Άντρες!!

ενας ειναι και αυτος τρομαξε...:lol:σας αφηνω κι εγω για λιγο...γεια και φιλια..προσοχη στους σοκολατενιους πειρασμους..:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τώρα μπορω να πω ότι είναι αργα...βρίσκονται όλοι οι πειρασμοί στο στομάχι μου..μαζί και η κιντερ γαλακτοφέτα..καθε μέρα αυτά τρώω στη δουλειά..Θα γίνω ΧΟΝΤΡΗΗΗΗΗΗ!!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά πως καταλήξαμε από τους άνδρες στις σοκολάτες δεν θα το εξετάσω αλλά μιας που πιάσαμε το αγαπημένο μου θέμα έχω ενθουσιαστεί τελευταία με την Boss την πράσινη που έχει πλαλίνα μέσα...δοκιμάστε τη και θα με θυμηθείτε;)

3080036572_ddb12b7639.jpg

συγνωμη εχεις βρει αυτη με το βερυκοκο?που?:hmm:

Βάσια έχω βρει την τομπλερόνε με τα fruits and nuts. Την μιλκα με βερυκοκο δεν την εχω δει πουθενα.

ναι αλλα εχει και αρνητικα, θα σε σερνει σε διαμαρτυριες, θα κινδυνευει να τον κλεισουν φυλακη καλθε λιγο και λιγακι, αστα βραστα. κανενας καλος. κανα αλλο επαγγελμα? :hmm:

Α εγώ με τέτοια δεν έχω πρόβλημα θα τρέχω και εγώ μαζί του :lol::lol::lol:

:PΜα καρμπονάρα...πολύ βαριά και πολύ μονοτονη...;)

Καλά αν σου κάνω εγώ να φας καρμπονάρα θα σε δω μετά αν θα την λές μονότονη ;) Ή καμιά παστα με σάλτσα βότκας κυρία μου!! ;)

Εγώ τώρα μπορω να πω ότι είναι αργα...βρίσκονται όλοι οι πειρασμοί στο στομάχι μου..μαζί και η κιντερ γαλακτοφέτα..καθε μέρα αυτά τρώω στη δουλειά..Θα γίνω ΧΟΝΤΡΗΗΗΗΗΗ!!!!:lol:

Αει μαρή που θα γίνεις και χοντρή μια σταλιά είσαι! Εγώ θα πάω να την πέσω στο lidl τωρα να αγοράσω ότι σοκολάτα βρω μπροστά μου πάει και τελείωσε! :lol::lol:

Καλά αν σου κάνω εγώ να φας καρμπονάρα θα σε δω μετά αν θα την λές μονότονη ;) Ή καμιά παστα με σάλτσα βότκας κυρία μου!! ;)

Αει μαρή που θα γίνεις και χοντρή μια σταλιά είσαι! Εγώ θα πάω να την πέσω στο lidl τωρα να αγοράσω ότι σοκολάτα βρω μπροστά μου πάει και τελείωσε! :lol::lol:
XΧμμμ δεν είναι ότι δεν την τρώω απλά δεν τρελαίνομαι..;)Μου έχει φτιαξει η κολλητή αλλά και πάλι οι καλύτερες μακαρονάδες είναι με κοκκινες σαλτσες, κιμα και ψαρικά(γαρίδες κατα προτίμηση):P

Είχαμε ή δεν είχαμε κάποιο σκοπό 5 κιλών κυρία μου???Μην παρεκτρέπεστε!!!!!!!!!!!:mad::mad::P:rolleyes::happy:

XΧμμμ δεν είναι ότι δεν την τρώω απλά δεν τρελαίνομαι..;)Μου έχει φτιαξει η κολλητή αλλά και πάλι οι καλύτερες μακαρονάδες είναι με κοκκινες σαλτσες, κιμα και ψαρικά(γαρίδες κατα προτίμηση):P

Είχαμε ή δεν είχαμε κάποιο σκοπό 5 κιλών κυρία μου???Μην παρεκτρέπεστε!!!!!!!!!!!:mad::mad::P:rolleyes::happy:

Καλέ θα την κάνω για να φας εσύ!! Εγώ ίσως απλά τσιμπήσω :whistle::lol:

Αααα ακόμα και οι διαιτολόγοι λένε οτι κάπου κάπου πρέπει να κάνεις κρεπάλες γιατί αν δεν κάνεις ο οργανισμός θα συνηθήσει απλά να καιέι λιγότερο και θα καταλήξεις και να μην τρως και να μην χάνεις!

