Άντρες!!

ΣΩΣΤΟΣ!!!!:up::lol:

Μοσχαράκι είναι το συκωτάκι.:)
Και εγω 1 σοκολάτα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!!!! Και κατα προτίμηση ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ!!!
(Τωρα θα λυσσάξει μία ύπαρξη....:redface::P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γαντι γαντι αν της ερθουν αερια της αγελαδας να σου πω εγω :lol::lol::lol:
Αλλα γιατι κολλησατε μονο στους γιατρους? εεεεεεεε?????????????? :hmm:υπαρχουν και αλλοι αντρες εξω.....:/: λεμε τωρα ( στους αντρες αναφερομαι οχι στο επαγγελμα:hmm::whistle:)

αφηστε την σοκολατα ησυχη μια χαρα ταιριαζουν οι φακες με το χρωμα αλλα αν βαζεις και ντοματα εχει προβλημα η αγελαδα:blink:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μην τα λές έτσι ξεράθηκα στα γέλια :P

Όοοοοχι εγώ δεν έχω κόλλημα με κτηνιάτρους. Απλά ο κύριος κτηνίατρος του σάιτ, και ο μοναδικός άντρας σ'αυτό το θέμα (γιατί άραγε :P) μας πρότεινε άντρα κτηνίατρο όταν εθεσα το ερώτημα πως θα βρεις άντρα που να είναι φιλόζωος ώστε να μην έχετε ιστορίες όταν αρχιζεις και του κουβαλάς τον μισό πλυθησμό ζώων της πόλης σου στο σπίτι σας. Ε και μας κόλλησε και τους συζητάμε ;) Ξέρεις εσύ κάποιο άλλο επάγγελμα φιλόζωων? Εγώ δεν έχω πρόβλημα θα τους σημειώσω στο καρνέ μου :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με πμ με πμ, εκτος αν την θελουν και αλλοι !!

Οι φακές είναι έτοιμες!!!
όποιος θέλει να έρθει να φάμε!!!!:P:up:
Και τα μακαρονια με κιμα επισης!!!!Οσο για τα χριστουγεννιατικα γλυκα απο βδομαδα(το δεντρο που στολισα δεν τρωγεται!!!!)

Ενας Κτηνίατρος δεν είναι πάντα φιλόζωος... :down:

Γιατί ξέρω Κτηνίατρο που είναι και φανατικός Κυνηγός.... εξηγήστε μου αυτό!!!

Το θέμα έγινε ΑΧΤΑΡΜΑΣ... όπως είναι και γενικά η φάση με τους άνδρες άλλωστε!:)

Καλή μας όρεξη κιόλας... εγώ τρώω...:redface:

ΣΩΣΤΟΣ!!!!:up::lol:

Μοσχαράκι είναι το συκωτάκι.:)
Και εγω 1 σοκολάτα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!!!! Και κατα προτίμηση ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ!!!
(Τωρα θα λυσσάξει μία ύπαρξη....:redface::P)

Εγώ με τις ελβετικές (σόρρυ κιόλας τζούλια) αλλά δεν έχω κόλημα. Ειδικα αυτες οι lint η καπως έτσι τέλος πάντων που έχουν και πολύ διάσημο όνομα δεν τις χωνέυω ΚΑΘΟΛΟΥ!! Συγνώμη ε :redface:. Εμένα δώσε μου μια αμυγδάλου ΙΟΝ και στην τσακίζω! Η μια που φέρνουν τα lidl σε ένα μπλε κουτί η οποία δεν θυμάμαι πως λέγεται. Με φουντούκια. Απίστευτη!!! Αν είναι ελβετική αυτή σας λέω μπράβο!! :up:

κοιταξτε εμενα ο καλος μου ειναι παρα πολυ φιλοζωος και δεν ειναι κτηνιατρος...ειναι θέμα ανθρώπου.;)επίσης ξέρω πολλους κτηνιατρους που δεν θα ανέχονταν τις γάτες στο κρεβάτι τους...όλα ειναι θέμα ανθρώπου...τελος..που λέω κι εγω:)

Lint και after eight νομιζω...με γεύση μέντας μπλιαχ....:down:

Ενας Κτηνίατρος δεν είναι πάντα φιλόζωος... :down:

Γιατί ξέρω Κτηνίατρο που είναι και φανατικός Κυνηγός.... εξηγήστε μου αυτό!!!

Το θέμα έγινε ΑΧΤΑΡΜΑΣ... όπως είναι και γενικά η φάση με τους άνδρες άλλωστε!:)

Καλή μας όρεξη κιόλας... εγώ τρώω...:redface:

Γιατί? Καθόλου. Οοοοοολα αυτά που λέμε έχουν να κάνουν με τους άντρες. Και η ανάλυση του επαγγέλματος και όλα!! Ειδικά το φαγητό. Ο έρωτας στο κάτω κάτω περνάει απο το στομάχι ;):P:lol::lol:

Εγώ με τις ελβετικές (σόρρυ κιόλας τζούλια) αλλά δεν έχω κόλημα. Ειδικα αυτες οι lint η καπως έτσι τέλος πάντων που έχουν και πολύ διάσημο όνομα δεν τις χωνέυω ΚΑΘΟΛΟΥ!! Συγνώμη ε :redface:. Εμένα δώσε μου μια αμυγδάλου ΙΟΝ και στην τσακίζω! Η μια που φέρνουν τα lidl σε ένα μπλε κουτί η οποία δεν θυμάμαι πως λέγεται. Με φουντούκια. Απίστευτη!!! Αν είναι ελβετική αυτή σας λέω μπράβο!! :up:

TOBLERONE... και ΙΟΝ Αμυγδάλου ΤΕΛΟΣ>:up:

αρκει το στομαχι να μην ειναι τόσο μεγάλο που το χρησιμοποιεις για τραπεζάκι..:D

κοιταξτε εμενα ο καλος μου ειναι παρα πολυ φιλοζωος και δεν ειναι κτηνιατρος...ειναι θέμα ανθρώπου.;)επίσης ξέρω πολλους κτηνιατρους που δεν θα ανέχονταν τις γάτες στο κρεβάτι τους...όλα ειναι θέμα ανθρώπου...τελος..που λέω κι εγω:)

Συμφωνώ. Το όλο τζέρτζελο έγινε επειδή ο κύριος κτηνίατρος ανέφερε τους κτηνιάτρους ως φιλόζωους. Του περισσότερους δηλαδή. Εκεί ξεκίνησε και το πανηγύρι όπως καταλαβαίνετε :P:lol::lol::lol:

Toblerone....πηρα μια καινουρια γευση απο Αγγλια με φρουτα και ξηρους καρπους...πω πω τι μου κανετε τωρα...εχω μια ΙΟΝ εδω θα την χτυπήσω ...:)

Ο τραχανάς είναι άψογος!! Μυρίζει (μια ευωδία την έχει) αλλά έχει απίστευτη γέυση! Συκωτάκι? Μου τρέχουν τα σάλια! Κοτίσιο?? Εμένα της κότας μ'αρέσει πααααααααρα πολύ!!! :up:

Αν θες απο σοκολάτες στις αναλύω!! Δεν έχω ξεκολήσει απο αυτές απο μωρό παιδί!Μία την ημέρα θα την φαω αλλιώς με πιάνει στερητικό σύνδρομο :P

Καλά θα σου κάνω κοτοπουλάκι με πράσα και μανιτάρια εντάξει? Πολύ ωραία συνταγή. Ευχαριστημένη?
Για τα συκωτακι θα πω οχι αλλα δεν αρχιζεται να πετατε κανενα σοκολατακι κατα δω μερια(αρχιζω και γλυφομαι και το πληκτρολογιο αρχιζει να κολλαει

TOBLERONE... και ΙΟΝ Αμυγδάλου ΤΕΛΟΣ>:up:

Ω ΝΑΙ Ω ΝΑΙ!!! ΤΟΒLΕRΟΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ερωτας έρωτας ααχχχχχχχ. Αμάν βρε τζούλια τι μου κάνεις τώρα!! Θα πάω να χτυπήσω καμιά σοκολάτα και όχι τίποτα άλλο αλλά το βράδυ θα θέλω κι άλλη! :|

Toblerone....πηρα μια καινουρια γευση απο Αγγλια με φρουτα και ξηρους καρπους...πω πω τι μου κανετε τωρα...εχω μια ΙΟΝ εδω θα την χτυπήσω ...:)

Την γνωρίζω την κυρία....:P:P ΚΟΛΑΣΗ...:redface:

Εγώ την κοπάνησα την κλασσική μου κίτρινη Τoblerone... και η ΛΟΥ παίζει με το τριγωνικό κουτί!!! :lol::lol::lol:

επισης ειχα δοκιμάσει μια αλλη με βερυκοκο μέσα...παλι στην Αγγλια...αχ ρε aalyah δεν μας πετας καμια εσυ...:D

ε ναι λοιπον.
οι αγελαδες δεν εχουν σχεση με τους αντρες, εχουν ομως οι σοκολατες !!! :lol:
θελω τη συνταγη με πμ με τα πρασα και τα μανιταρια και τα κοτοπουλααααααα :up: μη με ξεχνας !!:up:

img_home_chocolate_large.jpg

παρτε κοσμε!!

Homepage_cowalpine.jpg

και μια ευχαριστη αγελάδα..τετοια ηταν αυτη με το βερυκοκο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back