Άντρες!!

θα ανταλλασουμε κ προιοντα βρε:lol: θα σου δινω λαδακι κ θα μου δινεις κανα βαρελι φετα:lol: πω πω μ'εχει πιασει η βλακεια μου τωρα:lol:
Γουσταρω! Κρατα τη μη σου φυγει:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τυρεμπορα φυσικα...η τυριλα με φτιαχνει καλυτερα γιατι μου θυμιζει τη ποδαριλα:lol::lol::lol::lol:

:sick::sick::sick: :mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

ειστε αηδιαστηκες!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιο Βολο? Ποιον Οκτωβρη??
Κι εγω μεσα!
Οχι, Βολο να παμε! Θελω αντρα με σπιτι στο Πηλιο:redface::lol:

Καλέ που είσαι εσύ;;;
Δε είπαμε τον Οκτώβρη να πάμε ένα σκ στο Βόλο. Θα κατέβουν και οι από πάνω.
ΑΑΑΑΑΑ!!!!! μη μου το γυρνάτε τωρα. εγω το έχω δέσει οτι θα πάμε.

ναι ναι παμε Κρήτη!!!! :up::up: θα γυρισουμε ευχαριστημενες και γεματες..:cool::cool: :lol::lol:

Εγω παλι θελω εναν αντρα που να:
Mε θαυμαζει να με γουσταρει, να τρελαινεται για τη παρτη μου, να ειναι αποφασιστικος και δυναμικος, να ειναι εξυπνος και μεντορας μου αλλα να με σεβεται, να με ακουει να με καταλαβαινει και να μου δινει δικιο οταν το εχω.
Και μη μου πειτε οτι ολα αυτα μαζι δεν γινονται...Θα διαφωνησω...γινονται! ;):)

μωρε γινεται αλλα ειναι λιγα τα κομματια!!:/::/: αν σου περισσεψει κανενα μην το στειλεις για επιστροφη..πασαρε το στις φιλες σου! :cool::cool:

Καλέ που είσαι εσύ;;;
Δε είπαμε τον Οκτώβρη να πάμε ένα σκ στο Βόλο. Θα κατέβουν και οι από πάνω.
ΑΑΑΑΑΑ!!!!! μη μου το γυρνάτε τωρα. εγω το έχω δέσει οτι θα πάμε.
:blink:ποιος ειπε καλε οτι δεν θα παμε? Απλα δεν το ηξερα:P:lol:
ναι ναι παμε Κρήτη!!!! :up::up: θα γυρισουμε ευχαριστημενες και γεματες..:cool::cool: :lol::lol:

Εγω παλι θελω εναν αντρα που να:
Mε θαυμαζει να με γουσταρει, να τρελαινεται για τη παρτη μου, να ειναι αποφασιστικος και δυναμικος, να ειναι εξυπνος και μεντορας μου αλλα να με σεβεται, να με ακουει να με καταλαβαινει και να μου δινει δικιο οταν το εχω.
Και μη μου πειτε οτι ολα αυτα μαζι δεν γινονται...Θα διαφωνησω...γινονται! ;):)

μωρε γινεται αλλα ειναι λιγα τα κομματια!!:/::/: αν σου περισσεψει κανενα μην το στειλεις για επιστροφη..πασαρε το στις φιλες σου! :cool::cool:
ΕΓΙΝΕ:up::lol:

:sick::sick::sick: :mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

ειστε αηδιαστηκες!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ναι καλα, οταν εμεις θα τρωμε φετουλα κ λαδακι αγνα κ εσυ θα τα αγοραζεις ακριβα, να δω ποσο αηδιαστικες θα ειμαστε:P:P:P

ναι καλα, οταν εμεις θα τρωμε φετουλα κ λαδακι αγνα κ εσυ θα τα αγοραζεις ακριβα, να δω ποσο αηδιαστικες θα ειμαστε:P:P:P
καλε χαζη θα ειναι? Θα ψωνιζει απο εμας ενω εμεις θα τρωμε ιδρωτιλα και βαρβατιλα καθε βραδυ...θυσια για τις φιλες μας:lol::lol::lol:

αν το βλεπεις απο την οπτικη της αιφνιδιας λιγουρας μπορει να εχετε και δικιο! :lol::lol::lol:

πραγματικα τωρα, ειχατε ποτε κανεναν με περιεργο επαγγελμα? εγω ποτε ρε γμτ, αλλα μια φιλη μου τα ειχε φτιαξει με εναν μαρμαρα για ταφοπλακες.:hmm:δεν της αρεσε καθολου στην αρχη, αλλα μετα δεν ειχε προβλημα;)θεμα ανθρωπου ειναι μωρε...

:blink:ποιος ειπε καλε οτι δεν θα παμε? Απλα δεν το ηξερα:P:lol:

Δες εδώ. Αντε να κουνήσουμε λίγο το θέμα γιατί δεν βλέπω να το αναφέρουμε καθόλου.

αν το βλεπεις απο την οπτικη της αιφνιδιας λιγουρας μπορει να εχετε και δικιο! :lol::lol::lol:

Αχ θεε μου γιατί να μην είμαι σπίτι να γελάσω με την ησυχία μου:up::up::up::up::up::up::up::up:

πραγματικα τωρα, ειχατε ποτε κανεναν με περιεργο επαγγελμα? εγω ποτε ρε γμτ, αλλα μια φιλη μου τα ειχε φτιαξει με εναν μαρμαρα για ταφοπλακες.:hmm:δεν της αρεσε καθολου στην αρχη, αλλα μετα δεν ειχε προβλημα;)θεμα ανθρωπου ειναι μωρε...
:blink:
:hmm:
Συγνωμη αλλα...
:redface:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ θεε μου γιατί να μην είμαι σπίτι να γελάσω με την ησυχία μου:up::up::up::up::up::up::up:

γιατι?? μα ειναι ολα τοσο φυσιολογικα αυτα που γραφουμε σημερα εδω..:confused:
απο τη ζωη βγαλμενα!!! :lol::lol::lol:

λιγο το εχεις να σε πιασει μια βραδινη λιγουρα και να εχεις την καβατζα σου??:rolleyes::rolleyes: :lol::lol: τσουπ ανοιγεις το ψυγειο και χτυπας ενα κομματακι φετα!:P

αφησε τον εαυτο σου Κατια γλυκεια μου να εκφραστει ελευθερα! :up::up: :lol::lol:

εγω ειχα τυρεμπορο στη Σαμαρινα...:rolleyes::D
Ελα Ιωαννα μου πες μας κι εσυ για το λαδεμπορο στη Καλαματα
:lol::lol::lol:

γιατι?? μα ειναι ολα τοσο φυσιολογικα αυτα που γραφουμε σημερα εδω..:confused:
απο τη ζωη βγαλμενα!!! :lol::lol::lol:

λιγο το εχεις να σε πιασει μια βραδινη λιγουρα και να εχεις την καβατζα σου??:rolleyes::rolleyes: :lol::lol: τσουπ ανοιγεις το ψυγειο και χτυπας ενα κομματακι φετα!:P

αφησε τον εαυτο σου Κατια γλυκεια μου να εκφραστει ελευθερα! :up::up: :lol::lol:

Δεν μ'αρεσει η φετα ρε γαμωτο. Τιποτα σε ζαχαροπλάστη έχουμε;;;

και εκεινη, μολις το ακουσε....παγωσε !:blink:
εγινε ασπρη σαν τη ταφοπλακα...κι εκεινος βλεποντας την, θυμηθηκε ενα επαγγελματικο ραντεβου που ειχε ξεχασει
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μη μας κοροιδευεις εσυ, γιατι θα κοιταξω να σου βρω αγελαδαρη κ θα μυριζει βοδιλα :lol::lol::lol:

Δεν μ'αρεσει η φετα ρε γαμωτο. Τιποτα σε ζαχαροπλάστη έχουμε;;;
ΟΧΙ ΟΧΙ! σε παχαινουν αυτοι!!! :lol::lol::lol:

η εναν γουρουνα, να μυριζει γουρουνιλα?
πιφ !!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back