Ενώ μια στις τόσες μια κρεπάλη τον ξυπνάει τον μεταβολισμό. ;):lol::lol::lol:

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!!!
Όσο για το πως βρεθήκατε από τους άντρες στις σοκολάτες, εύκολο.
Δεν έχετε ακούσει ότι η σοκολάτα αποτελεί υποκατάστατο του σεξ? Μετά την κατανάλωσή της εκκρίνονται στον εγκέφαλο ουσίες που εκκρίνονται και μετά το σεξ και προκαλούν ευφορία!!!!
Όσο για τον άντρα κτηνίατρο το χειρότερο δεν είναι πως γυρνάει αυτός στο σπίτι αλλά... τα παπούτσια του... Δοκιμάστε δε να τα καθαρίσετε...ειδικά μετά που έχει ξεραθεί ό,τι έχει πατήσει και θα καταλάβετε τι εννοώ...

Καλέ θα την κάνω για να φας εσύ!! Εγώ ίσως απλά τσιμπήσω :whistle::lol:

Αααα ακόμα και οι διαιτολόγοι λένε οτι κάπου κάπου πρέπει να κάνεις κρεπάλες γιατί αν δεν κάνεις ο οργανισμός θα συνηθήσει απλά να καιέι λιγότερο και θα καταλήξεις και να μην τρως και να μην χάνεις!

Ενώ μια στις τόσες μια κρεπάλη τον ξυπνάει τον μεταβολισμό. ;):lol::lol::lol:
Αααα κατάλαβα...μπουκίτσα για να δοκιμάσω μόνο ε????:lol::lol::lol::mad:

Καλά οι διαιτολόγοι τι θα έλεγαν αν όλοι τηρουσαν αυτά που τους έλεγαν μετά δεν θα είχαν δουλειά..;):P:lol::lol:

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!!!
Δεν έχετε ακούσει ότι η σοκολάτα αποτελεί υποκατάστατο του σεξ? Μετά την κατανάλωσή της εκκρίνονται στον εγκέφαλο ουσίες που εκκρίνονται και μετά το σεξ και προκαλούν ευφορία!!!!
Όσο για τον άντρα κτηνίατρο το χειρότερο δεν είναι πως γυρνάει αυτός στο σπίτι αλλά... τα παπούτσια του... Δοκιμάστε δε να τα καθαρίσετε...ειδικά μετά που έχει ξεραθεί ό,τι έχει πατήσει και θα καταλάβετε τι εννοώ...

Εγώ τότε μάλλον είμαι περίπτωση. Sex or no sex που λένε μια σοκολάτα την ημέρα την τσακίζω ανελειπώς. :lol::lol::lol:

Αααα κατάλαβα...μπουκίτσα για να δοκιμάσω μόνο ε????:lol::lol::lol::mad:

Καλά οι διαιτολόγοι τι θα έλεγαν αν όλοι τηρουσαν αυτά που τους έλεγαν μετά δεν θα είχαν δουλειά..;):P:lol::lol:

Καλέ όχι πράγματι έτσι είναι. Και μην ανησυχείς οι διαιτολόγοι δεν μπορούν ΠΟΤΕ να ξεμείνουν απο δουλειά. Είναι παρα πολλοί λίγοι οι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν για καιρό ότι τους λέει οι διαιτολόγος. ;)

Και η μπουκίτσα είναι για μένα. Εσύ θα φας κανονικά ;)

Εμένα η σοκολατα δεν με τρελαίνει τόσο όσο καραμέλα και η βανίλια ...τι λεει αυτό για τη σχέση μου με το σεξ??:hmm:

Εμένα η σοκολατα δεν με τρελαίνει τόσο όσο καραμέλα και η βανίλια ...τι λεει αυτό για τη σχέση μου με το σεξ??:hmm:

Οτι έχεις αρκετό και δεν σου χρειάζεται υποκατάστατο :P

Αααα γειά σου!!!!

Ναι, αλλά παρέλειψες τις αγελάδες και τα πτώματα! Η σειρά πήγε: άντρες, αγελάδες:blink:, πτώματα:confused:, αγελάδες:hmm:, σοκολάτες! :lol::lol::lol::lol:
Κάπου μέσα παρενεβλήθη και ένας καθετηριασμός σκύλου, αλλά δεν θυμάμαι πού... :blink::blink:

Πάντως εγώ τη σοκολάτα, ειδικά τη μπίτερ:inlove::inlove:, τη λατρεύω όποια και να 'ναι η κατάσταση των σεξουαλικών μου! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ

Πάντως εγώ τη σοκολάτα, ειδικά τη μπίτερ:inlove::inlove:, τη λατρεύω όποια και να 'ναι η κατάσταση των σεξουαλικών μου! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ

Και εγώ 1 την ημέρα...:rolleyes::rolleyes: ασχέτως τί και πόσο...

