Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Έλενα δεν μπαίνουν και ολόκληροι μέσα απλά το χέρι μέχρι τον ώμο.
ε καλα όχι πάντα μεχρι τον ώμο...και περιτο να πω πως βγαίνει μετα το χέρι...φυσικά φοράμε γάντια...αν και μια φορά μία που ήρθε για εξετάσεις Δικατσά απο Βουλγαρία επέμενε να ψηλαφήσει με γυμνό χέριφυσικά δεν την αφήσαμε..
Βάσια δεν σιχαίνομαι γενικώς σαν άνθρωπος απλά είπα οτι δεν με τρελάινει σαν ιδέα. Αλλά δεν ξέρω κιόλας όπως λες και εσύ γιατί δεν τα έχω ζήσει πιο ζώο θα μου βρώμαγε παραπάνω η αγελάδα η ο σκύλος πχ. Απλά γενικώς δεν σιχαίνομαι αλλά δεν εκστασιάζομαι κιόλας όπως είπα πριν στην ιδέα να χάνετε ένα ολόκληρο χέρι μέσα σε μια αγελάδα
Ελπίζω να μην αναγουλιασα κανέναν.
και που να σου ρθει σπιτι μετά και να σου πει "Αγάπη ήρθα...φικάκι?"

καλέ πως θες να γίνεις κτηνιατρος αυτή ειναι βασική εξέταση στη μαιευτική και αν δεν βρεις το στάδιο της εγκυμοσύνης κόβεσαι..
Εγώ θέλω ψυχολόγο... αλλά για να με εξετάσει.. γιατί Θέλω να δοκιμάσω.. να εξετάσω αγελάδα...
μεγάλωσα απέναντι απο μια φάρμα με αγελάδες.. και έχω φάει απίστευτες τούμπες στα υπολείμματά τους....![]()
ασε ψυχολόγο όχι...να σου αναλύει τα πάντα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Με αυτα που θα γραψω μαλλον θα φυγετε εσεις. οταν ο κτηνιατρος κανει γυναικολογικη εξεταση σε παραγωγικα ζωα το χερι του ειναι μεσα στον πρωκτο και ψηλαφει, μεσω των τοιχωματων του εντερου,την μητρα και τις ωοθηκες για να δει σε ποια φαση της εγκυμοσυνης ή του οιστρικου κυκλου ειναι το ζωο
. Με τον ιδιο τροπο γινεται ο υπερηχος. Μετα απο αυτο νομιζω οτι καμια σας δεν θα θελει αντρα κτηνιατρο. ελπιζω να μην με κακοχαρακτηρισετε
![]()
Και πάλι... δεν έχω πρόβλημα να δοκιμάσω.....

και που να σου ρθει σπιτι μετά και να σου πει "Αγάπη ήρθα...φικάκι?"
ασε ψυχολόγο όχι...να σου αναλύει τα πάντακαι
Οσο μένει στα ζώα του... και δεν με κάνει εμένα πειραματόζωο και για πρακτική,...... θα του δώσω φιλάκι!!!!
(Ενώ με άνδρα γυναικολόγο, είναι διαφορετικά τα πράγματα!!!! ΕΚΕΙ θα κόλαγα!!!!
Έχεις δίκιο, ο ψυχολόγος είναι πεταμένα λεφτά, στην περίπτωσή μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Και πάλι... δεν έχω πρόβλημα να δοκιμάσω.....
Οσο μένει στα ζώα του... και δεν με κάνει εμένα πειραματόζωο και για πρακτική,...... θα του δώσω φιλάκι!!!!![]()
νομιζω απο τη φυση δυσκολο

και εγω θα ηθελα να δοκιμασω φτανει να μην εχει φαει πριν η αγελαδα

γενικα ξεγεννητουργια κτλ θα εχουν πολυ ενδιαφερον

JohnDVM
Διάσημο μέλος

, οπως αντιλαμβανεστε ο πατερας τον περασε για αδερφη αλλα ευτυχως η αγελαδα του γειτονα χρειαστηκε γιατρο και πηγαν μαζι με τον μελλοντα πεθερο και καθαρισε η παρεξηγηση
. Myrtos οι αγελαδες ολο τρωνε δεν κανουν αλλη δουλεια μαμ , κακα και νανι ειναι, για να κανεις δουλεια βγαζεις κανα μισοκιλο πραγμα για να πιανεις τ τοιχωματα
julia
Διακεκριμένο μέλος

Πεινάει καμία????

julia
Διακεκριμένο μέλος

(εγώ ένα σαντουιτσάκι μου το έφτιαξα....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Myrtos οι αγελαδες ολο τρωνε δεν κανουν αλλη δουλεια μαμ , κακα και νανι ειναι, για να κανεις δουλεια βγαζεις κανα μισοκιλο πραγμα για να πιανεις τ τοιχωματα![]()
Εγώ δεν πτοούμε απο τις προσπάθειες του Γιατρού μας να μας κάνει να σιχαθούμε!!!!

Έχω κάνει ΠΟΛΥ χειρότερα...και σιγά μη μου κοπεί η όρεξη!!!

(πχ. Φωτογράφιση σε νεκροψία, κρατώντας απο την μια την ψηφιακή, και απο την άλλη 1 πιτα-γυρο απ΄ολα! Στο χωριό, ότι μπορεί ο καθένας κάνει, για να βγεί το μεροκάματο!!!)
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εμένα η απορία μου είναι άλλη. Πώς εξασφαλίζεις ότι η αγελάδα θα υπομείνει με ψυχραιμία και συγκατάβαση την όλη διαδικασία;;;;για να κανεις δουλεια βγαζεις κανα μισοκιλο πραγμα για να πιανεις τ τοιχωματα![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
των γυναικων δεν τα νιωθουν καθόλου...
το πιο απαισιο ειναι οταν εισαι μέσα και η αγελάδα κουνήσει την ουρά της...ε ρε σκαμπίλια με το σκατουλάκι πάνω
χορτο ειναι κοριτσια ομως, απλο χορτο που βρωμάει...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Και πλησιάζε, να τραβήξεις καλή φωτογραφία!!!!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
πώς φτάσαμε απο τους άντρες στη βρώμα δεν ξέρω?![]()
πράγματι.... ενδιαφέρον!!!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος

τι παθατε σημερα και ανοιξατε σιχαμενο-συζητησεις??
αντρες;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
οποιος διαβαζει σελ. 30 και εκεινη τη στιγμη τρωει κατι, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ας σταματησει να τρωει !!!!![]()
Νομίζω ότι το καλό ξεκινάει απο την 29... και μέχρι να φτάσει στην προειδοποίησή σου. .. είναι πλέον αργά!!!!!

Εκτός και αν είναι αναίσθητος.. σαν και μένα.. που τρώω και 2 σαντουιτσάκι, και μαγειρεύω...

myrtos
Δραστήριο μέλος
οι αγελαδες ολο τρωνε δεν κανουν αλλη δουλεια μαμ , κακα και νανι ειναι, για να κανεις δουλεια βγαζεις κανα μισοκιλο πραγμα για να πιανεις τ τοιχωματα![]()

καλα στο τελος θα το κανω ,αλλα για αρχη λεω να αφησω τη julia πρωτη στη διαδικασια
αφου τελειωσει το σαντουιτσακι της
Βασια οι ανθρωποι που συναναστρεφεσαι ξερουν τι κανεις?

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
τότε πάω στον καλο μου και του λέω "μοσχοβολάω" και μου απαντα "προβάτα μου εσύ!"
μια χαρα ολα κοριτσια, λιγο το αμαξι εχει ενα θεματακι με την οσμη, ανοιχτα παραθυρα στο τελος και ολα καλα...
ασε που πολλοι φιλοι μου ειναι γιατροι...εκει να δεις περιγραφη...να βάλεις ουροκαθετήρα σε σκύλο ειναι σαφώς καλύτερα απο ενα γέροΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ρε συ βασια την ωρα που ελεγες για νεκροτομεια εντερα και τετοια ετρωγα γιαουρτι και πηγα να τα βγαλω !!!τι παθατε σημερα και ανοιξατε σιχαμενο-συζητησεις??
αντρες;;;
που να το εβλεπες...και ακόμα χειρότερα που να το μυριζες!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool