Άντρες!!

οχι η Ιωαννα...απο το θεαμα:lol::lol:
Οπότε η Πασχαλιά θα της έβγαζε ..πιχινοφωτογραφία ..και θα έβγαζε τα απωθημένα της ..η Γάτα..:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ..κάτσε να το πούμε και στην Ιβάνα..
:D
FELINE FEDERATION OF GREECE14, Rousvelt STR - GR 18900 – ATHENS-Salamina TEL:+30210 4656509, FAX: +30(2)10-90 11 038
National Bank (Swift-code) ( ETHNGRAA) Account.Nr.185/612616-21

I n v i t a t i o nSALAMISInternational cat-show Sunday, March 22th 2009,FlamingoHall, Salamis IslandTel. +210-4651 181

Duration: 10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate: Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU)
Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed),
, Mrs. M. Cristina Kowalczuk (All breed),
Entry-costs : 1st cat:15 €, 2nd cat 10 €, and 3nd each more 7 € Housecats 10 €
Registration deadline:March 12th
Hotels: “ Gavril”Class B , single room 40 euro,double 45 euro.
(Breakfast 5 euro/person

For more information nektaria@nektarcats.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπότε η Πασχαλιά θα της έβγαζε ..πιχινοφωτογραφία ..και θα έβγαζε τα απωθημένα της ..η Γάτα..:lol:
:lol::lol::up::up::lol::lol:

το ειδα το ειδα... η αληθεια ειναι οτι θα ειναι πολυς κοσμος...μμμμμ..θα το σκεφτω....:hmm:
θα δω σεμελη, σειριο κλπ. not bad, not bad..και που ειναι σαλαμινα? το συνδυαζεις κ κανεις και μονοημερη εκδρομη π.χ
και πινεις και κανα ουζακι μετα αν ειναι ετσι ψηνομαι ! :D

:D
FELINE FEDERATION OF GREECE14, Rousvelt STR - GR 18900 – ATHENS-Salamina TEL:+30210 4656509, FAX: +30(2)10-90 11 038
National Bank (Swift-code) ( ETHNGRAA) Account.Nr.185/612616-21

I n v i t a t i o nSALAMISInternational cat-show Sunday, March 22th 2009,FlamingoHall, Salamis IslandTel. +210-4651 181

Duration: 10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate: Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU)
Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed),
, Mrs. M. Cristina Kowalczuk (All breed),
Entry-costs : 1st cat:15 €, 2nd cat 10 €, and 3nd each more 7 € Housecats 10 €
Registration deadline:March 12th
Hotels: “ Gavril”Class B , single room 40 euro,double 45 euro.
(Breakfast 5 euro/person

For more information [EMAIL="nektaria@nektarcats.com"]nektaria@nektarcats.com
[/EMAIL]
Ευχαριστώ..:)

το ειδα το ειδα... η αληθεια ειναι οτι θα ειναι πολυς κοσμος...μμμμμ..θα το σκεφτω....:hmm:
θα δω σεμελη, σειριο κλπ. not bad, not bad..και που ειναι σαλαμινα? το συνδυαζεις κ κανεις και μονοημερη εκδρομη π.χ
Μπορούμε να πάμε σαβ/κο έχει και δυνατότητα διαμονής..

πανω που ηθελα να σου πω...οτι ενας καφες τι να σου κανει? Μας φανταζεσαι εμας τις δυο μετα απο ουζακια?:redface::redface:Χικ!:redface::redface::lol::lol:
Καλε τι που ειναι η Σαλαμινα? Χρονια τωρα στον Σαρωνικο κολπο:P
Απο Περαμα ή Πειραια περνας απεναντι;):)
Ευχαριστώ..:)
Παρακαλω! Πως ειναι το ονομα σου?:)

Κοριτσια, πολυ θα ηθελα να σας δω και τις δυο στην Εκθεση:)

πανω που ηθελα να σου πω...οτι ενας καφες τι να σου κανει? Μας φανταζεσαι εμας τις δυο μετα απο ουζακια?:redface::redface:Χικ!:redface::redface::lol::lol:
Απο Περαμα ή Πειραια περνας απεναντι;):)

Παρακαλω! Πως ειναι το ονομα σου?:)

Κοριτσια, πολυ θα ηθελα να σας δω και τις δυο στην Εκθεση:)
Βαρβάρα λέγομαι ..:)Γιούλιξ

Βαρβάρα λέγομαι ..:)Γιούλιξ
βαφτισμενη "Θεολογια" παρακαλω:redface::Pετσι για να σας ψαρωνω:lol:

Μας φανταζεσαι εμας τις δυο μετα απο ουζακια?:redface::redface:Χικ!:redface::redface::lol::lol:

που να πιουμε κιολας αστα θα γενει πανικος :lol:

καλε δε ρωτησα που ειναι η σαλαμινα, ξερω ! δεν ειμαι τοοοοοσο ηλιθια ! ειπα "η εκθεση που ειναι, σαλαμινα ?" :lol:

και δεν ειμαι καν ξανθια

:up:
βαφτισμενη "Θεολογια" παρακαλω:redface::Pετσι για να σας ψαρωνω:lol:
Ωραίο είναι βρε..προτότυπο..:up:

θα προσπαθησω να ερθω. παντως σαν εκδρομη κ μονο δεν ειναι κακη ιδεα. και θα γνωρισω κ πολλους που θελω ! :D μακρια τις γατες σας, τις ομορφες τις κλεβω κιολας !

θα προσπαθησω να ερθω. παντως σαν εκδρομη κ μονο δεν ειναι κακη ιδεα. και θα γνωρισω κ πολλους που θελω ! :D μακρια τις γατες σας, τις ομορφες τις κλεβω κιολας !
Έτσι ακριβώς ..μια όμορφη εκδρομούλα..

καλε δε ρωτησα που ειναι η σαλαμινα, ξερω ! δεν ειμαι τοοοοοσο ηλιθια ! ειπα "η εκθεση που ειναι, σαλαμινα ?" :lol:

και δεν ειμαι καν ξανθια
Α....:hmm::redface::redface:ΟΚ! Τζεσικα:cool:;):lol:
:up:
Ωραίο είναι βρε..προτότυπο..:up:
μονο στο νονο μου, στους Θεολογους που ειχα στο σχολειο:P και στον αγαπημενο μου αρεσει:D:lol:
Τελεια! :up:

Έτσι ακριβώς ..μια όμορφη εκδρομούλα..
που ξερετε μπορει να τσακωσουμε και κανενα Σαλαμινιωτη:P:lol::lol:
(αυτο για να σας επαναφερω στο θεμα):lol:

ε μπραβο γιατι ξεφυγαμε
σαλαμινιωτη ε ?? μμμμμμμ παραθαλασσιο je t'aime δηλαδη και μαλιστα μεσα στην ανοιξη :up::up:

ε μπραβο γιατι ξεφυγαμε
σαλαμινιωτη ε ?? μμμμμμμ παραθαλασσιο je t'aime δηλαδη και μαλιστα μεσα στην ανοιξη :up::up:
και βαρκαρης με μεγαλο παλαμαρι:redface: μας κανει:P:up::lol::lol:

μου ηρθε χαρτι:(:mad:

εβαλα ανθρωπους να μαθουν:cool::P

Παύλο ορίστε τα βλέπεις και μόνος σου , οι γυναίκες τη σήμερον ημέρα σε τέτοιες λύσεις στρέφονται , στη καταπάτηση των προσωπικών μας στιγμών βάζοντας ιδιωτικούς ντεντέκτιβζ :lol::lol::lol:

Παύλο ορίστε τα βλέπεις και μόνος σου , οι γυναίκες τη σήμερον ημέρα σε τέτοιες λύσεις στρέφονται , στη καταπάτηση των προσωπικών μας στιγμών βάζοντας ιδιωτικούς ντεντέκτιβζ :lol::lol::lol:
εγω δεν ειμαι γυναικα στη προκειμενη περιπτωση....μανα κατακαημενη ειμαι:P:lol:

εγω δεν ειμαι γυναικα στη προκειμενη περιπτωση....μανα κατακαημενη ειμαι:P:lol:

κατάλαβα... έχει καεί η γούνα σου ε; ;):lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back