Πρώτα γνώρισα την σοκολάτα, και μετά τους άνδρες!!!:happy::P

Αααα γειά σου!!!!
:hmm::hmm::hmm:μπααα δεν θα το σχολιάσω καθόλου αυτό!!:P
Ναι, αλλά παρέλειψες τις αγελάδες και τα πτώματα! Η σειρά πήγε: άντρες, αγελάδες:blink:, πτώματα:confused:, αγελάδες:hmm:, σοκολάτες! :lol::lol::lol:
Κάπου μέσα παρενεβλήθη και ένας καθετηριασμός σκύλου, αλλά δεν θυμάμαι πού... :blink::blink:

Και εγώ 1 την ημέρα...:rolleyes::rolleyes: ασχέτως τί και πόσο...

Πρώτα γνώρισα την σοκολάτα, και μετά τους άνδρες!!!:happy::P
Υγειασ σοκολάτα?????ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ!!!!!!!!!:blink:

Ναι, αλλά παρέλειψες τις αγελάδες και τα πτώματα! Η σειρά πήγε: άντρες, αγελάδες:blink:, πτώματα:confused:, αγελάδες:hmm:, σοκολάτες! :lol::lol::lol::lol:

Μη το λες, μη το λες, όταν από τους άντρες καταλήγεις στις σοκολάτες(δύο- δύο μάλιστα) συνήθως έχουν προηγηθεί κάποια(ή και όλα) από τα προηγούμενα!!!!! Πτώματα σίγουρα, ίσως και κάποιος καθετηριασμός(έστω και σαν σκέψη μόνο!!!!)....'Οσο για τις αγελάδες να θυμίσω ότι η συζήτηση ήταν για τα σκ...ά τους, όχι για το ζώο αυτό καθαυτό.
Οπότε η πραγματική σειρά έχει ως εξής: άντρες, σκ...ά, πτώματα, κι άλλα σκ..ά και στο τέλος σοκολάτες... :/:
Σου θυμίζω κάτι?? :hmm:
Αν όχι είσαι ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ:(....

...η ΠΕΡΙΛΗΨΗ!!!!:):lol:

Ναι, αλλά παρέλειψες τις αγελάδες και τα πτώματα! Η σειρά πήγε: άντρες, αγελάδες:blink:, πτώματα:confused:, αγελάδες:hmm:, σοκολάτες! :lol:
Κάπου μέσα παρενεβλήθη και ένας καθετηριασμός σκύλου, αλλά δεν θυμάμαι πού... :blink:

Μη το λες, μη το λες, όταν από τους άντρες καταλήγεις στις σοκολάτες(δύο- δύο μάλιστα) συνήθως έχουν προηγηθεί κάποια(ή και όλα) από τα προηγούμενα!!!!! Πτώματα σίγουρα, ίσως και κάποιος καθετηριασμός(έστω και σαν σκέψη μόνο!!!!)....'Οσο για τις αγελάδες να θυμίσω ότι η συζήτηση ήταν για τα σκ...ά τους, όχι για το ζώο αυτό καθαυτό.
Οπότε η πραγματική σειρά έχει ως εξής: άντρες, σκ...ά, πτώματα, κι άλλα σκ..ά και στο τέλος σοκολάτες... :/:
Σου θυμίζω κάτι?? :hmm:
Αν όχι είσαι ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ:(....

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα που μου θυμίζει πολλά (ειδικά ο καθετηριασμός σαν εκδικιτική φαντασίωση) μπορώ να πεθάνω στο γέλιο? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παρεπιπτόντως μόλις γύρισα απο τα λιντλ οπου εκανα επιδρομη στις σοκολάτες. Τζούλια BELLAROM λεγονται οι σοκολάτες που μ'αρέσουν αλλά δεν λένε πάνω απο που είναι :hmm: Είναι ελβετικές?

Θα σε γελάσω... είναι και ΠΟΛΛΕΣ, και ακόμα και εγώ, δεν τις ξέρω όλες. :P
Δες απο πίσω δεν λέει made in....Germany, Swiss... :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back