https://www.mypetz.gr/posts/5475723/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εντάξει.. μέχρι να απαντήσω έχουν ξεπεταχτεί άλλες πέντε απαντήσεις από κάτω.. ήμαρτον!!! :D
Χρειάζεσαι γνώσεις ...στενογραφίας..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρέ τι λέτε... σαν να μπήκε η Άνοιξη......:P:lol:

Ερώτηση προς τα ΜΠΛΕ ΒΕΛΑΚΙΑ ....
Πώς τον βλέπετε τον καιρό με την Πετρούλα????:lol:
Μμμμμμμ....βλακειες:down::down::P:lol::lol::lol:

εντάξει.. μέχρι να απαντήσω έχουν ξεπεταχτεί άλλες πέντε απαντήσεις από κάτω.. ήμαρτον!!! :D

Δεν τις προλαβαινεις....

ελα μωρε σιγα την ερωτηση, σε ολους τους αντρες αρεσει ο καιρος με την πετρουλα, αυτα ειναι αυτονοητα ! :rolleyes:

Μμμμμμμ....βλακειες:down::down::P:lol::lol::lol:

Γιατί ρε κοπελιά???:blink::blink::blink:

Εγώ γιατί λιώνω στα γέλια????:lol::lol::lol:

¨"Με λένε Πετρούλα..... και μόλις τελείωσα....."

και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες εφιάλτης... :lol::lol:

...και ταυτοχρονα ο εφιαλτης. :lol::lol::lol::lol:
Καλε τα ιδια λενε αυτοι οι δυο!!! :blink:
Κοριτσια ειμαστε εφιαλτης:P:lol:
ΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ :bleh::bleh::bleh::lol::lol:

Ρέ τι λέτε... σαν να μπήκε η Άνοιξη......:P:lol:

Ερώτηση προς τα ΜΠΛΕ ΒΕΛΑΚΙΑ ....
Πώς τον βλέπετε τον καιρό με την Πετρούλα????:lol:

σε επαναλήψεις! το βλέπω και την επόμενη μη μου έχει ξεφύγει κάτι και τη πατήσω :lol::lol::lol:

(χθες το είδα πρώτη φορά και έφρυξα μιας και η tv την έχω μόνο για ταινίες) :lol:

Γιατί ρε κοπελιά???:blink::blink::blink:

Εγώ γιατί λιώνω στα γέλια????:lol::lol::lol:

¨"Με λένε Πετρούλα..... και μόλις τελείωσα....."
βλαχοmarketing :down::P:lol::lol:

Μια χαρά τα πάει... 2000 μισθός και 50 το επεισόδιο!!!!;)

Μέχρι να μου δημοσιεύσει την απάντηση έχουν γραφτεί 2 σελίδες... ρε παιδιά???? Φωτιά πιάσαμε????

κοιτα που οι δυο τους θα κανουν κομμα :P

Προς τι οι μυκηθμοι? Μια χαρα ειναι η Πετρουλα.

σε επαναλήψεις! το βλέπω και την επόμενη μη μου έχει ξεφύγει κάτι και τη πατήσω :lol::lol::lol:

(χθες το είδα πρώτη φορά και έφρυξα μιας και η tv την έχω μόνο για ταινίες) :lol:
Παυλο? :blink::down::P:lol:
Νικο! :up::)

Καλε τα ιδια λενε αυτοι οι δυο!!! :blink:
Κοριτσια ειμαστε εφιαλτης:P:lol:
ΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ :bleh::bleh::bleh::lol::lol:

χαχαχα ναι το είδα τη έγραψε ο 'συνάδελφος' :lol::lol:

ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν!

γεια σε ολους,που ειναι το καφεδακι μου???
αντε και στο θεμα μας,ειπαμε στους αντρες αρεσουν οι ωραιες γυναικες,τους αρεσουν και με μηδενικη νοημοσυνη????:hmm::hmm::hmm:

βλαχοmarketing :down::P:lol::lol:

Σαν του χώρου... θα σου πω ότι ΑΥΤΟ περνάει....:down::down:;)

AGB... :down:

Πάντως εγώ γελάω..... με την όλη φάση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back