roulsydney
Διάσημο μέλος
Οπότε η Πασχαλιά θα της έβγαζε ..πιχινοφωτογραφία ..και θα έβγαζε τα απωθημένα της ..η Γάτα..οχι η Ιωαννα...απο το θεαμα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ..κάτσε να το πούμε και στην Ιβάνα..

FELINE FEDERATION OF GREECE14, Rousvelt STR - GR 18900 – ATHENS-Salamina TEL:+30210 4656509, FAX: +30(2)10-90 11 038
National Bank (Swift-code) ( ETHNGRAA) Account.Nr.185/612616-21
I n v i t a t i o nSALAMISInternational cat-show Sunday, March 22th 2009,FlamingoHall, Salamis IslandTel. +210-4651 181
Duration: 10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate: Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU)
Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), , Mrs. M. Cristina Kowalczuk (All breed),
Entry-costs : 1st cat:15 €, 2nd cat 10 €, and 3nd each more 7 € Housecats 10 €
Registration deadline:March 12th
Hotels: “ Gavril”Class B , single room 40 euro,double 45 euro. (Breakfast 5 euro/person
For more information nektaria@nektarcats.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οπότε η Πασχαλιά θα της έβγαζε ..πιχινοφωτογραφία ..και θα έβγαζε τα απωθημένα της ..η Γάτα..![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος

θα δω σεμελη, σειριο κλπ. not bad, not bad..και που ειναι σαλαμινα? το συνδυαζεις κ κανεις και μονοημερη εκδρομη π.χ
και πινεις και κανα ουζακι μετα αν ειναι ετσι ψηνομαι !

roulsydney
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ..
FELINE FEDERATION OF GREECE14, Rousvelt STR - GR 18900 – ATHENS-Salamina TEL:+30210 4656509, FAX: +30(2)10-90 11 038
National Bank (Swift-code) ( ETHNGRAA) Account.Nr.185/612616-21
I n v i t a t i o nSALAMISInternational cat-show Sunday, March 22th 2009,FlamingoHall, Salamis IslandTel. +210-4651 181
Duration: 10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate: Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU)
Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), , Mrs. M. Cristina Kowalczuk (All breed),
Entry-costs : 1st cat:15 €, 2nd cat 10 €, and 3nd each more 7 € Housecats 10 €
Registration deadline:March 12th
Hotels: “ Gavril”Class B , single room 40 euro,double 45 euro. (Breakfast 5 euro/person
For more information [EMAIL="nektaria@nektarcats.com"]nektaria@nektarcats.com[/EMAIL]

roulsydney
Διάσημο μέλος
Μπορούμε να πάμε σαβ/κο έχει και δυνατότητα διαμονής..το ειδα το ειδα... η αληθεια ειναι οτι θα ειναι πολυς κοσμος...μμμμμ..θα το σκεφτω....
θα δω σεμελη, σειριο κλπ. not bad, not bad..και που ειναι σαλαμινα? το συνδυαζεις κ κανεις και μονοημερη εκδρομη π.χ
και πινεις και κανα ουζακι μετα αν ειναι ετσι ψηνομαι !![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πανω που ηθελα να σου πω...οτι ενας καφες τι να σου κανει? Μας φανταζεσαι εμας τις δυο μετα απο ουζακια?το ειδα το ειδα... η αληθεια ειναι οτι θα ειναι πολυς κοσμος...μμμμμ..θα το σκεφτω....
και πινεις και κανα ουζακι μετα αν ειναι ετσι ψηνομαι !![]()

Χικ!

Καλε τι που ειναι η Σαλαμινα? Χρονια τωρα στον Σαρωνικο κολπο

Απο Περαμα ή Πειραια περνας απεναντι

Παρακαλω! Πως ειναι το ονομα σου?Ευχαριστώ..![]()

Κοριτσια, πολυ θα ηθελα να σας δω και τις δυο στην Εκθεση

roulsydney
Διάσημο μέλος
Βαρβάρα λέγομαι ..πανω που ηθελα να σου πω...οτι ενας καφες τι να σου κανει? Μας φανταζεσαι εμας τις δυο μετα απο ουζακια?Χικ!
Καλε τι που ειναι η Σαλαμινα? Χρονια τωρα στον Σαρωνικο κολπο
Απο Περαμα ή Πειραια περνας απεναντι
Παρακαλω! Πως ειναι το ονομα σου?
Κοριτσια, πολυ θα ηθελα να σας δω και τις δυο στην Εκθεση![]()
ΓιούλιξΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βαφτισμενη "Θεολογια" παρακαλωΒαρβάρα λέγομαι ..Γιούλιξ

ετσι για να σας ψαρωνω
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μας φανταζεσαι εμας τις δυο μετα απο ουζακια?Χικ!
που να πιουμε κιολας αστα θα γενει πανικος
Καλε τι που ειναι η Σαλαμινα? Χρονια τωρα στον Σαρωνικο κολπο![]()
καλε δε ρωτησα που ειναι η σαλαμινα, ξερω ! δεν ειμαι τοοοοοσο ηλιθια ! ειπα "η εκθεση που ειναι, σαλαμινα ?"

και δεν ειμαι καν ξανθια
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ωραίο είναι βρε..προτότυπο..βαφτισμενη "Θεολογια" παρακαλωετσι για να σας ψαρωνω
![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
μακρια τις γατες σας, τις ομορφες τις κλεβω κιολας !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Έτσι ακριβώς ..μια όμορφη εκδρομούλα..θα προσπαθησω να ερθω. παντως σαν εκδρομη κ μονο δεν ειναι κακη ιδεα. και θα γνωρισω κ πολλους που θελω !μακρια τις γατες σας, τις ομορφες τις κλεβω κιολας !
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α....καλε δε ρωτησα που ειναι η σαλαμινα, ξερω ! δεν ειμαι τοοοοοσο ηλιθια ! ειπα "η εκθεση που ειναι, σαλαμινα ?"
και δεν ειμαι καν ξανθια

ΟΚ! Τζεσικα

μονο στο νονο μου, στους Θεολογους που ειχα στο σχολειο
Ωραίο είναι βρε..προτότυπο..![]()
και στον αγαπημενο μου αρεσει

Τελεια!θα προσπαθησω να ερθω. παντως σαν εκδρομη κ μονο δεν ειναι κακη ιδεα. και θα γνωρισω κ πολλους που θελω !μακρια τις γατες σας, τις ομορφες τις κλεβω κιολας !

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
που ξερετε μπορει να τσακωσουμε και κανενα ΣαλαμινιωτηΈτσι ακριβώς ..μια όμορφη εκδρομούλα..

(αυτο για να σας επαναφερω στο θεμα)

ιβανα
Επιφανές μέλος
σαλαμινιωτη ε ?? μμμμμμμ παραθαλασσιο je t'aime δηλαδη και μαλιστα μεσα στην ανοιξη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και βαρκαρης με μεγαλο παλαμαριε μπραβο γιατι ξεφυγαμε
σαλαμινιωτη ε ?? μμμμμμμ παραθαλασσιο je t'aime δηλαδη και μαλιστα μεσα στην ανοιξη![]()
μας κανει

drf
Δραστήριο μέλος
μου ηρθε χαρτι
εβαλα ανθρωπους να μαθουν![]()
Παύλο ορίστε τα βλέπεις και μόνος σου , οι γυναίκες τη σήμερον ημέρα σε τέτοιες λύσεις στρέφονται , στη καταπάτηση των προσωπικών μας στιγμών βάζοντας ιδιωτικούς ντεντέκτιβζ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω δεν ειμαι γυναικα στη προκειμενη περιπτωση....μανα κατακαημενη ειμαιΠαύλο ορίστε τα βλέπεις και μόνος σου , οι γυναίκες τη σήμερον ημέρα σε τέτοιες λύσεις στρέφονται , στη καταπάτηση των προσωπικών μας στιγμών βάζοντας ιδιωτικούς ντεντέκτιβζ![]()

drf
Δραστήριο μέλος
εγω δεν ειμαι γυναικα στη προκειμενη περιπτωση....μανα κατακαημενη ειμαι![]()
κατάλαβα... έχει καεί η γούνα σου ε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool