julia
Διακεκριμένο μέλος
όποιος θέλει να έρθει να φάμε!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Με αυτα που θα γραψω μαλλον θα φυγετε εσεις. οταν ο κτηνιατρος κανει γυναικολογικη εξεταση σε παραγωγικα ζωα το χερι του ειναι μεσα στον πρωκτο και ψηλαφει, μεσω των τοιχωματων του εντερου,την μητρα και τις ωοθηκες για να δει σε ποια φαση της εγκυμοσυνης ή του οιστρικου κυκλου ειναι το ζωο. Με τον ιδιο τροπο γινεται ο υπερηχος. Μετα απο αυτο νομιζω οτι καμια σας δεν θα θελει αντρα κτηνιατρο
. ελπιζω να μην με κακοχαρακτηρισετε
![]()
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γιατί ο γυναικολόγος τι κάνει μήπως? Επειδή δηλαδή σε μας τις γυναίκες δεν χρειάζεται να βάλει ολόκληρο το χέρι μέσα? Και πολλές γυναίκες θεωρούν τους γυναικολόγους κελεπούρι. Το πολύ πολύ όταν ερχόταν σπίτι θα του έλεγα "μωρό μου μπάνιο τώρα γιατί βρώμισε το σπίτι" και τελείωσε

και που να σου ρθει σπιτι μετά και να σου πει "Αγάπη ήρθα...φικάκι?"
καλέ πως θες να γίνεις κτηνιατρος αυτή ειναι βασική εξέταση στη μαιευτική και αν δεν βρεις το στάδιο της εγκυμοσύνης κόβεσαι..
ασε ψυχολόγο όχι...να σου αναλύει τα πάντακαι τι ακριβως ηθελες να πεις?και να το συζητησουμε..ελεος....![]()
Καλέ δεν έχω πρόβλημα να το κάνω. Εγώ ότι θέλεις κάνω απο τέτοια δεν σιχαίνομαι τόσο. Απλά είπα ότι δεν είναι και η καλύτερη μου! Δηλαδή αν το συγκρίνεις με άλλα πιο ευχάριστα πράγματα ε η ψυλαφηση του εσωτερικού μιας αγελάδας δεν ειναι πια και διακοπές
Αλλά το κάνω. Αν θέλεις φέρε μου μια αγελάδα και θα δεις. 
Αυτό ήταν!!!!! Άκρα του τάφου σιωπή!!!!
(εγώ ένα σαντουιτσάκι μου το έφτιαξα....)
Α εγώ τέτοια προβληματα δεν εχω τρωω δημητριακα τωρα με γιαουρτι. Μιαααααααααα χαρα

Καλημέρα! Από χθες το πρωί που σας άφησα, η συζήτηση έχει ξεφύγει τελείως, αλλά ομολογώ ότι έχει πολύ γέλιο! Julia, μην πτοείσαι... εγώ μόλις τσάκισα έναν κουραμπιέ και κρατιέμαι να μη φάω και δεύτερο!!!![]()
Μη λες κουραμπιέ μη λες κουραμπιέ!! Εμείς εδώ στα ξένα δεν έχουμε τέτοια και πρέπει να περιμένω να έρθω ελλάδα να φάω.
Ένα μελομακαρονακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :cry: Στείλτε μου καλέ κανένα άκαρδες!!!Εγώ δεν πτοούμε απο τις προσπάθειες του Γιατρού μας να μας κάνει να σιχαθούμε!!!!
Έχω κάνει ΠΟΛΥ χειρότερα...και σιγά μη μου κοπεί η όρεξη!!!
(πχ. Φωτογράφιση σε νεκροψία, κρατώντας απο την μια την ψηφιακή, και απο την άλλη 1 πιτα-γυρο απ΄ολα! Στο χωριό, ότι μπορεί ο καθένας κάνει, για να βγεί το μεροκάματο!!!)
Ούτε με αυτό θα είχα πρόβλημα. Με τα πτώματα εγώ γενικώς δεν έχω πρόβλημα. Ούτε με ανατομίες ούτε με τέτοια. Δώσε μου νυστέρι και στο πετσοκόβω στο πιτς φυτίλι. Και όχι ΔΕΝ έχω δολοφονικές τάσεις

