πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
ελα ρε...εχεις δει κατι ασχημομουρες προισταμενες?![]()
![]()
ε και εσύ μας χαλάς ότι χτίσαμε τώρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

αυτοι αλλιως τις ονειρευονται!

Παντωσ βασανο ξεβασανο δεν κανοθμε χωρια!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
αυτοι αλλιως τις ονειρευονται!
Παντωσ βασανο ξεβασανο δεν κανοθμε χωρια!![]()
α γειά σου..!!

όντως χωρίς εσάς... δυστυχώς δεν έχουμε και πολλές επιλογές (τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Νικο, αν δεν εισαι γιατρος, νοσοκομα γιοκ! Εχουν κι αυτες τα φετιχ τους...![]()
εντάξει λεπτομέρια.. μπορώ να κάνω.. τον ασθενή ας πούμε.. και στη τελική τι γιάτρισσα τι νοσοκόμα λεπτομέρεια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κανε τον ασθενη με σεξουαλικη (και καλαεντάξει λεπτομέρια.. μπορώ να κάνω.. τον ασθενή ας πούμε.. και στη τελική τι γιάτρισσα τι νοσοκόμα λεπτομέρεια![]()
)ανικανοτητα και θα καλοπερασεις

kounelaki
Περιβόητο μέλος
αν ηταν συνειρμοι θα ελεγα sex!α γειά σου..!!
όντως χωρίς εσάς... δυστυχώς δεν έχουμε και πολλές επιλογές (τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς)
ρε κοριτσια γτ ποσεσ απο εμας δεν φαντασιωθηκαμε γιατρο η δεν παιξαμε τον γιατρο με τον παρτενερ?(ελα σιγανοπαπαδιες σας ξερω..!)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι...εχω ενα πονο εδω...οχι, οχι εκει...πιο χαμηλα, πιο χαμηλα, ναι ναι εκει!! Εκει ακριβως! Ναι!!αν ηταν συνειρμοι θα ελεγα sex!![]()
ρε κοριτσια γτ ποσεσ απο εμας δεν φαντασιωθηκαμε γιατρο η δεν παιξαμε τον γιατρο με τον παρτενερ?(ελα σιγανοπαπαδιες σας ξερω..!)![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω προτεινω κατι αλλο...ασθενης με σεξουαλικη ανικανοτητα παει σε ψυχολογα.....κ φυσικα πρεπει να πει ολες τις τρελλες , ανωμαλιαρικες φαντασιωσεις του!Κανε τον ασθενη με σεξουαλικη (και καλα)ανικανοτητα και θα καλοπερασεις
![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
πραγματι...εχω ενα πονο εδω...οχι, οχι εκει...πιο χαμηλα, πιο χαμηλα, ναι ναι εκει!! Εκει ακριβως! Ναι!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και να της πει...μωρε γιατρε μου μηπως να δοκιμασετε κι εσεις να βεβαιωθειτε?Εγω προτεινω κατι αλλο...ασθενης με σεξουαλικη ανικανοτητα παει σε ψυχολογα.....κ φυσικα πρεπει να πει ολες τις τρελλες , ανωμαλιαρικες φαντασιωσεις του!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Παω το υιο μου στον ορθοδοντικο

drf
Δραστήριο μέλος
Εγω προτεινω κατι αλλο...ασθενης με σεξουαλικη ανικανοτητα παει σε ψυχολογα.....κ φυσικα πρεπει να πει ολες τις τρελλες , ανωμαλιαρικες φαντασιωσεις του!![]()
μπα δεν έχει fun , αυτοί οι γιατροί δε φοράνε ρόμπες...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
χαχα ελεος!!!μπα δεν έχει fun , αυτοί οι γιατροί δε φοράνε ρόμπες...![]()
τα ρασσα δεν κανουν τον παπα! 
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε δεν έχει σημασία δεν λέμε γι αυτές λέμε για τις άλλες τις πιο σεξυελα ρε...εχεις δει κατι ασχημομουρες προισταμενες?![]()
![]()

μάλιστα έχουν φετιχ κ λεφτά αισθήματα αυτές ως γυναίκεςΝικο, αν δεν εισαι γιατρος, νοσοκομα γιοκ! Εχουν κι αυτες τα φετιχ τους...![]()
Ναι γιατί οι άλλοι είναι οι ανοιχτοί που λέγαμε(τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς)

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ωραια ωραια να ισιωσουν τα δοντακια να μεγαλωσει κ να γινει souper γκομενος-μοντελο!Αντε παλι ρομπα γιναμε
Παω το υιο μου στον ορθοδοντικο![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
αλλα δεν ειδαν την προσφατη ερευνα που λεει οτι στα Δ.Π. ειναι πιο καλοι στο κρεβατι απο τους λεφταδες στα Β.Π.! ισχυει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
Ε δεν έχει σημασία δεν λέμε γι αυτές λέμε για τις άλλες τις πιο σεξυ
μάλιστα έχουν φετιχ κ λεφτά αισθήματα αυτές ως γυναίκες
Ναι γιατί οι άλλοι είναι οι ανοιχτοί που λέγαμε![]()
κακός μπελάς είσαι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool