Άντρες!!

Εχω και το μετά..... το ξεσκισμένο κουτί!!!:lol::lol:

Νομίζω μπορεί να κλειδωθεί το θέμα!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω θα πάω τα Χριστούγεννα μια βόλτα κατα τις Αλπεις..:redface:
θέλει κανείς ΤΙΠΟΤΑ????:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 2084283550056803190LDVXtM_ph.jpg
    2084283550056803190LDVXtM_ph.jpg
    134,2 KB · Εμφανίσεις: 10
επισης ειχα δοκιμάσει μια αλλη με βερυκοκο μέσα...παλι στην Αγγλια...αχ ρε aalyah δεν μας πετας καμια εσυ...:D

Ποια είναι καλέ αυτή? Πες να πάρω να φάω πριν φύγω γιατί μετά που!!

ε ναι λοιπον.
οι αγελαδες δεν εχουν σχεση με τους αντρες, εχουν ομως οι σοκολατες !!! :lol:
θελω τη συνταγη με πμ με τα πρασα και τα μανιταρια και τα κοτοπουλααααααα :up: μη με ξεχνας !!:up:

Καλέ στο έστειλα :)

Νομίζω θα πάω τα Χριστούγεννα μια βόλτα κατα τις Αλπεις..:redface:
θέλει κανείς ΤΙΠΟΤΑ????:hmm:

Εε.....σοκολάτες? :redface::D

Καλά θα σου κάνω κοτοπουλάκι με πράσα και μανιτάρια εντάξει? Πολύ ωραία συνταγή. Ευχαριστημένη?
Εεεεε δεν το ξεχνάω αυτό..υποσχεση δινεις..:P
Και τα μακαρονια με κιμα επισης!!!!Οσο για τα χριστουγεννιατικα γλυκα απο βδομαδα(το δεντρο που στολισα δεν τρωγεται!!!!)
Μακαρονιαααααααααααααα το αγαημενο μου αρκει να μην ειναι με καρμποναρα..ΙΟΥ!:down:
Εγώ με τις ελβετικές (σόρρυ κιόλας τζούλια) αλλά δεν έχω κόλημα. Ειδικα αυτες οι lint η καπως έτσι τέλος πάντων που έχουν και πολύ διάσημο όνομα δεν τις χωνέυω ΚΑΘΟΛΟΥ!! Συγνώμη ε :redface:. Εμένα δώσε μου μια αμυγδάλου ΙΟΝ και στην τσακίζω! Η μια που φέρνουν τα lidl σε ένα μπλε κουτί η οποία δεν θυμάμαι πως λέγεται. Με φουντούκια. Απίστευτη!!! Αν είναι ελβετική αυτή σας λέω μπράβο!! :up:
Παιδια ΛΑΚΤΑ!!!Η πρώτη και αληθινή μου αγαπη και παντοτινη αλλά οκ...τομπλερον ναι ..αααααχχχ!!!:P
κοιταξτε εμενα ο καλος μου ειναι παρα πολυ φιλοζωος και δεν ειναι κτηνιατρος...ειναι θέμα ανθρώπου.;)επίσης ξέρω πολλους κτηνιατρους που δεν θα ανέχονταν τις γάτες στο κρεβάτι τους...όλα ειναι θέμα ανθρώπου...τελος..που λέω κι εγω:)
και εμενα φιλοζωοσ ειναι...:Dκαμια σχεση με γιατρό..:P
img_home_chocolate_large.jpg

παρτε κοσμε!!
Αγάπη μουυυυυυ (κι ετσι σαν να βλέπω γατούλα...:lol::lol:)

ρε συ δεν την βρισκω στο Internet,καλα μου εχετε κανει μεγαλη ζημια...ολο σοκολατες βλέπω...κοιταξε βρηκα αυτο
gdcom_2027_1391389978
αλλα εγω την ειχα φαει σε πλακα...δεν ξερω τι συμβαινει:hmm:παντως καλη φαινεται κι αυτη....

Εεεεε δεν το ξεχνάω αυτό..υποσχεση δινεις..:P

Μακαρονιαααααααααααααα το αγαημενο μου αρκει να μην ειναι με καρμποναρα..ΙΟΥ!:down:

Καλέ δεν το ξεχνάω αυτό ειδικά το φαί είναι πανέυκολο στο άψε σβήσε γίνεται. :)

Καλέ δεν σου αρέσει η καρμπονάρα? Τι παιδί είσαι εσύ θεέ μου!

κοριτσια τελος...θα γινουμε 100 κιλα...και μετα θα χρειαστουμε φιλοζωο για εμας...γιατι αν ειμαστε σαν ορκες ποιος θα μας δεχτει?μονο κανενας της greenpeace!:D

ρε συ δεν την βρισκω στο Internet,καλα μου εχετε κανει μεγαλη ζημια...ολο σοκολατες βλέπω...κοιταξε βρηκα αυτο
gdcom_2027_1391389978
αλλα εγω την ειχα φαει σε πλακα...δεν ξερω τι συμβαινει:hmm:παντως καλη φαινεται κι αυτη....

Βάσια δεν την έχω δει πουθενά αλλά θα πάω να κάνω μια εξερέυνηση στα sainsbury's πάλι και στα Marks and Spencer. Αν δεν την έχουν σ'αυτα δεν την έχουν πουθενά τότε. Εδώ πάνω στο πυρ το εξώτερον που βρίσκομαι τουλάχιστον. Α επίσης το κακό με τις Μιλκα είναι οτι μια τις φέρνουν μια τις αποσύρουν (δεν ξέρω γιατί) άρα μπορεί να έχει αποσυρθει.

Συνημμένα

• 2301844217_fa3dd8df44.jpg
    2301844217_fa3dd8df44.jpg
    113,8 KB · Εμφανίσεις: 4
κοριτσια τελος...θα γινουμε 100 κιλα...και μετα θα χρειαστουμε φιλοζωο για εμας...γιατι αν ειμαστε σαν ορκες ποιος θα μας δεχτει?μονο κανενας της greenpeace!:D

Να'το!!! Αν θέλετε άντρα φιλόζωο οργανωθείτε με greenpeace!!! Μπράβο βρε Βάσια καλές ιδέες δίνεις! :lol::lol::lol::lol::lol:

συγνωμη εχεις βρει αυτη με το βερυκοκο?που?:hmm:

Να'το!!! Αν θέλετε άντρα φιλόζωο οργανωθείτε με greenpeace!!! Μπράβο βρε Βάσια καλές ιδέες δίνεις! :lol::lol::lol::lol::lol:

ναι αλλα εχει και αρνητικα, θα σε σερνει σε διαμαρτυριες, θα κινδυνευει να τον κλεισουν φυλακη καλθε λιγο και λιγακι, αστα βραστα. κανενας καλος. κανα αλλο επαγγελμα? :hmm:

Καλέ όχι εγώ έλεγα για την άλλη με το βερύκοκο. Αυτήν την έχω τσακίσει δεόντος :D

Eγώ και η Βάσια αυτήν λέμε.... έβγαλε και με Βερύκοκο??? Τομπλερονε???

Θα φύγω τώρα για τις Άλπεις!!!:blink::blink::blink:

gdcom_2027_1391389978
Όταν ήμουν Γερμανια τον Μάιο (λιγο πριν ...)ήθελα να παρω σοκολάτες για την οικογενεια και τους φίλους μου..Παιδια τι γευσεις βρήκα...με κορν φλεικσ, με φρούτα του πάθους με καραμέλα με κάτι ακυρα, γιαούρτι φρούτα, ξηρούς καρπούς, ότι να ναι και μόνο με 50 λεπτα η συσκευασια που εδώ κάνει 1,5 ευρω...:down:
Καλέ δεν το ξεχνάω αυτό ειδικά το φαί είναι πανέυκολο στο άψε σβήσε γίνεται. :)

Καλέ δεν σου αρέσει η καρμπονάρα? Τι παιδί είσαι εσύ θεέ μου!
:PΜα καρμπονάρα...πολύ βαριά και πολύ μονοτονη...;)

όχι toblerone με βερυκοκο, milka λεω...μην φυγεις κατσε...:D

Παρεπιπτοντως βγήκαν κατι σοολατες σε στιλ σοκοφρετα αλλα στο σχημα της τομπλερον ...αυτές οι φινετι..ααααααχχχ μολις χτύπησα 2 μαζί με 4 κρουασανάκια βουτ΄ρου!:P

κοριτσαρες, (γιατι αντρες στο φορουμ δεν παιζουν, τουλαχιστον σε αυτην την κουβεντα !!) σας αφηνω με μεγαλη λυπη, τα λεμε αυριο πρωι, φιλιαααααα !!! :bleh::baby::kiss:

ωχ βλέπω να γινομαστε ορκες οι δολοφονες φαλαινες...:lol:εγω εφαγα την ΙΟΝ δεν ξαναφερνω ομως μέσα στο σπιτι...πειρασμος...:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back