Και να είναι και ΟΛΟ στον καρκίνο......
Και πλησιάζε, να τραβήξεις καλή φωτογραφία!!!!![]()
Εμ πως κυρία μου! Να μην έχουν μια καλή αναμνηστική? 'Οπως στα κέντρα που πας και στις βγάζουν σκοτεινές? Εεεε όοοοχι δεν λέει. Η την βγάζουμε την φωτό ή δεν την βγάζουμε δηλαδή.

aalyah
Διάσημο μέλος
Οι φακές είναι έτοιμες!!!
όποιος θέλει να έρθει να φάμε!!!!![]()
Πω πωωωωωωω φακές. Α να μπράβο φακές θα κάνω και εγώ σήμερα. Και έχω να φάω μέρες!!

Ή μήπως να κάνω τραχανά?

katerina10
Περιβόητο μέλος
ιιιοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!!!!![]()

μια απο ταίδια ΙΟΥ!!!!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γιατί ο γυναικολόγος τι κάνει μήπως? Επειδή δηλαδή σε μας τις γυναίκες δεν χρειάζεται να βάλει ολόκληρο το χέρι μέσα? Και πολλές γυναίκες θεωρούν τους γυναικολόγους κελεπούρι. Το πολύ πολύ όταν ερχόταν σπίτι θα του έλεγα "μωρό μου μπάνιο τώρα γιατί βρώμισε το σπίτι" και τελείωσε
μα τοπροβλημα δεν ειναι οτι το βαζει στην αγελαδα,το θεμα ειναι οτι μετα θα το βαλει και σε σενα
(συγνωμη που ξεφυγα αλλα στα ζευγαρια γινονται αυτα !!! )
εκει τι κανεις?? ιουυυυυυ !!!
![]()
aalyah
Διάσημο μέλος
μια απο ταίδια ΙΟΥ!!!!!!
![]()
Για τις φακές ή για τα υπόλοιπα? Και μην λες ιου για τις φακές γιατί οταν έρθω φακές θα σου μαγειρέψω ε!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Πω πωωωωωωω φακές. Α να μπράβο φακές θα κάνω και εγώ σήμερα. Και έχω να φάω μέρες!!
Ή μήπως να κάνω τραχανά?![]()
Ο τραχανάς ΒΡΩΜΑΕΙ!!!!

Έχω τηγανίσει και συκωτάκια!!! μιαμ-μιαμ...

(Το μισό το έβρασα και το έδωσα στην Λου...γιατί γιαυτήν είναι.

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μετά από πολλή σκεψηΓια τις φακές ή για τα υπόλοιπα? Και μην λες ιου για τις φακές γιατί οταν έρθω φακές θα σου μαγειρέψω ε!!![]()

απο τις φακες τις εξετάσεις στα ζώα και φυσικά τον τραχανά...

Αααα κυρι μου δεν αντεχω τα όσπρια...ΙΟΥ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
μα τοπροβλημα δεν ειναι οτι το βαζει στην αγελαδα,το θεμα ειναι οτι μετα θα το βαλει και σε σενα
(συγνωμη που ξεφυγα αλλα στα ζευγαρια γινονται αυτα !!! )
εκει τι κανεις?? ιουυυυυυ !!!
![]()
Ε και τι έγινε? Οι άνθρωποι ξέρεις βάζουν τα χέρια τους σε πολύ πιο βρώμικα μέρη απο μια αγελάδα. Και δυστυχώς ΟΧΙ ΜΟΝΟ τα χέρια τους!! Αν με εννοείς. Δεν εννοώ ότι το οτιδήποτε άλλο το βάζουν σε αγελάδα (το ξεφτυλίσαμε) αλλά μόνο να σκεφτείς οτι πολλοί άντρες πηγαίνουν αβέρτα και κάθονται σε δημόσιες τουαλέτες (όχι για να κάνουν το νούμερο ένα αλλά το νούμερο δύο) και ακουμπάνε και εγώ δεν ξέρω που και δεν προσέχουν και μέτα αυτό μπορεί να βρεθεί μέσα σου!!! Ξέρεις πόσες γυναίκες έχουν πάθει ουρολοιμώξεις έτσι? Αυτό καλύτερο είναι? Ενώ η αγελάδα μόνο επεξεργασμένο χορταράκι τίποτα άλλο. Γι'αυτό είναι καθαρά θέμα υγιεινής. Αν πλένεται ο άνθρωπος και καθαρίζει τι με πειράζει που είχε πριν το χέρι του? Και οι αγελάδες έχουν ψυχή στο κάτω κάτω

ΥΓ Ζητώ συγνώμη αν ξέφυγα αλλά τι να κάνω έπρεπε να εξηγήσω!

aalyah
Διάσημο μέλος
Ο τραχανάς ΒΡΩΜΑΕΙ!!!!
Έχω τηγανίσει και συκωτάκια!!! μιαμ-μιαμ...
(Το μισό το έβρασα και το έδωσα στην Λου...γιατί γιαυτήν είναι.)
Ο τραχανάς είναι άψογος!! Μυρίζει (μια ευωδία την έχει) αλλά έχει απίστευτη γέυση! Συκωτάκι? Μου τρέχουν τα σάλια! Κοτίσιο?? Εμένα της κότας μ'αρέσει πααααααααρα πολύ!!!

Τώρα πιάσαμε τα φαγητά... αν φτάσουμε και στις σοκολάτες.. έχουμε ΘΕΜΑ!!!!![]()
Αν θες απο σοκολάτες στις αναλύω!! Δεν έχω ξεκολήσει απο αυτές απο μωρό παιδί!Μία την ημέρα θα την φαω αλλιώς με πιάνει στερητικό σύνδρομο

Μετά από πολλή σκεψηαπο τις φακες τις εξετάσεις στα ζώα και φυσικά τον τραχανά...
Αααα κυρι μου δεν αντεχω τα όσπρια...ΙΟΥ!
Καλά θα σου κάνω κοτοπουλάκι με πράσα και μανιτάρια εντάξει? Πολύ ωραία συνταγή. Ευχαριστημένη?
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ε και τι έγινε? Οι άνθρωποι ξέρεις βάζουν τα χέρια τους σε πολύ πιο βρώμικα μέρη απο μια αγελάδα. Και δυστυχώς ΟΧΙ ΜΟΝΟ τα χέρια τους!! Αν με εννοείς. Δεν εννοώ ότι το οτιδήποτε άλλο το βάζουν σε αγελάδα (το ξεφτυλίσαμε) αλλά μόνο να σκεφτείς οτι πολλοί άντρες πηγαίνουν αβέρτα και κάθονται σε δημόσιες τουαλέτες (όχι για να κάνουν το νούμερο ένα αλλά το νούμερο δύο) και ακουμπάνε και εγώ δεν ξέρω που και δεν προσέχουν και μέτα αυτό μπορεί να βρεθεί μέσα σου!!! Ξέρεις πόσες γυναίκες έχουν πάθει ουρολοιμώξεις έτσι? Αυτό καλύτερο είναι? Ενώ η αγελάδα μόνο επεξεργασμένο χορταράκι τίποτα άλλο. Γι'αυτό είναι καθαρά θέμα υγιεινής. Αν πλένεται ο άνθρωπος και καθαρίζει τι με πειράζει που είχε πριν το χέρι του? Και οι αγελάδες έχουν ψυχή στο κάτω κάτω
ΥΓ Ζητώ συγνώμη αν ξέφυγα αλλά τι να κάνω έπρεπε να εξηγήσω!![]()
τωρα ετσι οπως το θετεις δεν εχεις κι αδικο..και εξαλλου τι να κανουν και ολοι οι αντρες που κανουν "βρωμερα" επαγγελματα? να πεσουν να πεθανουν?
εγω δεν εχω κατι με τις αγελαδες παρεπιπτοντως, ειναι γλυκυτατα ζωα, με υπεροχα ματια..με τα χερια που μπαινουν μεσα εχω προβλημα, αλλα καποιος πρεπει να τα κανει και αυτα,σωστα?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
μεχρι να την κανεις δε μας λες τη συνταγη? ακουγεται σουπερ

ιβανα
Επιφανές μέλος
για τη μυρωδια εννοω. η και για κανενα απροοπτο. (τα θελει ο κ...λος μου και μενα με τις ερωτησεις που κανω)

myrtos
Δραστήριο μέλος

Αλλα γιατι κολλησατε μονο στους γιατρους? εεεεεεεε??????????????
υπαρχουν και αλλοι αντρες εξω.....
λεμε τωρα ( στους αντρες αναφερομαι οχι στο επαγγελμα
)αφηστε την σοκολατα ησυχη μια χαρα ταιριαζουν οι φακες με το χρωμα αλλα αν βαζεις και ντοματα εχει προβλημα η αγελαδα

aalyah
Διάσημο μέλος
τωρα ετσι οπως το θετεις δεν εχεις κι αδικο..και εξαλλου τι να κανουν και ολοι οι αντρες που κανουν "βρωμερα" επαγγελματα? να πεσουν να πεθανουν?εγω δεν εχω κατι με τις αγελαδες παρεπιπτοντως, ειναι γλυκυτατα ζωα, με υπεροχα ματια..με τα χερια που μπαινουν μεσα εχω προβλημα, αλλα καποιος πρεπει να τα κανει και αυτα,σωστα?
![]()
Έτσι είναι. Γιατί οι περιβόητοι γιατροί που ειδικά όλες οι μανάδες τους θεωρούν κελεπούρια για τις κόρες τους δεν έχουν πετσοκόψει σε ανατομίες άτομα? Πεθαμένα μεν αλλά την δουλειά την έχουν κάνει

καλε βάζουμε ειδικό μακρύ γάντι ψηλάφησης..σας ειπα δεν ειναι γυμνό το χέρι μας...αντε να λερωθει λιγο πανω πανω, πλυσιμο μετά και όλα οκ![]()
Να ορίστε είδες? Το λέει και η Βάσια. Μια ιδέα ειναι απλά

Καλά θα σου κάνω κοτοπουλάκι με πράσα και μανιτάρια εντάξει? Πολύ ωραία συνταγή. Ευχαριστημένη?
μεχρι να την κανεις δε μας λες τη συνταγη? ακουγεται σουπερ
[/quote]Ναι φυσικά να σας την δώσω. Εδώ ή με πμ? Γιατί θα με κατηγορήσουν πάλι (όχι οτι θα έχουν άδικο
) οτι έχω βγει εκτος θέματος 
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
κανει οτι κάνει και το φτιαχνει..στο τελος ζητάει ενα τεράστιο ποσό...εκπληκτος ο καθηγητης του λέει "μα τόσα πολλά για τόση λίγη ωρα?"
και αυτος απανταει ¨"εμ μέσα στα σκατα δουλευω" και ανταπαντα ο καθηγητης "κι εγω μέσα στα σκατά δουλεύω αλλά δεν παιρνω τέτοιο μεροκάματο"
καταλαβαινετε λοιπον...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
δεν μιλάμε ποτε εν ωρα εξετασης...στόμα κλειστο.και παντα γυαλια οχι φακους...
αερια..χαμος...γενικα οταν το εντερο εχει αερια δεν μπορει να εξετασεις και περιμενουμε να βγουν..νομιζω οτι σας καλυψα,ε?φτανει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool